Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 ouya ile mi dalga geçmiş yoksa, anlayamadım ben onu. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 xbone unboxing videosunda belirtmeyi unutmustu sdfs paket iceriginden tek tek bahsetti ya, bir pil yani comertiz gostergesi ha bide hdmi cable lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 şu xbox ı ileriye taşımak varken, kullanıcılar memnunken bu hale getirmek hakikaten helal valla. ps4 kazanır bütün kullanıcıları. neyse artık xboxçılar ve ps ciler fifa yı falan oynayamama sorunu yaşayamayacaklar herkes ps4 sahibi olacağından. hatta telif haklarını filanda satsınlar şu kolu ve kinect , versinler sony'e mükemmel bir konsol olsun bitsin gitsin herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 hdmi kablosu olayı şaka değil ya, apple tv'den çıkmadı. böyle şirketler endüstri lideriyken beklenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 PS3'ün ilk verisyonundan mıydı yoksa ilk 360'dan mıydı hatırlamıyorumda hdmi kablo çıkmıyordu yanında sanırım. Bide https://i.minus.com/itabux1WyOpCQ.gif sdafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 benim amerikadan getirttiğim PS3ten çıkmamıştı MGS4 ün başını scart kablosuyla oynamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Sam said: hdmi kablosu olayı şaka değil ya, apple tv'den çıkmadı. böyle şirketler endüstri lideriyken beklenir. Geek in evinde ekstra 5 tane hdmi kablosu vardir diye dusunuyolar ondan. kutusunu buyutup sekli bozulmasin istiyolardir. Yoksa hdmi dedigin 2$ lik kablo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 digitürk bile verio lan hdmi kablo. 2 dolar dediğin eğer 70 milyon ürün satıcağını varsayarsan güzel para eder. ha digitürk işi bitince geri istiyor olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 hintliler yapıyormuş olm bunu: http://www.youtube.com/watch?v=akDgTHEVP94 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 said: "That said, like online, the console will still function if Kinect isn’t plugged in, although you won’t be able to use any feature or experience that explicitly uses the sensor," he said. Asked just how "off" the Kinect can be, Whitten answered totally off. "You have the ability to completely turn the sensor off in your settings. When in this mode, the sensor is not collecting any information. Any functionality that relies on voice, video, gesture or more won’t work. We still support using it for IR blasting in this mode. You can turn the sensor back on at any time through settings, and if you enter into a required Kinect experience (like Kinect Sports Rivals for instance), you’ll get a message asking if you want to turn the sensor back on in order to continue." Kinectsiz de çalışacakmış artık ama hala kinectsiz satmıyorlar tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 spaaaaaaaaaaartaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Xbox One başarısız olursa Microsoft konsol pazarından çekilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 bir uzmanlık sorusu sorim. xbox 360'ım var. firmware normal gırmadım. ilaçlı oyunları bu makina da oynayabilir iyim.? Not:Tam bir donanım haber sorusu oldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 oynayamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 http://i.imgur.com/Rg7QBpZ.jpg adamlar nası kötü slogan buluruz diye uğraşmış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 aman tanrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 http://i.imgur.com/l6w96qV.png https://twitter.com/aarongreenberg/status/379799077816254464 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Kinect can see... http://www.fastcodesign.com/3020934/the-xbox-one-has-a-wee-dong-problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 gta6 faydalanır bu özellikten. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 aasfasf aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Xray One AHAHAHA :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Bu Microsoft kadar aç firma yok ,insan utanır eder artık bu devirde . Yine gamepad'lere şarj edilebilir pil koymamışlar DS padlerdeki gibi . O dandik kinecti millete NSA casusluk etsin diye zorla eklemeye kalkana kadar gamepade dahili şarj edilebilir pil koy (görünüşe göre yok , paket içeriğinde AA pil diyor ) . Bu gamepadlerdeki pil mevzusunu merakımdan takip ediyorum ,yoksa xbox ile ilgim ve alakam yok :P . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Açık bir soru soracağım; Burada Patide, ben PS4 degilde XBOX ONE almayı düşünüyorum diyen var mı hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar