Regalya Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Skyrim Bf sucks mw3 e akmayı düşünüorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 VGA adayları açıklanmış zaten, GOTY listesinde BF3 yok, benim içinde en düşük ihtimalli oydu zaten saydıklarımda, doğru karar. Game Of The Year: Batman: Arkham City Skyrim The Legend of Zelda: Skyward Sword Portal 2 Uncharted 3: Drake's Deception Bütün kategoriler ve liste için: http://www.spike.com/events/video-game-awards-2011-nominees/voting/game-of-the-year Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 dark souls yok kategorilerde göremedim yazık valla.skyrim gibi tırto combat sistemi olan oyunları çiçek böcek dağ taş var diye pof pofluyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Dark Souls RPG kategorisinde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Ahahahaha best rpg listesi Dark Souls DeusEx HR Dragon Age 2 Skyrim Witcher2yi koymamış adamlar, rpgnin r'sine sahip bi tane oyun var listede topu topu lolz. 2012de konsola çıkınca koyarlar diycem de, 2012yi de diablo3 alır bunların kafasında. Levılatlama var rpg kafasına döndü endüstri iyice meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 best rpgyi almalı o zaman.demons almıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 abow assasino revelations mış.. listede görünce haa bu senemi çıkmıştı vereyim oyu dedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Of ben de tam RPG adaylarin laf etmeye gelmistim. Kafalar baya guzelmis hazirlarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 skyrim olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 bayağıdır şu skyrim kadar overrated bi oyun görmemiştim... syrim kazancak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 bu kadar hatera rağmen forumda bile sonuç netken rpg dalında kimsenin şansı yok, overall belli olmaz ama. oblivion önceden aldığı için başkasına verebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Bf3 olması lazım da Skyrim çıkar büyük ihtimalle, daha accessable çünkü. Herkes parayı basıp almadı, forumun 4te 3 indirmiştir Skyrim'i torrent'ten. BF3 çalıştıran makinesi olan insan sayısı yok. Şu topic Skyrim hype bitince acılsa BF3 çok rahat döver. Skyrim kötü değil, sadece 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Portal 2 ikisinden de iyi ama onu unutuyorsunuz. BF3 multiplayer olarak cok iyi helal ama GOTY'lik deil bence. Skyrim de sandbox olarak iyi olabilir de iyi rpg deil bu konuda anlasalim. Zaten rpg deil kendisi tekrarlayalim bunu. Her seyi gectim sirf teknik yetersizliginden dolayi GOTY almamali zaten. Ayip. Gonlumuz portal 2'den yana, hic olmadi bf3'e versinler tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 hangi goty ama? eğer oyuncuların oy verecekleri bir sisteme sahip goty ise skyrim ezip geçer, zira steam'de bile 200k online görmüş bi oyun. oy verecek asıl kitlenin de steam oyuncuları olduğunu düşünürsek. ama vga'nın goty'ı falan derseniz orası belli olmaz bi dünya bokluk dönüyor oralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 B-MAN' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 skyrim hem şahane hem rpg. tekrarlayalım bunu. xunn said: Şu topic Skyrim hype bitince acılsa BF3 çok rahat döver. sanki bf3 6 ay önce çıktı heh, daha ayını doldurmadı ne mw3 ne bf3. kaç tane oyun var 9 ay önce çıkan listede o hesapla. razzraziel, biz forumda kendi istediğimizi oylayıp konuşuyoruz da ayrıca academy neyi seçer o da ayrı bir sohbet gene bu başlık içindeki tabii. iki konuda da görüş belirtebilir herkes elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 spike tv nin ödüllerini kim sallıyor abi manyakmısınız hahaha adamların rpg adayları ahahaahahah hani böyle şeyleri /v/ direk rigler normalde, onlar bile uğraşmıyor. düşünün o kadar kötü ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Skyrim'i gayet zevkle oynuyorum, alt tab yapıp forum postu atıyorum evet, ama BF3 oynarken akşamları ekiple yaşanılan adrenalini veren tek sahnesi yok Skyrim'in, tam MMO no life personasına hitap ediyor oyuncunun. Aşırı sorunlu cıktıgından falan bahsetmiyorum, olabileceğinin yarısı iyilikte bir oyun. Gayet eglenceli vs vs ama korkunc tekrar ediyor kendini. Sadece ve sadece dungeon temizliyorum ve aşırı bayıyorum, şimdiden 3 karakter degistirdim, commit ettiğin anda bayıyor ve ameleliğe kayıyor oyun. Ben sanmıyorum skyrim'i savunan bir tane adam BF3te pati ekibiyle bir squad'a girip aksiyona akmamıştır. O yüzden biased oluyor bütün yorumlar, 2sini görmeden yorum çok sıg kalıyor. İyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 AIAS ödülleri esas zaten. ------------- adrenalin tek başına iyi oyun yapmıyor, 1500 tane filan oyun sayılır bunu destekleyen. military multi shooter süper over-saturated bir alan zaten ırak savaşı çıktığından beri. bf3 muhtemelen iyidir de bc2'nin iki katı iyi olsa gene goty sanmam. bc2 multi süper hızlı baymıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 /v/ye baksak da skyrim game of the all years. adamlar rape simulator için mod bekliyor. batman de çok iyiydi mesela, düzgün bi multisi olsa çok sağlam aday olurdu. bf3 olmaz, senaryodan çok kaybetti, hem puan açısından hem de eleştirilerle. bence de bf3 çok iyi ama sadece multi herkese yetmiyor. bi de mw3 gibi hater'ı çok, ayrıca konsollarda çok patlak. konsol oyuncuları sevmiyor, hem becerememekten hem de konsolların geri kaldığını gösterdiği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 dragon age 2 nin o listede işi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 /v/'ye bakarsan Skyrim değil Dark Souls direkt. Know your place mortals. AndI'm all alone and the fire grows. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 skyrim için thread dolmadan abidik gubidik yeni threadler açılıyor. general threadleri kadar hate threadleri de oluyor ki bunların yarısı CONDENSE YOUR FUCKING THREADS diye. /v/ goty seçmez skyrimi herhangi bir pollu riglemek isteseler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Sam said: skyrim hem şahane hem rpg. tekrarlayalım bunu. Şahaneliği tartışılır, keza objektif bi konu. Fakat rpg olmadığı tartışılmaz çünkü subjektif bir konu. Bir rpg olmak için gerekli yeterlilikleri yerine getirimiyor. Oyunda rol yapamıyorsun. O yüzden rpg değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Aynı anda 8 tane Skyrim General thread'i gördüm bir kere. Atla gidelim Salih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar