PZero Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 2. yarıda ilk 10-15 dk da atarsak bi ihtimal yoksa olmaz bu iş :( .
hoccemama Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 bence takımı kısaltıp 1 uzun 4 kısa şeklinde oynarsak, son saniye 3lüğü ile maçı uzatabiliriz.
interperez Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 hala burakla ardanın maçı diyo ya abvv..
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 çok fazla quote Rewendor said: mokoko said: Rewendor said: mokoko said: ilk 11'de kazım yerine direk gökhan töre başlasaydı keşke. Töre forvet değil, ya Caner ya Hamit yerine oynayacaktı, e Hamit kesilmez, Caner'i tercih etmiş. Caner yerine 11 çıkabilirdi ama evet. yahu kazım forvet oynamıyo ki. umut önde, kazım sağda oynuyo. caner'de kazım'ın tam tersi olarak solda oynuyo. diziliş öyle ama genel olarak kazım 2. forvet şu anda, sağ kulvarı komple serkana emanet etmiş hiddink, geçen maç da gönüle aynı şeyi vermişti. kazım şu anda ortada umutun hemen arkasında ikinci forvet gibi takılıyor daha çok, ara ara sağa uğruyo. olede işte keşke onun yerine umut ortada, solda caner, sağda gokhan oynasaydı. şu takımda mevlüt mutlaka olmalıydı bence. umuttan falan gol arıyoruz ya. ömer toprak'ıda fener alsın hemen yarın :D
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 umut tam bir dangoz ya. ne top indirebilio, ne koşu yapabiliyo.
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 şu pozisyonda ofsayt falanda bunu bile atamadı ya. ulan bari kalecinin üstüne vur. yok direk out a.
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 kazım eridi resmen pozisyonda. yanında koştuğu ve geçemediği adamda 1.95'lik simunic.
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 şu turnuvadan elenmemizin tek sebebi maçın Atv'de olması.Ertem şener sunmalıydı bu maçları Star'da
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 maçı izlemiyorum. yine kötüyüz dimi ?
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Eğer şu anda ben maçı izlemiyo olsaydım, 5. dakikada Kazım'ın şutu goldü, demin Hamit'in şutu da 2. goldü 2-0 öndeydik, şimdi üçüncü golü kovalıyoduk, 10 dk içinde bu moralle onu da bulacaktık. Ama izliyorum işte maçı naparsın :/
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 ahahahah srna nası atladı lan. hiçbişi yok.
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Eternal said: şu turnuvadan elenmemizin tek sebebi maçın Atv'de olması.Ertem şener sunmalıydı bu maçları Star'da Ertem Şener'in bi farkı var mı ki? Beşiktaş -Maccabi maçında Starda başlayacak Firar dizisini az duymadık maç boyunca. He ama bundan daha iyidir o ayrı tabi.
Öne çıkan mesajlar