Suark Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 tarzında klişe laflara ihtiyacım var. yağdırın beyler Abi sana kız mı yok Çıkar masaya vur Seviyosan git konuş abi Gideri var ama şimdi
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Bırak gitsin dönerse senindiri unutmuşsun abi
Ren Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Uzaklık küçük sevgileri öldürür, büyükleri ise yüceltir. Tıpkı rüzgârın mumu söndürüp ateşi alevlendirdiği gib.... yok bu kategoride değil sanırım ama çok söyleyesim geldi ahah
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 sorun sende değil, bende aynısından bende var sürekli giyiyorum, bugün giymedim bi tek
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 ben seni aborcin oldugun icin sevmiyo degilim, ben seni insan olarak sevmiyorum, yoksa benim aborcin arkadaslarim da var, mert olur aborcinler.
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Abazan değilim de bu kız da çok güzelmiş be abi.
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 bugun bacın yarın ihtiyacın kalede kaleci var diye gol atmayalım mı
Ren Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 eğer kaçırırsan öyle kız zor bulunur boşta kalmaz kaparlar
Ren Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 abi sonuçta karşındaki de senin gibi insan git ne diceksen direk söyle
Ren Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 abi ucunda ölüm yok ya en fazla reddedilirsin
Law Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Ren said: Uzaklık küçük sevgileri öldürür, büyükleri ise yüceltir. Tıpkı rüzgârın mumu söndürüp ateşi alevlendirdiği gib.... yok bu kategoride değil sanırım ama çok söyleyesim geldi ahah Çok efsanevi.
Napolyonn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Ren said: Uzaklık küçük sevgileri öldürür, büyükleri ise yüceltir. Tıpkı rüzgârın mumu söndürüp ateşi alevlendirdiği gib.... yok bu kategoride değil sanırım ama çok söyleyesim geldi ahah (tu)
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Frantic said: devlete gitme abi özel bul. budur sdjhfg
Öne çıkan mesajlar