forgiver Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8mU7W-4KXD0#! leyla mecnun yaramış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 vildan atasever mi o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 bunu yazın çalıştığım yer yaptı ya, hatta trt'deki bütün tanıtım filmlerini yapıyorlar. Adamlar gerçekten çok iyi ki patron bambaşka bir insandı bu konuda, Onur Ünlü'nün de falan yakın arkadaşıdır, filmlerinde çalışmış vs. Adamlar yapıyor cidden adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 abi videoda ne var ohalık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 trt oha diyince 2 dakka boyunca cinsel içerik aradım.meme olur kalça olur. bide 2. mesaj vildan mı o diyince.dedim biri meme açmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 ShadowFax said: abi videoda ne var ohalık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 birşeyler eksik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 valla bence de ohalı kbir şey yok. ben ohayı bir tek zamana bastım bugüne kadar http://www.youtube.com/watch?v=mmWY15SmkUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 trt ankara korosu dışında bişey yapılmış ondan öle başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 vidyoda meme yok. gafta yok. reklam işte. kitlensin topik. yanlış yönlendirme söz konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 forgiver said: trt ankara korosu dışında bişey yapılmış ondan öle başlık ankara korosuna laf yok lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Myshkin said: valla bence de ohalı kbir şey yok. ben ohayı bir tek zamana bastım bugüne kadar http://www.youtube.com/watch?v=mmWY15SmkUM uyyyyyyyyyyyyyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 ShadowFax said: abi videoda ne var ohalık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 ShadowFax said: abi videoda ne var ohalık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 reklamda trt yeni yılda süper trt ailesi 2012 marduk muhteşem televizyon trtde izlenir hemen izle direk izle gibi terimler yok sanırım ondan oha denmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Zaman'ın videosunda Mesut Yılmaz me gusta olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 forgiver sadece trt izliyor herhalde o yüzden şaşırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Red said: trt oha diyince 2 dakka boyunca cinsel içerik aradım.meme olur kalça olur. bide 2. mesaj vildan mı o diyince.dedim biri meme açmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 ShadowFax said: abi videoda ne var ohalık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 kücük adamların büyük lafları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 trtnin şuanki zihniyetinden beklenmeyecek bi sezon ve senelerdir izlediği iyi tiyatrocularla sikko yapımlar politikasının değiştiğini gösteriyo video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Red said: trt oha diyince 2 dakka boyunca cinsel içerik aradım.meme olur kalça olur. bide 2. mesaj vildan mı o diyince.dedim biri meme açmış ben de yaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Myshkin said: valla bence de ohalı kbir şey yok. ben ohayı bir tek zamana bastım bugüne kadar http://www.youtube.com/watch?v=mmWY15SmkUM Evet heralde televizyon tarihinin en ohası buydu. Bir post punk efsanesi New Order'ın bir televizyon reklamında çalması hatta reklamında Zaman gazetesi olması. Gerçi en son reklamı Sinan Çetin yapmış bu sefer basmakalıp bir reklam olmuş dünya daha normal bir hale geldi. Heralde adamlar parayı basıyor özel şirketlere reklam için Zaman'ın içeriği dışındaki herşey çok güzel zaten. O yazı fontları gazetenin yerleşimi falan çok minimal sfds. Ama içinde yazanlar çöpten değersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 trt'nin reklamında 15. saniyedeki kadın kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar