Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Fast and the Furious 6(2013)

Rotweiler

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
knox said:

5.film'in ustune koymak yerine daha da kotusunu yapmayi becerebilmisler helal olsun.

hadi tamam filmin asil olayi aksiyon eyvallah ama ben uzun suredir bu kadar ucuz diyaloglara sahip baska bir film izlemedim.

SmoLaFein said:

Haklısın. Bence biraz da araba, modifiye, sokak yarışı vs. ruhundan da uzaklaşmış iyice film. Düz aksiyon filmi olmuş.

adam arabayı bariyere çarptırarak manitasını viyadüğün arasındaki boşluğa düşerken havada yakalıyo bak cümleyi tam kuramadım adamlar filmde onu çekmişler. siz neyin kafasını yaşıyosunuz :p hala aksiyon filmi olmuşta tırtmışta. koskoca imdb o sahne için bu filme başka bi genre açıcak siz haala burda neler konuşuyosunuz :)

Sosyal ağlarda paylaş

zaten olay arabadan falan çıkalı çok oldu ya. yeni film yapsalar tutmaz diye hazır böyle bir seri var burdan devam edelim diyorlar işte sdfs. arada işte 1-2 modifiye lafı ediyorlar seriye ayıp olmasın diye.

konsepte bakarsak bence en iyi film tokyo drift. ki bu filmde de en güzel sahne son tokyo sahneleriydi. ama kalitesiz aksiyon filmlerinin adamı geldi bozdu sahneyi
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...