moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 son sahnede jason hangi filme gönderme yaptı. repliği jason ın filmlerinden hatırlıyotum sanki. ian shaw muş jason. kardeşin intikamı olacak 7 de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 filmlerin hepsi kafa dagıtmalık aksiyon olarak cok iyi her bolume minimum +1 guzelle gidilmesi de cok iyi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Filmi yeni izleme fırsatım oldu. 7'yi beklemekteyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 5.film'in ustune koymak yerine daha da kotusunu yapmayi becerebilmisler helal olsun. hadi tamam filmin asil olayi aksiyon eyvallah ama ben uzun suredir bu kadar ucuz diyaloglara sahip baska bir film izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Haklısın. Bence biraz da araba, modifiye, sokak yarışı vs. ruhundan da uzaklaşmış iyice film. Düz aksiyon filmi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 7. filmi Dubai ve Tokyo da cekmeyi dusunuyorlarmis. Dubai sokaklari her gun fast & furious, mobese olsaydi kayitlarini yayinlasalar yeterdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 knox said: 5.film'in ustune koymak yerine daha da kotusunu yapmayi becerebilmisler helal olsun. hadi tamam filmin asil olayi aksiyon eyvallah ama ben uzun suredir bu kadar ucuz diyaloglara sahip baska bir film izlemedim. SmoLaFein said: Haklısın. Bence biraz da araba, modifiye, sokak yarışı vs. ruhundan da uzaklaşmış iyice film. Düz aksiyon filmi olmuş. adam arabayı bariyere çarptırarak manitasını viyadüğün arasındaki boşluğa düşerken havada yakalıyo bak cümleyi tam kuramadım adamlar filmde onu çekmişler. siz neyin kafasını yaşıyosunuz :p hala aksiyon filmi olmuşta tırtmışta. koskoca imdb o sahne için bu filme başka bi genre açıcak siz haala burda neler konuşuyosunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 ben beğendim la, 5 daha güzeldi gerçi ama bu biraz bayıktı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Aksine ben de beğenmediğimi söylemedim. Sadece film temasından şaştı bunu dile getirdim. Yoksa, Vin Diesel kırmızı başlıklı kızı oynasa onu bile izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 zaten olay arabadan falan çıkalı çok oldu ya. yeni film yapsalar tutmaz diye hazır böyle bir seri var burdan devam edelim diyorlar işte sdfs. arada işte 1-2 modifiye lafı ediyorlar seriye ayıp olmasın diye. konsepte bakarsak bence en iyi film tokyo drift. ki bu filmde de en güzel sahne son tokyo sahneleriydi. ama kalitesiz aksiyon filmlerinin adamı geldi bozdu sahneyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Katılıyorum. Tokyo Drift bence de serinin en güzel filmiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 spo Japonun hatun öldü olm yaa daha :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 http://i.imgur.com/n0zzbRV.jpg 7 nin çekimlerine başlamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Filmin adını "The Fast and the Furious" yapsınlar "The Young and Restless" vb. gibi pembe diziye döndü netekim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 2014 yaz çıkış tarihi. LA'de geçecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 point break izle her yıl daha iyi, bu serinin orjinali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 inyormaynd said: spo Japonun hatun öldü olm yaa daha :( :( japon da öldü ztn np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 http://www.reddit.com/r/movies/comments/1rt80t/paul_walker_age_40_dies_in_car_accident/ Paul Walker ölmüş diyor şurda. Hemde araba kazası geçirmiş. Kullanan arkadaşı çarpmış arabayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 öfkelimi ölmüşacaba gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 http://i.imgur.com/tZfIfY8.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 btc-e trollboxta okudum bende. kimdi lan bu diyordum. vasat oyuncuydu ama araba kazasında ölmesi trajik olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 seriye kutsal kitap muamelesi yapıp caddelerde terör estiren denyolara örnek olur umarım. Araba bildiğin yok olmuş. http://thenypost.files.wordpress.com/2013/11/paulwalkecrashr.jpg yazık böyle yok olup gitmek. huzur içinde yatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 https://mobile.twitter.com/RealPaulWalker Trajik olmuş ya :( hani aktör olarak bayıldığım bir oyuncu değildi ama iyiydi yine de üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 araba kendi içine çökmüş nötron yıldızı olmuş 1-2 haftaya karadelik olup bütün dünyayı yutar one lann Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 cok yazik olmus ya :( adami nat geo da izlerdim hep kopek baligi kovaliyorlardi ekibiyle. Eglenceli adamdi. o arabanin hali ne ama yazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar