Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 http://www.facebook.com/photo.php?v=237376242985872 böyle bişeye denk geldim açıldıysa üzgünüm.. bende biraz baktım karşılaştırdım falan ne bilem ilginç geldi paylaşayım dedim, vidyonun orjinalini bulamadım cezmi kalorifer olduğuna bakmayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 zamların üstünü kapamak için hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 fay hattımız düzgünmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 israil'in arkasında amerika var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 venezuela nin kirli oyunlari bunlar hep!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 haarp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Ulusal elementimiz Contorium imalatını sekteye uğratmamak ve yıllarca emek verilerek yapılmış tüm ar-ge prosedürlerinin dışarı çalınmaması için hükümetimiz israil ve amerikan yardımlarını kabul etmemiştir bu da çok gizli bir mesajdı ama halkımız anlamadı. teyzem taek'de çalışıyor o söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 dünya bor rezervlerinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 nba oyunu hep bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 fuhuş yüzünden değil miydi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 HAARP'ın ne olduğunu bilmiyoruz ama "HAARP BELİRTİLERİ!" diye başlık atıyoruz hehe. videoyu hazırlayanlar redneck gibi konuşuyor, video da "OSMANLI TORUNLARI" diye bir gruba yüklenmiş. ciddiye alamıycam. NO ONE IS SAFE! http://www.youtube.com/watch?v=EzNhaLUT520 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 video yorumları iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 bu olmasa da tektonik silah fikri hoşuma gitti olabilir lan böyle bişey. Farkında mısınız amerika'da israil'de hiç debrem olmuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 muslamic ray guns var zaten hali hazırda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 AGA BEN BU FİLMİ GÖRMÜŞTÜM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 tektonik silah muhabbeti, nikola tesla'nın ürettiği bir silaha dayanıyor. 17 ağustos'un da bu silahla yapıldığı söyleniyordu hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Facebook'da görülen her videoya inanmak... Brv, tbrk vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 van quake? nope! nikola tesla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Supradyn said: nba oyunu hep bunlar dasasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 vay anasını depremler çizgiselmiş, kesin komplo. demek ki, deprem makinesi var çizgi halinde kaydırıyolar. ya da fay hattı diye bişey de olabilir tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 o deprem makinasını en son rusya satın almıştı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 ulan tek yapılması gereken geçmiş olsun dilekleri ve çeşitli yardımlar göndermek iken amma bokunu çıkarıyorlar bu deprem sonrası entrikaların, politikanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 nan bunlar iranı vurmak isteyip misslemiş olmasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 enseyi natural yapalım mı abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 tabiki gavur uzaylıların oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar