Red Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 franklin in yan komşusunda devamlı havuz partileri oluyor mesela. ben o partiye gidip millete uyuşturucu satmak istiyorum sdfs. gasp etmek istiyorum zenginleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 GwindonSurion said: Just Cause 2 nin haritası bunun 3 katı mı 5 katı mı Just Cause daha büyük ama boş. Los Santos çook daha detaylı Just Cause'a göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 haritanin buyuklugunu napcaksiniz, tir soforu rpsimi yapiyorsun lel harita detayli olsunda buyukluk cokta muhim degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 abi red sen onları rl denesen oyuna ne gerek şu isteklerin için, taksimden başla işte mekanlarda torbacılığa hem kazancı da iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Abi harita yetersiz malesef, yapılacak şey az evet. ve harita bildiğin yetersiz geliyo bana yetmiyo ben daha büyük istiyorum sırf bu yüzden 10 üzerinden 6 verdim oyuna ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 San Andreas daha büyük hissettiriyordu evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Harita gayet yeterli geldi ya. Hatta sonlara dogru taxi tutmaya basladim ben uaendim resmen git git bitmio. Tek kotu tarafi begendigin arabalari istedigin zaman kullanamiosun. Illa gidip garajfan elle alman lazm. Saints rowda bike tel acioeun getiriolardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Lan neyi savundunuz hemen sadece 3-5 kat büyük dedik banane los santosun detayından detaylı değil mi dedik sanki dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=-AdrCxkpdDc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 multiplayer bugün açılıyor. red dead'den john marston'ı karakter yaratırken babamız olarak belirleyebiliyormuşuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 bu nasıl bir gamepad kontroludur yaw muhtesem! progamer said: http://www.youtube.com/watch?v=-AdrCxkpdDc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deniza Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 gta online canlı yayın var şu an. http://www.youtube.com/watch?v=rSP1wDiqb5s#t=2092 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 gta online'da üzerimizde nickler falan yazarsa oynamam. biraz assassin creed tarzı olmalı. öyledir umarım. kim npc kim adam anlamamalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 o yukardaki 5 dakkalık videoda 2.47'deki otosotopçular var ya. lamar görevinde onları uzaktan zenciler pusu kurdu sanıp ezmiştim sdfsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 lamar yaaa. 'don't hate me cuz i am beautiful nigga' sddfsff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 lamar kezban ya o görevden sonra ne ağladı bıdı bıdı. yok senin araban yok senin paran yok ben köpek miyim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Abi Lamar Trevor ile kapışır en iyi karakter olma yarışında ya, inanılmaz bir herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 lamar ile franklin konuşmalarının yarısı nigga zaten sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Live stream videosu gizlidir yazıyo açmıyo YA LA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 onlayn kaçta açılıyor. bize yine yarın mı sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 knox said: haritanin buyuklugunu napcaksiniz, tir soforu rpsimi yapiyorsun lel harita detayli olsunda buyukluk cokta muhim degil harita buyuk ama downtown kucuk. her seferinde aynı yerden gecince bayıyosun. bana boyle oldu acıkcası. sehir merkezi daha buyuk olabilirmis. los angeles'ın boktan bi sehir olmasından mı yoksa nyc'nin epicliginden mi bilemedim ama 4'teki sehir merkezi buna basıyor her haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 ben tır rp si yapmak isterdim mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Haritanın yetersiz derecede küçük olması bu oyunun en büyük problemlerinden biri abi, yapacak bişey yok malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 GTA online açıldı da login olma problemi var. karakter yarattım fakat ardından "failed to login" tarzı bi hata veriyor. deneyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar