-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 bizim köşedeki adam satıyormuş, 160 tl'ye. ayırttım, yarın alıcam bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 bu garaja koyduğumuz arabaları alıp kullanınca, tekrar garaja koymazsak kayboluyor mu? edit : kendim denemeye korkuyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Kayboluyor ama sanırsam bir tane compound var, oradan aracı cezasını ödeyip geri alabiliyoruz. İki tane aracı kaybetsek öncekisine ne oluyor bilmiyom ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 ahah michael süper karaktermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 abi michael ahaha nolacak bu adamin uyusturucyla imtihani ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Şöyle bir sıkıntım var. Oyun çok güzel ama replayabilitysi yok gibi geldi bana. PS3'e aldım, PC'ye de, PS4 çıkınca ona da alırım diyordum da PS3'te işim bittikten sonra PC'ye almak için tek nedenim multiplayer tecrübesi olur. Onla ilgili de şüpheler var kafamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Bir de bu Social Club'a PSN acc'umuzu bağlayabiliyor muyuz browser üstünden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Sorieno said: Bir de bu Social Club'a PSN acc'umuzu bağlayabiliyor muyuz browser üstünden? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 şu ifruit çalışmıyor bende kafayıy icem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Jeeztro said: şu ifruit çalışmıyor bende kafayıy icem ifruit kafasına göre takılıyor bazen giriyor bazen girmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 bugun update geldi ifruit'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 aa aynen şimdi gördüm. gerçi 50mb nin üzerinde sanırım, 3g den indiremedim. evde deniyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Şimdi bitti oyun süperdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 limandaki gemiden devlete ait konteynırı calma gorevinde michael'in flight school'u tamamlaması mı gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 cıks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 bu dünyanin en iyi oyunu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 değişir ya. benim için son zamanların en iyi oyunu tabi ki. ama 1 sene önce olsa lol derdim heralde. ben keyif alma heycanlanma olayına bakıyorum biraz. lol de konuştuğum kadar gta da konuşmuyorum. oyun kusursuz tabi ki. ha 6-7 sene önce desen wow derdim illa ki. ondan önce uo fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 18 gb'ı ttnet'le indirmeye çalışmaktan eridim 2 gündür. hala daha %72 de :( ağlasam yeridir oynayamadım bi türlü oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 önceki gta serileri gibi 10 gün oyun süresi ile en iyi oyun olamaz benim için, ama çok başarılı tabiki (tu) örnek; steam de baktım 18 ay olmuş Cod mw3 sıkılmadan oynuyorum halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/a3YMOqQ_700b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 cehennem evet.çok pis burdaki polisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 GTA V'i PSN'den aldım ben, 1 tane download hakkı duruyor: PSN'den FIFA 14 alan varsa, kardeşlikten parasız halledelim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Abi hipster muhabbeti ne iyiydi ya Seslendirmeler kusursuz ama Trevor çok başka gerçekten, inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 http://www.ntvmsnbc.com/id/25468693/ ntv said: GTA V gerçek oldu Yeni oyunuyla satış rekoru kıran GTA V, bir gencin başını belaya soktu. Oyundaki karakterden ilham alan Zachary Burgess, bir gün içinde araba çaldı ve bir kadın kaçırdı. ABD’nin Louisiana eyaletini ziyaret eden Zachary Burgess, video oyun efsanesi GTA’dan etkilenerek suç dolu bir maceraya atıldı. 20 yaşındaki Burgess, otoparka gelen araç sahibinin arabadan motoru çalışır halde çıktığını fark etti. Burgess, içinde bir kadın yolcu da olan arabanın içine girerek kaçırdı. Huffington Post’un haberine göre, önüne çıkan arabalara çarparak olay yerinden uzaklaşan genç, birkaç kilometre sonra aracı bırakarak kaçmaya çalıştı. Ancak görgü tanıkları Burgess’i yakaladı ve polise teslim etti. Burgess polise verdiği ifadede “GTA’da olmak nasıl bir duygu görmek istedim” sözlerini kullandı. Araba ve insan kaçırmak suçlarıyla tutuklanan Burgess, 80 bin dolar kefalet karşılığı serbest bırakıldı. http://media4.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/SectionsThumbnails-TSM-Colorbox/_Cover/130926_gta.hlarge.jpg löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 80K dolars iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar