Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grand Theft Auto V

zipzip

Öne çıkan mesajlar

yok sanki hersey cok ucuzmus gibi konusuyorsunuz

bir aksam disari ciksan artik cebinden 100 liradan asagi cikmiyor. Sadece disari cikmak degil basit seylere ne kadar para harcadigimi dusununce 150 lira 200 lira bu oyuna uygun geliyor acikcasi zaten nadir oyun alan biriyim, beni ciddi anlamda oyalayacak.

Hea paran yoktur veya ps4 e alacaksindir buna para harcamak istemezsin dogal zaten
Sosyal ağlarda paylaş

jacabo said:

bir aksam disari ciksan artik cebinden 100 liradan asagi cikmiyor. Sadece disari cikmak degil basit seylere ne kadar para harcadigimi dusununce 150 lira 200 lira bu oyuna uygun geliyor acikcasi zaten nadir oyun alan biriyim, beni ciddi anlamda oyalayacak.

Hea paran yoktur veya ps4 e alacaksindir buna para harcamak istemezsin dogal zaten

Çok mantıklı, bu oyuna para verceğime 2 gece dışarı çıkıp 100 lira harcarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Warhero said:

jacabo said:

Çok mantıklı, bu oyuna para verceğime 2 gece dışarı çıkıp 100 lira harcarım.

Sen 200 lirayla kariya git bi rahatla
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

kardeş hem dışarı çıkıp hem oyuna para veremiyorsan, fakirsen biz napak. alma madem.

Fakirlik meselesi değil, israf haramdır. PSP oyunundan farksız grafiklere sahip bir oyuna 200 lira harcamak israf gibi geliyor. PS4'e adam gibi grafiklerle çıksın, 250 lira veririz inşallah.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...