jacabo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 dnr a gelmis 219tl 200 tl uzerine 30 tl hediye ceki veriyorlar yapikredi kartiniz varsa 25 tl de bonus veriyor Gayet uyguna geliyor yemekten sonra aliyorum aksama serserilik yapcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Y-1R_JNL7vo yalnız bu online tarafı felaket olmuş.. acaba aynı anda kaç kişi bağlanabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 araldan kargosu gelen var mı?sözde vermişler hepsini kargoya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 kafama takılan bir şey var. Bazen dalıyorum tek bir karakter epey devam ediyorum sonra diğerine bakıyorum 3 olan mission lar 1 e düşüyor falan. Acaba kaybettiğim birşey oluyor mu o arada. Yani her görevte karakter mi değiştirmek gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 abi bir oyuna 150 lira verip nasıl uygun buluyorsunuz bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 gorece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 PS4/Xbone'un çıkmaya yakın olan bir dönemde, grafikleri PC'ye göre çok geri kalmış bir oyuna 200 lira veresim gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 zipzip said: araldan kargosu gelen var mı?sözde vermişler hepsini kargoya. sabah 10:37'de izmir şubesine gelmişti bende dağıtıma çıkartmadım gönderdim birini aldırdım. Şimdi aksamı bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 yok sanki hersey cok ucuzmus gibi konusuyorsunuz bir aksam disari ciksan artik cebinden 100 liradan asagi cikmiyor. Sadece disari cikmak degil basit seylere ne kadar para harcadigimi dusununce 150 lira 200 lira bu oyuna uygun geliyor acikcasi zaten nadir oyun alan biriyim, beni ciddi anlamda oyalayacak. Hea paran yoktur veya ps4 e alacaksindir buna para harcamak istemezsin dogal zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Abi D&R'da 219 liraya görünce pırt yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Gonul ister 30 dolara alalim =) Ben aldim dnr toplamda 55 lira bonus+cek veriyor Fakirim yeminimi bozdum 12 taksit yaptirdim euah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 ama hediye çeki ile 190'a gelince pırt'ını geri aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 jacabo said: Gonul ister 30 dolara alalim =) Ben aldim dnr toplamda 55 lira bonus+cek veriyor Fakirim yeminimi bozdum 12 taksit yaptirdim euah Abi oyun hakkında her şeyi unutmuş olacaksın ama ekstrende hala adı olacak. Yemin ediyorum evlat acısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 12 taksit hakkaten berbat bişi ya. vatandan indirimli almak için 10 taksit yaptırmıştım birşeyi. hala ödüyorum :( oyun ps4 çıkar çıkmaz onun için de satışa çıkar mı? beklicez mi yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Kafaları çalışıyorsa çıkartırlar. Dedim ama launch titlelarda gözükmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 PCye de çıkarın imanszılarrr!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 2 senedir param varsa aliyordum yoksa almiyordum birseyi en fazla 2 taksit yaptiriyordum Neyse yaptik bi eseklik borc yigidin kamcisidir tas tasir oderiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 O yalan ya nereden baksan 1 sene, çok ekmeğini yerler. Daha millete ps3, ps4 aldıracak oyun gırla, oradaki ineği sağmaları bitince pc'ye dönecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 jacabo said: yok sanki hersey cok ucuzmus gibi konusuyorsunuz bir aksam disari ciksan artik cebinden 100 liradan asagi cikmiyor. Sadece disari cikmak degil basit seylere ne kadar para harcadigimi dusununce 150 lira 200 lira bu oyuna uygun geliyor acikcasi zaten nadir oyun alan biriyim, beni ciddi anlamda oyalayacak. Hea paran yoktur veya ps4 e alacaksindir buna para harcamak istemezsin dogal zaten Çok mantıklı, bu oyuna para verceğime 2 gece dışarı çıkıp 100 lira harcarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 kardeş hem dışarı çıkıp hem oyuna para veremiyorsan, fakirsen biz napak. alma madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Bende sorun çıkmazsa bugün oynamaya başlıyorum, hadi bakalım :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Warhero said: jacabo said: yok sanki hersey cok ucuzmus gibi konusuyorsunuz bir aksam disari ciksan artik cebinden 100 liradan asagi cikmiyor. Sadece disari cikmak degil basit seylere ne kadar para harcadigimi dusununce 150 lira 200 lira bu oyuna uygun geliyor acikcasi zaten nadir oyun alan biriyim, beni ciddi anlamda oyalayacak. Hea paran yoktur veya ps4 e alacaksindir buna para harcamak istemezsin dogal zaten Çok mantıklı, bu oyuna para verceğime 2 gece dışarı çıkıp 100 lira harcarım. Sen 200 lirayla kariya git bi rahatla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Red said: kardeş hem dışarı çıkıp hem oyuna para veremiyorsan, fakirsen biz napak. alma madem. Fakirlik meselesi değil, israf haramdır. PSP oyunundan farksız grafiklere sahip bir oyuna 200 lira harcamak israf gibi geliyor. PS4'e adam gibi grafiklerle çıksın, 250 lira veririz inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Abarttın sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 grafikler için birebir geçip başına oynamak gerek. Video ile algılamak çok güç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar