Suark Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 fatih altaylı mı ne çıkıp benim kanalda olmaz öle şey ben vanlıyım yahu demişti sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 kermit said: di said: Kurtler kendini bir siyirabilse PKK illetinden, devlet buna gore duzgun adimlar atabilse o kadar guzel olur o kadar netlesir ki. Halk boyle birbirine girmez hic. Sen Boyle dusunursen Cozum yok. Her kurt pkkli evet jhgfs ahaha Yuzunu don Gokalp. Beyninle yorumla. Diger turlu adlkdajlakfjalkajk yazmaktan baska bir ise yaramiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 evet bende okudum. context sey gibiydi tamam abla bi bok yemis ama bakin ben vanliyim oldu bir kere affedin demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Sözüm yanlış anlaşıldı sanırım. Her türlü ayrımcılığa karşıt olarak Türk/Kürt ayrımı yapmadan yorum yapıyorum. Böyle bir ayrımcılığı yapan kişinin hele hele bir TV kanalında yapması rezalet. Üstüne bir de bunu böyle bir doğal afet sonrası ilişkilendirerek yapması kepazelik. Bu bakımdan "Her ne kadar Van'da da olsa" diyen kadının yaptığının hiçbir savunulacak yanı yok. Diğer kadın ayrımcılık yapmamış, daha çok orduya askere saldıranlara laf etmiş, masumlara herhangi bir ucu dokunan ya da ırkçılığa/ayrımcılığa kaçan bir şey yapmamış gibi gözüküyor. Hitabı kime yaptığı önemli, onlara özel mesaj söylemiş. Tüm Van'a söylüyorsa o zaman ayrımcılık, yok saldıranlara diyorsa, oradaki masum vatandaşları da işe katmıyorsa değil. Ama her koşulda böyle bir afet sonrası söylenmemesi gereken hassas ve ağır bir söz. Bu arada HT spikeri de "biz hissetmedik bile, uzaktaydı deprem, etkilenmedik ama yine de üzüldük" anlamında uzakta da olsa üzüldük demiş olabilir gayet. İnsanlar saldırganlık yapacak ve karşısındakini ayrımcılıkla suçlayacak yer arıyor. Yeni moda oldu bu da, karşısındakinin sözünü dinlemeden faşist diye lafa başlamak kendisinin ırkçılık karşıtı olduğunu gerekli gereksiz her yerde söyleyip alakasız sözleri bile faşizme çekmeye çalışmak "cool" şu aralar. Patide de var çok örneği, çevrede de görürsünüz. Öyle bir tonlama farkı var ikisinin arasında, her halukarda ikisi de çirkin vw "münasebetsiz" ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 birde saldiri olayina link verebilecek varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 di said: kermit said: di said: Kurtler kendini bir siyirabilse PKK illetinden, devlet buna gore duzgun adimlar atabilse o kadar guzel olur o kadar netlesir ki. Halk boyle birbirine girmez hic. Sen Boyle dusunursen Cozum yok. Her kurt pkkli evet jhgfs ahaha Yuzunu don Gokalp. Beyninle yorumla. Diger turlu adlkdajlakfjalkajk yazmaktan baska bir ise yaramiyorsun. Yorum beyin icermiyosa bende vucudumdaki herhangi bi organimla serbest atis yapiyrum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 inc rage... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 said: Edinilen bilgiye göre, Van Başkale’de dün akşam saatlerinde askeri bir araca teröristler tarafından el yapımı bomba atıldı. Askeri birlikler, depremde enkaz altında kalan vatandaşlara yardım etmek için çalışırken durumdan yararlanmak isteyen teröristlerin askeri karakola taciz ateşi açtığı da belirtildi. Saldırıda 4 askerin yaralandığı kaydedilirken, yaralıların askeri ambulans helikopterlerle Van asker hastanesine kaldırıldığı öğrenildi. şunu nasıl savunacak pkk sempatizanları çok merak ediyorum. hangi meşru gerekçe bulacaklar. KCK TUTUKLAMALARI RERÖRE mi diyecekler nedir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 müge anlı ne ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 pkk sempatizanı olmanın ön koşulu zaten IQ'nun bir çam ağacı civarında olması. O yüzden herhangi bir mantıklı açıklama beklememek lazım, onu da savunurlar, savunulacak yeri olmadığını görecek kadar zekası olsa zaten pkk sempatizanı olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 pkk sempatizanı diye bişey olmaz ayrıca pkk sempatizanı dediğin teröristtir terörist olmak için illa silahı alıp eline dağa çıkmak gerekmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Fikirlerinizi yazip tartismak yerine ikili atisma haline donusturmeyin konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 [hr] frekanslar tutmamış panpalar sizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 duygu canbas olayi fatihe patladi asdadsdf said: HABERTÜRK Televizyonu spikeri Duygu Canbaş'ın talihsiz sözleri sonrası, bolca eleştiri ve bolca küfürden nasibimi aldım. Sağolsun okurlarımız veya okur olmayanlarımız Habertürk'te kuş uçsa beni sorumlu tutuyorlar. Gazete için bu eleştirileri seve seve göğüslediğimi bilirsiniz. Ama televizyona yönelik eleştirileri de bana yönelttiğiniz zaman çaresizleşiyorum. Ben gazetenin yayın yönetmeniyim, televizyonun değil. Bunu niye anlamak istemiyor bazıları anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 @Dynamick +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Her iki söylem de ırkçılık, ayırımcılık içeriyor. Kim oluyor bunlar da bir doğal felaket sonucunda, oradaki insanlar konusunda küçücük beyinlerinde oluşturdukları algıya göre yorum yapıyorlar? Umarım hakettikleri cezayı alırlar. Marmara da bir deprem olduğunda nasıl herhangi bir spiker ''İstanbulda da olsa...'' diyemezse, Ege'de olduğunda ''İzmirliler zaten gavurdu, ama bak devletimiz yardım ediyor'' diyemezse, Van ve orada yaşayan vatandaşlar için de bu tür eblekçe sözler sarfedilemez. Bu moronlar ve benzerleri, pkk kamplarında deprem olmuş kafasındalar. Kaldı ki sırf pkk kampında olsa bile deprem, ya da düşman bellediğimiz bir ülkede, ya da yalnızca hapisanelerin bulunduğu bir bölgede, gene de insanlık borcu görevi değil midir yardım etmek? Ayrıca bizim özbeöz ülke sınırlarımız içinde bulunan ve özbeöz vatandaşlarımızın yaşadığı bir bölgeden söz ediyoruz. Devletin yardımı nasıl ''lütuf'' olarak addedilebilir? Devlet görevini yapıyor ve yapmak zorunda. Hala ''aslında pek çok insan böyle düşünüyor, ama kadın tv de böyle bir şey dememeliydi'' diyenler var. Pes doğrusu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 http://www.focushaber.com/deprem-bolgesindeki-askere-saldiri--h-81625.html abi bunun savunulcak neresi var anlamıyorum.orda asker,polis kendini parçalıyo sen bomba atıyosun asker tartaklıyosun sonra diyosunki devletim nerde.bu polisin askerin ne suçu var orda yardım etmekden başka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Dun gocuk altinda kurtarilmaya calisip, kurtarilan hatta. Hastaneye giderken hayatini kaybeden 13 yasindaki yusuf adindaki cocuk kus avlar gibi asker avliyodu. Sonra deprem oldu kurtarin beni diye yardim istedi. Tabi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 insan, bazılarına yabancı bir sözcük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Rewendor said: pkk sempatizanı olmanın ön koşulu zaten IQ'nun bir çam ağacı civarında olması. O yüzden herhangi bir mantıklı açıklama beklememek lazım, onu da savunurlar, savunulacak yeri olmadığını görecek kadar zekası olsa zaten pkk sempatizanı olmazdı. ajahahah abi şu benzetmeleri biyerden mi okuyosunuz yoksa böle doğaçlamamı çıkıyor nedir ahaha çam ağacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 kermit said: Kadinlarin salakligi konusu... come again? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 kermit said: Dun gocuk altinda kurtarilmaya calisip, kurtarilan hatta. Hastaneye giderken hayatini kaybeden 13 yasindaki yusuf adindaki cocuk kus avlar gibi asker avliyodu. Sonra deprem oldu kurtarin beni diye yardim istedi. Tabi ya. ben hem ordaki öğretmenlere hem o çocukları masum insanları gördükçe içim acıdı elimden geldikce bahışda yardımdada bulundum.benim sözüm şuanki durumda bile hala askere polise saldırıda bulunan insanlara yazık gerçekden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Genelleme yapar gibi yazmayin ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Emaleth said: kermit said: Kadinlarin salakligi konusu... come again? SEN VE ANNEM HARIC ABLA VALLA BILLA fena basildik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 http://haber.mynet.com/vanda-hain-saldiri-598841-guncel/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar