nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 bi allah ın kulu cıkıp da neden vandaki binaların %70 i ruhsatsız zamanında hangi siyasi partiye baglı belediye oy toplamak icin seker dagıtır gibi ruhsat dagıttı soylemiyo soyleyemezler tabi,amele gibi yaşayın hayvan gibi,turkiye gercegi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Vandaki herşeyin %70i ruhsatsız kayıtsız kaçak. Ordaki hayat o şekilde yoksa Vanda yaşayan kalmazdı. Vanın kültürü kaçakçılık üzerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Jeeztro said: adamlar çalışmaya ara vermişler atılan gaz bombası yüzünden şaka gibi ya gaz bombasını kim atmış niye atmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 abi yani en azından binalarda denetleme olsun,yoksa 10 sene sonra yine aglarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Llama said: Jeeztro said: adamlar çalışmaya ara vermişler atılan gaz bombası yüzünden şaka gibi ya gaz bombasını kim atmış niye atmış van valisi depremden sonra "deprem bitti evinize girebilirsiniz" demiş. tekrar deprem olunca vali konuşmaya çikmiş halk da senin yuzunden insanlr öldu demiş. isyan çikmiş polis durdurmak için bomba atmiş işte. link vereblrdm habere de teldeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 askerdeyken evci ciktigimda kaldigim otel yikilmis. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Japon doktor kurtarılmasına rağmen ölmüş. Bundan utanan bir ben mi varım. Japonyada 5,5 şiddetinde deprem olsa oooh biraz daha devam etsin de bebeğin beşiği sallansın diye sevinir adamlar. Adam insanlık adına yardım etmek için geliyor, kaldığı otel 5,5 şiddetinde depremden yıkılıyor. Ben de inançlı bir insanım ama bunu da takdiri ilahiyle geçiştirecekler ya Allah kahretsin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 tam bir rezalet ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 aynen elle ttutulur bi bok yok herşey rezalet enkazı tiayro gibi seyredip kurtarmaları baltalayanlarda efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 uzman arkadas vardi vanda. deli gibi goc var diyor. kendisi de doncek zaten 2 gune. kamu calisanlari da tahliye ediliyor grup grup. bildigin sehir reset yedi ya. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 abi normalde de göç ediolardı ztn bari istanbula değilde ankara konyaya falan gitsinler.konya kocaman memleket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 00:39 - 00:50 arasını itinayla izleyin http://www.youtube.com/watch?v=BHvJwHHdLXg#t=0m39s aklıma şey geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Absolut said: Vandaki herşeyin %70i ruhsatsız kayıtsız kaçak. Ordaki hayat o şekilde yoksa Vanda yaşayan kalmazdı. Vanın kültürü kaçakçılık üzerine. Doğuda pek çok yerde böyle, kaçakçılık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Biraz önce sözü geçti evde, sinirim bozuldu yine. Sen kalk Japonya'dan yardım etmeye gel, burada bizim insanımız sahtekarlığından, pisliğinden sağlam gösterilmiş yerde uyu, sonra da öl git. Ne bok memleketiz be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 ve haber yapmak için gidip, o lanet otelde enkaz altında kalarak kendileri haber olan 2 DHA muhabiri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Valinin şerefine de haysiyetine de ağır laflarım var da, boş yere ceza almaya gerek yok. Depremzedeye copla saldıracak kadar insanlıktan çıkmış polis de akp hükümetinin hediyesi, eskiden de vardı böyle abartılı hareketleri ama bu kadar insanlıktan çıkmıyordu. Kulaklarını çınlatmaktan başka elden bir şey gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 yeni artçı mı olmuş nolmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 5.2 olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 ulan yine mi ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Bugün gazetede Prof. bahsediyordu Van'da kısa zamanda hareket bekliyorum, daha bitmedi Van'da depremler diye. Beşik gibi sallanıyorlar, Allah yardımcıları olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Rakım'ı düşecek bu gidişle. Gerçi göl kıyısı kaç olabilir ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 abi... M.Ö. 456 yer: yeni zelanda ya da yunanistan falan. deprem oluyor millet şaşırıyor cidden M.S. 2011 yer: türkiye deprem oluyor millet şaşırıyor cidden. AAAAAAAAA OTOBÜS GELDİ!! şaşkınlığı bir tek bana mı garip geliyor anlamıyorum ama, bu deprem denilen nane bu coğrafyada oluyor. bi bizim halk, bi de basın şaşırıyor. ha bişi de yapmıyorlar ya orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Kar, kış yazık insanlara.. Bitmedi bi türlü, devam da edecektir bir süre daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Van'daki bu olaylar 2-3 bin yıl önce olsaydı Sodom ve Gomorra gibi tarihe geçerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 İstanbul depreminde kaç tane acaba bu civar büyüklükte deprem olmuştur ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar