cetintas Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 her yerde, her zaman, en büyük fener... B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 red penaltı diyemiyosa penaltı değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 cetintas said: her yerde, her zaman, en büyük fener... B)- bu ne abi şimdi ahahahahahahaha Bu arada maç fazlalığından da olsa gsyi tepede görmek güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Aiko said: red penaltı diyemiyosa penaltı değildir.bende böyle dusundum ama izledikten sonra peanltı gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Abi darbe var 2diz kapağının altına da çekse bile.Nasıl gidebilir ki? Dünkü toramanın pozisyon gibi.O da penaltı ama istemeden vuruyo.Kasti olsa kırmızı zaten ve bence karta gerek olmayan pozisyonlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 galatasarayin bu formasi cok guzelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Forma ilk başta bana da çok güzel geldi de sonra maçı izledikçe fazla düz kaçtı, araya ince bi kırmızı çizgi ya da desen konsa çok daha güzel olabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 formada ince kırmızı çizgi olsa güzel olabilirmiş.arsenalin vardı sanırım öyle bi forması baya hoştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Dartanian said: Abi darbe var 2diz kapağının altına da çekse bile.Nasıl gidebilir ki? Dünkü toramanın pozisyon gibi.O da penaltı ama istemeden vuruyo.Kasti olsa kırmızı zaten ve bence karta gerek olmayan pozisyonlar. dünkü pozisyonun ciddi bi farkı var. top falan gitmiş, ne kalecinin ne toramanın topa müdahale şansı yok. ikisi de çıkıyorlar ve çarpışıyorlar. bence dünkü penaltı değildi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 İyi koyduk valla, arenada bir galibiyet daha. İkinci gol mükemmeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 penaltı konusunda düşüncem şöyle dogru.ben ebouenin kendini yere attıgını düşünüyorum.markus merkte kesin penaltı faket hakem devam dediği için eboue atladı sandı o zaman kart vermeliydi dedi hafif darbe var dedi cunku.bence eboue düşmeyebilirdi.hani darbe aldım kendimi ataıym imajı verdi bana hakem olsam eboueye sarı kart verimişim demek dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Abi adam kalkamadı yerinden, topallayarak gitti görev yerine sonrasında nasıl hafif darbe bu ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Bence verse orda penaltıyı olurdu ama vermedigi iyi oldu sonra baslıcaktı hemen bursalı arkadaslarım hakemle kazandınız cart curt diye.Böyle yenmek daha zevkli oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 ben penaltıdan çok kazımın pozisyona uyuz oldum yani.adam kendini yere attı orda.orda atardık herhalde golü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Kalten said: Bence verse orda penaltıyı olurdu ama vermedigi iyi oldu sonra baslıcaktı hemen bursalı arkadaslarım hakemle kazandınız cart curt diye.Böyle yenmek daha zevkli oldu tam aklımdan geçen maç içinde penaltı penaltı dedım ama yenince iyi iyi eksik kalsın boyle yenmek daha ıyı hakem makem demezler dedım. Baros+elmander harbiden çok süper bir forvet ikilisi izlemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 şimdi geldim maçtan. hakeme ve sercan'a rağmen kazandık güzeldi. bursa taraftarıyla dalga geçmek de güzeldi. Bursalı çapulcular torpil meşale vs ile başladılar ama basket takımlarının kupa tebrikleri yapıldıktan sonra "helal olsun size helal olsun" tezahuratı yaptılar, ilginçti ama tebrik edilecek durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 abi bir çok bursasporlu tanıdığım var, birkaç tanesi hariç akıl sağlığı yerinde olan yok asdfs normaldir onlar yani ADASDSA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 bu arada riera ve eboue çok aşırı kötüydüler. rierayı çıkartmak için 80 dakka beklemesi de garipti terimin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 eboue sağ bekten başka her yerde oynuyor da ondan :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 ayağına gelen her topu rakibe verirsen nerde oynarsan oyna kötüsündür. bekte o kadar pas hatası yapsa her top kaybı pozisyon olacak, iyi oldu bek oynamaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 abi cok iyiydik ya.. akıoruz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 riera'da gelecek yok dünyanın parasını alıcak adam gs'dan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 CthuLhu said: ayağına gelen her topu rakibe verirsen nerde oynarsan oyna kötüsündür. bekte o kadar pas hatası yapsa her top kaybı pozisyon olacak, iyi oldu bek oynamaması he zaten bekte vereceği paslarla sağ açıkta vereceği paslar aynı :D adamı daha pozisyonunda oynatmadı kaç haftadır terim. bu yüzden demiştim eboue gereksiz oldu bence diye, sabri öyle veya böyle idare ediyordu sağ beki, terim de seviyo sabri'yi. sıçtık bölece. adam arsenal'den geldi gs'de yedek kalıyor fix :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 riera yerine podolski olsaymis zaten bu takim cok farkli yerlere giderdi dsajf. ah ulan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 riera 2. güiza olmaya gelmiş valla demedi demeyin. hoş, gerçi bu taktiğin adamı değil zaten o ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar