Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 6. Hafta: Galatasaray - Bursaspor @ 16.10.2011 19.00

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Dartanian said:

Abi darbe var 2diz kapağının altına da çekse bile.Nasıl gidebilir ki?

Dünkü toramanın pozisyon gibi.O da penaltı ama istemeden vuruyo.Kasti olsa kırmızı zaten ve bence karta gerek olmayan pozisyonlar.

dünkü pozisyonun ciddi bi farkı var. top falan gitmiş, ne kalecinin ne toramanın topa müdahale şansı yok. ikisi de çıkıyorlar ve çarpışıyorlar. bence dünkü penaltı değildi mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

penaltı konusunda düşüncem şöyle dogru.ben ebouenin kendini yere attıgını düşünüyorum.markus merkte kesin penaltı faket hakem devam dediği için eboue atladı sandı o zaman kart vermeliydi dedi

hafif darbe var dedi cunku.bence eboue düşmeyebilirdi.hani darbe aldım kendimi ataıym imajı verdi bana

hakem olsam eboueye sarı kart verimişim demek dfs
Sosyal ağlarda paylaş

Kalten said:

Bence verse orda penaltıyı olurdu ama vermedigi iyi oldu sonra baslıcaktı hemen bursalı arkadaslarım hakemle kazandınız cart curt diye.Böyle yenmek daha zevkli oldu

tam aklımdan geçen maç içinde penaltı penaltı dedım ama yenince iyi iyi eksik kalsın boyle yenmek daha ıyı hakem makem demezler dedım.

Baros+elmander harbiden çok süper bir forvet ikilisi izlemek için.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi geldim maçtan. hakeme ve sercan'a rağmen kazandık güzeldi. bursa taraftarıyla dalga geçmek de güzeldi.

Bursalı çapulcular torpil meşale vs ile başladılar ama basket takımlarının kupa tebrikleri yapıldıktan sonra "helal olsun size helal olsun" tezahuratı yaptılar, ilginçti ama tebrik edilecek durum.
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

ayağına gelen her topu rakibe verirsen nerde oynarsan oyna kötüsündür. bekte o kadar pas hatası yapsa her top kaybı pozisyon olacak, iyi oldu bek oynamaması

he zaten bekte vereceği paslarla sağ açıkta vereceği paslar aynı :D adamı daha pozisyonunda oynatmadı kaç haftadır terim.

bu yüzden demiştim eboue gereksiz oldu bence diye, sabri öyle veya böyle idare ediyordu sağ beki, terim de seviyo sabri'yi. sıçtık bölece. adam arsenal'den geldi gs'de yedek kalıyor fix :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...