pontipati Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 işin olunca arıyon başka zaman aylarca yazmadığın oluyo. içtiğimiz bi gün seni duvardan duvara sallıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 şu topiğe ne zaman baksam cringe içinde kalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Hacı basıver benim kartı da işte tekrar gitmeyem bu saatten sonra amk çok uykum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 neutrino said: 0ne said: Varsın O'nu başkası mutlu etsin, gerçekten seven O mutlu olsun diye onsuzluğa bile katlanandır. Bende onu yapıcam. Ya lütfen şöyle kezban tier şeyler yazma. O'nu falan demiş bi de kesme işaretiyle. lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Gitmeyin lan adamın üstüne aşık olmuş işte! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 allaan kurbaaa kermiti ne anlasın aşktan, lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Teach me the your best love please. ='( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 mal, numaranı istedim diye yazılacağımı mı sandın hemen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 sfr7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 lan dün ne sarhoşken neler yazmışım ben öyle ya abaow kızın birineseni seviyorum ama mutsuz olmanı istemedigim için seninle çıkamıyorum demişim sabah canım diye mesaj atmış sdfklasd off niye buraya yazmadım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 kozalak said: mal, numaranı istedim diye yazılacağımı mı sandın hemen? Türk kızı maalesef. Samimi davrandığım için "ayh bana yazıyo" demiş arkadaşıma. Halbu ki aklımın ucundan bile böyle birşey geçmemişti. Gerçekten kezibanlıkta dünya birincisiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 O kezbanlardan ziyade "nefes alsa yeter abi" cilerin suçu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 neyse verdi numarasını gençler. yazabilirim artık dfasdasdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Sürekli bana böyle demenden o kadar bıktım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Lord_Argos said: Samimi davrandığım için OHA Bİ DE YALASAYDIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 evlenmişin, mutluluklar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 JestersTear said: Sürekli bana böyle demenden o kadar bıktım ki Abi bu tur kizlardan kosarak uzaklasacaksin. Cidden... Kac kurtar kendini, hic bekleme. Gonul dinlemez falan ama dinlet. Yazik edersin kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 yekeyeke said: evlenmişin, mutluluklar... oha çok acıklı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 kozalak said: neyse verdi numarasını gençler. yazabilirim artık dfasdasdfas HAHAHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 quixef said: yekeyeke said: evlenmişin, mutluluklar... oha çok acıklı lan Hayat :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 arkadaşlar manitaya atmadığımız atamadığımız mesajları buraya mı yazıyoruz bende bi kamaşullah var üzerinize afiyet anakonda onun resmini koyacam şimdi , dün manitaya yollucaktım kontörüm bitmiş hazır olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 benim kredinin son taksidini yatırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 hmmmpss talk dirty to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar