Suark Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Bişi oldu, sinirlendiniz alkollüsünüz,canınınz sıkkın 3 gundur aramıo mesaj atmak istionuz. atmayın you love,you lose sonuçta, atmamanız lazım gelipte atmak istiosanız, buraya yazın . çok ağır olmıcak şekilde spoylır içinde küfredebiliriz burada. Ben başlatıorm farketmez demiştim, gene dün kü mesajına saçma sapan cevaplar verdim ama fena özlemeye başladım. Naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 sevişelimmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 iyilik senden naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 kafanı başını kırarım senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 O elbise hiç olmuş mu? Salak salak boş yere para harcıyorsun mal gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Buraya gel, boşver fransayı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 lan gelicem diosun hazırlanıorm diyosun saat 1de konuşmuşuz. saat 3te kredi kartını yatırdım şimdi evin ordan minibuse bindim diye msj atıosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Yazmaya üşeniyorum mesaj hakkım var aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 mal misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 vaperon said: O elbise hiç olmuş mu? Salak salak boş yere para harcıyorsun mal gibi... haha bi bu giyim kuşama bi de makyaj olayına nasıl küfürlü girişesim geliyor bazen var yaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 böyle şeyleri söyleyin ztn abi makyajın çirkin olmuş tişortunu bakkala giderken bile giymem gibi her eleştiriyi değerlendiriyor kadın milleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 yavrum ben nerdeyim sen nerdesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 kntrm bitti msj atmyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Cogunuzun kiz arkadasina erisimim var lan. Biraz daha biriksin, gayet arsizca kullanicam bunu haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 seni duyduğum güne geri dönemem seni gördüğüm günü geri alamam senden vazgeçtiğim güne de daha ulaşamadım senin taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 di said: Cogunuzun kiz arkadasina erisimim var lan. Biraz daha biriksin, gayet arsizca kullanicam bunu haberiniz olsun. LAN?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 şu krem rengi çoraplarını giyme. Bi de zaman ayır, tamam sokak kızı değilsin de az kaçıver sağdan soldan. Tamam çok üstüne gidiyorum ama sevdiğimden. Bi de göz makyajını çok yapma yeter :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 di said: Cogunuzun kiz arkadasina erisimim var lan. Biraz daha biriksin, gayet arsizca kullanicam bunu haberiniz olsun. Erişim engellendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 güncel kiz arkadasima; cok fazla konusuyosun yaaa bidi bidi kafami sisiriyosun gulumsedigime bakma! bide kendini ovuyosun tamam basarili olabilirsin de coook itici oluyosun.. ayrica orcinal dedigin tarzinda cok kotu. bu arada ankaraya geliyorum suan ayrilik konusmasi yapmaya haberin olsun. sevdigim kiza; biraz vakit gecirsek hoslanacagini biliyorum benden ama iste aramizda biraz mesafe var :( yinede keske bira daha ilgili olabilsen bana karsi. 2gun oldu bak yine ben yazmadan bisi yazmiyosun... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 http://s3-ak.buzzfed.com/static/imagebuzz/web03/2010/10/4/1/forever-alone-guy-painting-6308-1286169769-5.jpg Sarhoş olup da çılgın mesaj atacak kimsem bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 fazla mayonez gargarası yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 paranoyak deli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 aşkım zokim özgün müzik takıntına, yeter lan fizzy linki spamlayıp durma beynimde flütler orgy yapıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 dengesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar