MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 The church says the earth is flat, but I know that it is round, for I have seen the shadow on the moon, and I have more faith in a shadow than in the church. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 baruter doğada videosu koymaya gelmiştim ama kaldırılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 -Deno- said: baruter doğada videosu koymaya gelmiştim ama kaldırılmış. Biz koyalım sen iste http://www.kotusozluk.com/tv/15726/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Rewendor said: şimdi bahadır baruter zaten bayağı kötü bi karikatürist, sırf ismi şanı ağırlığı olduğu için hala büyük dergilerde çizebilen bir adam. eğer penguene uykusuza bugün yeni yetme karikatürist olarak başvursa direkt red alırdı. Ne çizimleri çizim, ne espirileri espiri. Öyle olunca da ekstrem şeylerle ilgi çekmeye çalışıyor. Bi işte sağa sola bok çizip leşliği abartıyo, bi cinsel fantaziye veya tecavüze takıyo kafayı falan öyle öyle ilkokulda bile yapılmayacak espirileri aşırılıklarla süsleyip ilgi topluyo. Bakın söz konusu espiriyi açın, objektif olarak bakın, en ufak bi güldürme, tebessüm etme hadi onu da geçtim "iyiymiş" dedirtme şansı var mı bunun? Öyle işte. Bu sefer de bunu denemiş adam. ilgi de gırla, daha ne olsun? katılıyorum. bu arada sanki bunu daha önceki topicte de tartıştık gibi aklımda kalmış, ya da dejavu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Pirvan said: -Deno- said: baruter doğada videosu koymaya gelmiştim ama kaldırılmış. Biz koyalım sen iste http://www.kotusozluk.com/tv/15726/ karşim ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 ataist karükatürist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 din spiritual bir şey.absolute yapmayın. huzurlu olayım kafam rahatlasın diye ibadet edin. çıkıp bütün karşı dinlere penta kill çekeyim diye ibadet etmeyin. chill yo erowid said: SPIRITUAL TEXTS The Bible Dhammapada The Dead Sea Scrolls Kabbalah International The Qurán (Koran) The Taoism Virtual Library Bhagavad-Gita Multi-media Bhagavad-Gita Book of Mormon Index to the Talmud The Urantia Book World Scripture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 spermli pecetede sanat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Rewendor said: Ne çizimleri çizim, ne http://galeri.uludagsozluk.com/15/bahad%C4%B1r-baruter_41739.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 bi de uykusuzluk vardı. o da çok iyi bir çalışmadır. uzun hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Cons said: napolyon falanmı lan bu ahaha ben burda takıldm bastan okuyordum konuyu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Bone said: Rewendor said: şimdi bahadır baruter zaten bayağı kötü bi karikatürist, sırf ismi şanı ağırlığı olduğu için hala büyük dergilerde çizebilen bir adam. eğer penguene uykusuza bugün yeni yetme karikatürist olarak başvursa direkt red alırdı. Ne çizimleri çizim, ne espirileri espiri. Öyle olunca da ekstrem şeylerle ilgi çekmeye çalışıyor. Bi işte sağa sola bok çizip leşliği abartıyo, bi cinsel fantaziye veya tecavüze takıyo kafayı falan öyle öyle ilkokulda bile yapılmayacak espirileri aşırılıklarla süsleyip ilgi topluyo. Bakın söz konusu espiriyi açın, objektif olarak bakın, en ufak bi güldürme, tebessüm etme hadi onu da geçtim "iyiymiş" dedirtme şansı var mı bunun? Öyle işte. Bu sefer de bunu denemiş adam. ilgi de gırla, daha ne olsun? katılıyorum. bu arada sanki bunu daha önceki topicte de tartıştık gibi aklımda kalmış, ya da dejavu heh bu da umut sarikaya cizemiyor ki yaaaa ben bile ondan daha iyi cizerim demek gibi birsey ps: onceki sayfada cevabi verilmis ayni zamanda simdi ac oku avnileri begenecek misin? peki onu cizen kisi sence mizah icin ne demek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Bir adamın allah var deme hakkı varsa başkasınıda yok deme hakkı vardır. Bıktım bu müslümanların dini hassasiyet mavralarından. Bariz bastırma, sindirme politikası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 jacabo said: Bone said: Rewendor said: şimdi bahadır baruter zaten bayağı kötü bi karikatürist, sırf ismi şanı ağırlığı olduğu için hala büyük dergilerde çizebilen bir adam. eğer penguene uykusuza bugün yeni yetme karikatürist olarak başvursa direkt red alırdı. Ne çizimleri çizim, ne espirileri espiri. Öyle olunca da ekstrem şeylerle ilgi çekmeye çalışıyor. Bi işte sağa sola bok çizip leşliği abartıyo, bi cinsel fantaziye veya tecavüze takıyo kafayı falan öyle öyle ilkokulda bile yapılmayacak espirileri aşırılıklarla süsleyip ilgi topluyo. Bakın söz konusu espiriyi açın, objektif olarak bakın, en ufak bi güldürme, tebessüm etme hadi onu da geçtim "iyiymiş" dedirtme şansı var mı bunun? Öyle işte. Bu sefer de bunu denemiş adam. ilgi de gırla, daha ne olsun? katılıyorum. bu arada sanki bunu daha önceki topicte de tartıştık gibi aklımda kalmış, ya da dejavu heh bu da umut sarikaya cizemiyor ki yaaaa ben bile ondan daha iyi cizerim demek gibi birsey ps: onceki sayfada cevabi verilmis ayni zamanda simdi ac oku avnileri begenecek misin? peki onu cizen kisi sence mizah icin ne demek ? abi bahadır baruter karikatürist olarak çok basarılı cizerlerdendir .ok detaylı cizim yapar cogu karikatüristin aksine esprileri ne kadar yavan olsada son zamanlarda çok çok basarılı olanlar war fatih solmazla beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Flassh said: Rewendor said: Ne çizimleri çizim, ne http://galeri.uludagsozluk.com/15/bahad%C4%B1r-baruter_41739.jpg dikkat çekmeye çalışıyor işte! TRÖL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Flameoffear said: Bir adamın allah var deme hakkı varsa başkasınıda yok deme hakkı vardır. Bıktım bu müslümanların dini hassasiyet mavralarından. Bariz bastırma, sindirme politikası. İnanan biri olarak buna katlıyorum. Allah yok, din yok demek inanmıyorsan senin hakkın. Burada bir hakaret de görmüyorum mesela. İnanmıyorsan inan mıyorsundur. O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 buna basmıyo işte kafası işte bazılarının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 su testisi su yolunda kırılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 ne çizimi çizim derken çizim yeteneğine değil karikatürlerinde kullandığı tarza laf ettim. adamın normalde kullanmadığı şaheserleri göstermeniz onu değiştirmiyor :) Hadi çizim tarzı iyi diye kabul edelim. Hala ilkokul espirisinden beter espiri yapan bir adam karikatürlerde. Ve "Avni"yle kıyaslanması çok büyük talihsizlik olmuş. Konu sapmasın tabii. Adamın bunu ilgi çekmek ve trollük için yapmış olması konuyu değiştirmiyor, buna dava açılması da herhangi bir şekilde buna yeltenilmesi de komik, bunu hakaret olarak algılamaksa acınasılıktan başka bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 çizimleri gayet çizim bence , rüya serisi vardı onun adam efsane lan yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 hapis istemi gereksiz ve saçma. karikatür dediğin de inceden giydirmeli bodozlama dalmamalı konuya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 adamın tarzı bu zaten din üstüne olan onlara karikatürü var.espri kalitesine gelince o da insandan insana değişen bir şey sen beğenmiyorsun diye düşük seviyede gözüyle bakmak yanlış.ya da çok kibirlisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 beğenip beğenmeme olayı değil o, sonuçta tamamen göreceli bir durum değil. Diyorum ya, ilkokulda yapılan espirileri derlesen aynısı çıkıyor. kaldı ki bugüne kadar bir tane bile "abi bu adamın espirileri çok iyi, yarıyo valla. alır almaz ilk adamın espirilerini okuyorum. dergiyi bunun için alıyorum, gülmekten öldürüyo" diyen insan görmedim ben. varsa çıksın tabii. aynısını veya benzerlerini yiğit özgür, ersin karabulut, özer aydoğan, umut sarıkaya, serkan yılmaz vb gibi pek çok çizer için söyleyen çok kişi gördüm. bu adamın espirisini sosyal ortamda yapsan o kadar adi/bayağı espiri yapılır mı lan diye dışlanır samimiyet derecene göre dayak yersin :D edit: tabii dediğim gibi konu adamın kalitesi/kalitesizliği değil, adamın bir şekilde ifade özgürlüğüne karşı saldırı ve yasal işlem başlatılması. Bunun tam zıttıyla bir ateist ya da başka bir din mensubunun da her müslümanı şahadet getirmesinden dolayı dava edebilmesi lazım çünkü "bu adam allah var muhammed de elçisi diyo, benim inancımı aşağılıyo, biz inanmıyoruz" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Adamları zaten bayadır mercek altına aldı devlet.Durmadan giydiriyorlar karikatürler ile yakaladıklarında mikicekler bunlar sadece sinyaller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 hayatın boyunca pipiyle popoyla karikatür yapınca tabi mercek altına alınırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar