axedice Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Ya bırak olay molay yok. Bugün hiç hassaslaşamadım neye hassaslaşsam acaba demişsin kendi kendine. Bence bünyeni daha hassas konular bulmaya yor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 abi internet facebuk msn video bu çağdayız suan eğer biz ilkokuldayken böyle şeyler olsa muhtemelen normal gelirdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Ya adamın yaptığı iş saçmalık tabi. Biraz daha az gereksiz biri gibi davranabilirmiş ._. Ama ortada insanlık suçu durumu yok sonuçta. Gereksiz yani =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 ne roman yazmış bazıları, burada bir şey yok olayı bilmiyoruz çocuklar gülüyor eğleniyorlar, çocuk yanlış yapınca öğretmeninden gayet sevecen bir tepki görüyor. hocası öğretseymiş diyebilirsiniz, peki ya hoca anlattıysa ve samet o arada arkadaşıyla konuştuğu için dersi kaçırdıysa ne olacak? hoca görüntüyü yayınlamalı mı yayınlamamalı mı tartışılır, bence sıkıntı yaratacak bir olay değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Lan bize zamanında hoca cetvelle girerdi de birşey olmazdı da şimdi bir videodan ortalığı yıkıyorlar... Çocuk çok sevimli gelmiş, çekmiş adam. Bu kadar sıkıntı yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 o çocuğun babası olsam gider çakardım hocanın ağzına bitane, ayrıca ilkokul 1 ya, sanki hoca calculus anlatıyo da çocuk arkadaşıyla konuşuyo diye formül ıspatı kaçırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 abi aybaşın mı geldi nesine kızdın videonun hani internet ortamında paylaşılmasına demişsin de onda da bir şey yok hani bu küçük bir rezil etme durumu çocuğa travmatik bir etki yaratmaz ilkokuylda o kadar olur gülünür eğlenilir ve biter kızma boşuna gül eğlen çocuk çok değişik yönlerden bakaibldiği için şanslı da biz olsak mal gibi "E" yazardık komik de olmazdı öylesine bir an olarak kalırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Sınıfta türkü çağıran veletler "çok sevimli" oluyorda bu niye olmuyor. Benim veletken böyle videom olsa gülerek izletirim lan millete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Keske benim boyle videom olsa, izler gulerim lan ne travmasi. Hepsi Prince William bizim patilerin, kol gibi ego var masallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 sağolun bu video sayesinde çok güzel sadri alışık videoları gördüm (ilgili içerikler diyor) http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/45497/sadri-alisik-menekse-gozlerde-hic-vefa-yokmus http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/30767/sadri-alisik-bu-fasulya-75-lira http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/31609/sadri-alisik-ben-seni-unutmak-icin-sevmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 çocuğun özgüveni sıfıra inmişmiş, yıllar sonra bu anı hatırlayıp ağlayacakmış... neyin kafasını yaşıyorsunuz bilmiyorum ama aptal saptal ah vah yazmayı bırakın da videoyu izleyip geçin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 seyyar saticidan jole almistim ilkokulda serefsiz herif jole diye sampuan mi koymus nedir zaten aynada yoktu kafam kopuklu dolasmistim joleli zannedip butun arkadaslarim gulmustu hala o travmayi atlatamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 gecko said: çocuğun özgüveni sıfıra inmişmiş, yıllar sonra bu anı hatırlayıp ağlayacakmış... neyin kafasını yaşıyorsunuz bilmiyorum ama aptal saptal ah vah yazmayı bırakın da videoyu izleyip geçin bence. sonra neden liseli kaldım. çocukluğuna inelim arkadaşın... Edit: özelden harrasslama çabalarıyla daha da pekiştirdi gözümdeki liseli imajını. ben şikayet edicem ama, liseliyle liseli olmamak gerek ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Bence o cucuga en sonunda buyuk e oyle degil boyle yavrum dedikten sonra o cocuk bir daha buyuk harf ile kucuk harfi hayat boyu unutmaz. Ogretmen orda gayet guzel davranıyor herhangi bir alay veya kızma yok. Ayrıca ileride ortamlarda anlatacak super hikayesi oldu cocugun. Kaldıki bir cogunuz yasamadı daha genc oldugundan ama biz ilkokuldayken duzenli olarak dayak yerdik ama tenefus arasına kadar surede unuturduk giderdi o dayak, yani tokatla falan kimsede travma olmuyor eger cocuk zaten aileden problemli degilse. İlk okul 4te kafamda koca cilt kaplı sınıf defterini kırmıstı hoca sonra ve ertesi gun sınıftaki bütün erkekler kendi kafasına yenisiyle vuruyordu bende kırarım diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 bu üstte saydıklarının hangisi türkiye çapında izlendi? yahu çocuk psikolojisi bu, hadi sizin böyle demenizi anlarım da. adam öğretmen, sen pedagoji almadın mı be adam?! suratını duvara sürte sürte pürüzsüz bir yüze sahip olmasını sağlamak istiyorum böyle örtmenlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 calimero said: bu üstte saydıklarının hangisi türkiye çapında izlendi? adeta bir 70 milyon bizi izliyor, türkiye'nin %99 u müslüman zırvası olmuş. bu videoyu 1 hafta sonra türkiye çapı unutacak, sınıf arkadaşları başka birşeye gülecek. Hayır bizler de okuduk, bizler de tahtaya kalktık soruya yanlış cevap verdiğimiz için azar işittikte manyak olmadık yani. Her çocuk tahtaya kalkan sınıf arkadaşıyla dalga geçmiştir. çok steril ortamlarda büyümüşsünüz yazık cidden. Şu videonun hiç bi yerinde öğretmenin art niyetini görmedim ben. Belli ki videoya çekmiş kendi facebook hesabında falan paylaşmış. Oradan yayılmıştır. Ama durun lan hemen evhamlı teyzeler gibi senaryo yazayım. Çocuk büyüyecek, seri katil olacak ve cinayet mahalline büyükçene yazılmış küçük "e" harfi bırakacak!!!1 DIDIN DIN DI DIN DIDIN DIN DI DIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 taam gençler, siz de o zaman ileride çocuğunuzla dalga geçip videosunu internete koyarsınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 axedice said: Ben de çocuğu dövüyor/küfrediyor falan sandım sonuna kadar bi gerginlikle bekledim. Ne var lan bunda? aynen ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 calimero said: taam gençler, siz de o zaman ileride çocuğunuzla dalga geçip videosunu internete koyarsınız... tabi koyucaz, koymicaksak niye yapalim ki cocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Ne var abi adam azarlamamış bişi yapmamış sizin küçüklügünüzden böyle bir videonuz olsa kızacak mısınız? Ben isterdim şahsen kızmak bir yana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 valla hiç de dokunmazdı yani böyle videom olsa sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 ne gereksiz bir konu lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 mani said: calimero said: bu üstte saydıklarının hangisi türkiye çapında izlendi? adeta bir 70 milyon bizi izliyor, türkiye'nin %99 u müslüman zırvası olmuş. bu videoyu 1 hafta sonra türkiye çapı unutacak, sınıf arkadaşları başka birşeye gülecek. Hayır bizler de okuduk, bizler de tahtaya kalktık soruya yanlış cevap verdiğimiz için azar işittikte manyak olmadık yani. Her çocuk tahtaya kalkan sınıf arkadaşıyla dalga geçmiştir. çok steril ortamlarda büyümüşsünüz yazık cidden. Şu videonun hiç bi yerinde öğretmenin art niyetini görmedim ben. Belli ki videoya çekmiş kendi facebook hesabında falan paylaşmış. Oradan yayılmıştır. Ama durun lan hemen evhamlı teyzeler gibi senaryo yazayım. Çocuk büyüyecek, seri katil olacak ve cinayet mahalline büyükçene yazılmış küçük "e" harfi bırakacak!!!1 DIDIN DIN DI DIN DIDIN DIN DI DIN! hay senin gözünü sevim ben ya ben bu yaşımda üniye gidip de hocadan küfür duyabiliyorken bu çocuk mu utanacak yavvabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 unide hocaya geri kufur edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 dötüm yemiyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar