Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 tiLi said: okumuş kültürlü bi arkadaşım diyor ki muscletech optimum'dan çok daha iyi. farkı hissediyosun diyo. nası daha iyi olabilir amk ikisi de protein değil mi diyince de MUSCLETECH İYİ KOKMUYO OPTİMUM GİBİ. PROTEİN KÖTÜ KOKAR ORDAN BELLİ ZATEN. bu artık broscience değil başka bir şey Fark yok denilemez. Bu ikisi arasındaki fark nedir bilmiyorum ama whey=whey değil ki. Hammaddesi, işlenme şekli falan epey fark ediyor. Protein profilleri aşırı derecede farklılık gösterebiliyor mesela en önemlisi de o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Arkadaş bunu önerdi baya ekonomik http://www.ulker.com.tr/documents/Ulker/probis-280.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Sorieno said: tiLi said: okumuş kültürlü bi arkadaşım diyor ki muscletech optimum'dan çok daha iyi. farkı hissediyosun diyo. nası daha iyi olabilir amk ikisi de protein değil mi diyince de MUSCLETECH İYİ KOKMUYO OPTİMUM GİBİ. PROTEİN KÖTÜ KOKAR ORDAN BELLİ ZATEN. bu artık broscience değil başka bir şey Fark yok denilemez. Bu ikisi arasındaki fark nedir bilmiyorum ama whey=whey değil ki. Hammaddesi, işlenme şekli falan epey fark ediyor. Protein profilleri aşırı derecede farklılık gösterebiliyor mesela en önemlisi de o. whey=whey. hammaddesi, işlenme şekli bu ikisi arasında "epey" fark etmiyo. aminoasit profillerini getir de karşılaştıralım. şurda https://labdoor.com/rankings/protein optimum 17, nitro tech 49. sırada. nitro tech'te creatine var. yüksek miktarda taurine var. belki bunlar kullananda bir fark hissettiriyordur. creatine gider ayrı alırım kullanmak istiyorsam. redbullun iki katı kadar taurine'e de yok ben almayayım. ben birinin daha iyi olduğunu iddia etmiyorum zaten. altı üstü whey bunlar. 30g protein diyip 15g içermedikçe veya fiyatları arasında aşırı bir fark olmadıkça hiç fark etmez ikisi arasından hangisini kullandığın. ha bunların fiyatları arasındaki fark az değil. yörsan yerine tahsildaroğlu lor yedim o yüzden gelişemedim diye ağlıyo muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 he düzgün bi aminoasit profili karşılaştırması bulamadım bağımsız bi lab tarafından yapılmış falan. ama abartmayalım yani fasulyeyle yumurta karşılaştırmıyoruz. kendi labellarındaki lösin falan yeterli duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 samaella said: Arkadaş bunu önerdi baya ekonomik http://www.ulker.com.tr/documents/Ulker/probis-280.jpg probis fiyat performans olarak dünyanın en iyi şeylerinden. şekerle alakalı sıkıntınız yok kilo almıyorsanız direk probis tüketin her gün. 100 gramında 12 gram protein mi ne vardı yanlıs hatırlamıyorsam. o büyük pakette 280 gramdı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 samaella said: Arkadaş bunu önerdi baya ekonomik http://www.ulker.com.tr/documents/Ulker/probis-280.jpg SKLMDFJKNGJKFHFHFHSSF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 100gr prinçte de 10gr protein var güdne 2kg pialv yiyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 pardon 6gr mış 4k yiyebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Sadece proteinli kısmı yesek olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 probis'e whey koysalar ülker dünya supplement piyasasını sarsabilir sdfds. bilimum pasta ve cheesecake'den lezzetli lan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 gece gece nasi canim cekti ya muz aromali off ne gomerim simdi, aldigim protein de kar yaninda mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 whey var zaten onda, fıstık ezmelerine falan da koyuyorlar. Kıvam amaçlı mı yoksa besin değeri amaçlı mı bilemedim. Belki etikette protein 0 yazmasın diye bi tutam serpiyolardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 https://www.instagram.com/turkiyemyprotein/?hl=tr turkiyemyprotein diye bi hesap çok iyi fiyatlar var burda. ne diyosunuz alınır mı? myprotein övülüyo zaten ucuz ve iyi diye ama yeni yeni geldi. said: Myprotein Türkiye Myprotein avrupada son iki yilda en cok satan supplement firmasidir.Ürün satışlarımz başlamş.Fiyat konusunda iddialiyz." Whatzapp Viber +359894448957" yazmayı bilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 https://www.reddit.com/r/Fitness/comments/34s9r3/myprotein_the_most_inexpensive_protein_but_is_it/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Myprotein'in kalitesinde bir sorun yok da, satıcı ne kadar güvenilir edit: +35 Bulgaristan'ın koduymuş. Bence bulaşmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 en ucuz proteini kreatini alıp geçiyorum artık. biotech ve scietec nutrition diye iki firma var burda ucuz. işe yarıyodur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 myprotein markasının iyi reviewları ve lab sonuçlarının farkındayım. markadan şüphem yok da satıcıya güvenemedim. sahte paketleme ihtimali olduğunu sanmıyorum. kapıda ödeme yaparsa alınır diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 protein7'de caseinde indirim var seveni varsa. haziran 17 son tüketim tarihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Ben olayı yanlış anlamışım prd o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 yalnız sayfadaki en eski resim 3 saat önce konmuş. güzel reklamını yapıyorum şu an. 125 liralık impact whey proteini 180 liraya satıyor. burdan sonra en ucuz gittigidiyorda bi satıcı 200 lira, protein7 230 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 markafonide bayadır var bişeyler protein7 den 10 tl daha ucuz benim baktıklarım ama son kullanma tarihi yakın olabilir birde aroma seçeneği yok. hızlı tüketirim ve aromasız yad aaroması önemsiz bişeyse düşünülebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 http://i.imgur.com/Z7daCFt.jpg yeni supplement stackim nasıl arkadaşlar? bu kürle kaç kilo hacim artışı sağlayabilirim sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 5 veya 18. Beraberinde ne kadar baklava yediğinle alakalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 kaslar kesik kesik olsun diye isolate aldım. 2.5kg + 300g biraz da su tutsam 3kilo kas bekliyorum kür bitene kadar. 3kilo hacim demek istemiştim kütle için sonra başka kür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar