senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Esh said: Sonra gunde uc posta siciyosun ama adi markasi fln var mi bunun ezcaneye gidip sicirtan bakteri istiyorum mu diyecem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 kiz sicirtan diye geciyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Sıçırttırıcak bişey arıyorum de zaten verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 öyle dersen müshil verirler bakteri falan uğraşmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 probiyotiklerin de çeşitleri ve bakteri miktarı değişik olanları var. sen en fazla çeşit bakterili olanı al içeceğe karıştırıp iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Olm yulaf yiyince zaten çatır çatır sıçıyon probiyotiğe gerek var mı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 abi barsak faunasini duzenliyorsun ya. hani spor mporunu bilemem ben. spordan anlamam. ama bu saglik icin onemli yani. barsak sakaya gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 forumun bu bölümünü gerçek erkeklerin yerinden ılık mekanına döndürdünüz lan. kefir nedir, probiyotik nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Burası zaten ılıman iklimin hüküm sürdüğü bir yerdi daima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 bi sn kefir gerçek erkeklerin içeceğidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 loplop proteinleri alip da *icamayinca umutsuz body erkekleri modunda probiotik soyle guzel bak lavmanini cikartmislar filan sohbeti doner tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Loplop proteinleri yiyince sıçılamadığını kim söylüyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 abi yagsiz cok miktarda protein tuketildikce beraberinde yeteri kadar yesillik sivi vs de tuketmezsen proteinlerin icindeki sivi emildikten sonra blok beton kalir ..ugras dur ondan sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Stringray said: forumun bu bölümünü gerçek erkeklerin yerinden ılık mekanına döndürdünüz lan. kefir nedir, probiyotik nedir? abi en azindan stim dick falan konusulmuyor ya... iliklik olaylari stim dick ve "ayh sekerim cok kasli cikmissin. kac kilo basiyorsun" kisimlarinda bol bol yasanmisti. kefir icenin dick'i guclu olur. kemik gibi olur. stim dick olmaz, baska elemanlarin fotolarina "guzelim bench'te kac basiyordun sen" yazmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Kefir bok gibi ya içemiyorum ben o yüzden EV YOĞURDU ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Dana haklısın da düzenli spor yapıp e biraz da protein yerken yanına yeşilliği de katıyoruz zoraki. Bu sayede metabolizma cazır cazır çalışıyo hiç sıkıntısını çekmiyoruz. Ben özellikle biberiye turşusu gömerdim her öğünde bi kaç tane, günde 3 kere min sıçıyodum ki düşün 700 gr tavuk filan yiyodum peyniri yumurtası hariç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 herkesin değişken o ya günde 3 imkansız benim için başkasının rutini olabiliyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Panpa acı yiyebiliyosan bak beni dinle. Git bi turşucudan tombul biberiye turşusu al, zaten öyle sivri biber turşusu kadar acı değil böyle hafif ısıtıyo dili. Bunu yersen motor ferrari oluyo ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 eskiden varmis diyorlar penisimizin de kemigi..kadin ah kadinlar iste.. onlar yuzunden penis kemigimizi kaybetmisiz.. ondan sonra saat 3 7 11 diye sayariz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 sanssizsansli said: Panpa acı yiyebiliyosan bak beni dinle. Git bi turşucudan tombul biberiye turşusu al, zaten öyle sivri biber turşusu kadar acı değil böyle hafif ısıtıyo dili. Bunu yersen motor ferrari oluyo ahahha Sonra basur olsun sdlf Edit: Bu arada cidden kişiden kişiye değişiyor tuvalete çıkma sıklığı; haftada bir yapan kadın tanıdım. Doktora falan da gitti, düzelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 İsot değil abi öyle basur yapmaz no worries Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 sorieno kutun dolu abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 okumuş kültürlü bi arkadaşım diyor ki muscletech optimum'dan çok daha iyi. farkı hissediyosun diyo. nası daha iyi olabilir amk ikisi de protein değil mi diyince de MUSCLETECH İYİ KOKMUYO OPTİMUM GİBİ. PROTEİN KÖTÜ KOKAR ORDAN BELLİ ZATEN. bu artık broscience değil başka bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 ben artık duştan önce üzerime döküp 5dk bekliyorum öyle yıkanıyorum kaslar direk emiyor proteini farkı hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 60 dolara 5,5kiloluk muscle and weight gainer aldim, 2 kutu da quest bar, hepsi toplam 87 dolar. Fiyati iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar