senko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 aç karnına protein shake sıkıntı yaratmıyor mu? ben sütle daha rahat ettim bir de whey'de, suyla culp diye mideme oturuor sanki proteinler sdfsdf yavaş yavaş içiyorum tabii, bi dikişte 300ml gömmüyorum. benim sabah kahvaltı alışkanlığım yok nerdeyse 15-16 yıldır. kahve içiyorum işte, öğlene kadar tutuyor bi şekilde.
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Yok sıkıntı yapmıyor. Pınar Organik ekstra yağsız sütle içiyorum; hayatımda içtiğim en lezzetli şey olabilir ON'un çikolatalı whey'i. Sırf şunu içerek yaşayabilirim aslında. Hatta sabah su, süt, kahve falan için normalde bağırsaklarım çalışır, midem falan guruldar; o da olmuyor ve inanılmaz tok tutuyor. Bugün öğle yemeğine haşlanmış mısırla yumurta getirmiştim; onları bile zor yedim.
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 ebay'den falan hiç kafein hapı sipariş eden oldu mu? gümrükten geçer mi? gg, n11'de falan bulamıyorum bayadır.
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 ecza depolarına sor bulunuyor.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Kafein hapı yerine espresso gömsen nasıl olur?
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 olmadi kavrulmus kahve cekirdegi cigne bolbol..
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 yumurtaya alternatif ne yiyebiliriz?
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Yumurtanın alternatifi yok olması için baya bişi karıştırman gerekir ki hem daha bayık olur hem de tüketimi daha zor olur o şekil .
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 5-8 yumurta zor gidiyor. zeytin yağ ve limon olsa bir nebze de ona da vakit yok yemesi uzun sürüyor. ciğ shake yapmak lazım lezzetlisinden
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 senko said: olm o yulaf yenmiyor ki zaten bi kez denedim, ağzımda büyüdükçe büyüdü, yutsan yutulmuyor tüm tükürüğü emdi ağzımdaki ve daha da büyüdü. çiğnemeya çalıştıkça mücadele ettikçe o da benle mücadele ediyordu... Ne yaptın amk kuru kuru mu yedin yulafı ahusdh. Süt kuş üzümü muz parçaları falan fıstık bişiler kat içine yoksa dünyanın en iğrenç besini olabilir tek başına.
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Abi tek seferde yeme 8 yumurta öğünlere böl ya da öğünlerle karıştır.Ben tek oturuşta max 3-4 yumurta yerim bazen 2 şerli ara öğünlerde yeşillikle falan yiyorum.
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 yok be gayet gidiyor sütle sade olarak. Tatlandırmak için pekmez veya bal kullanabilirsiniz. Bişi katacaksanız gidin müsli alın zate
smartgun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Supplement'ların kolpa bir pazarlama ürünü ve para tuzağı olduğunu düşünen bir tek ben miyim ? Bu arada kendim de deli gibi supplement kullandım hala da kullanıyorum ama düşüncelerim böyle. Konuya dan diye daldım affedin.
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 senko said: olm o yulaf yenmiyor ki zaten bi kez denedim, ağzımda büyüdükçe büyüdü, yutsan yutulmuyor tüm tükürüğü emdi ağzımdaki ve daha da büyüdü. çiğnemeya çalıştıkça mücadele ettikçe o da benle mücadele ediyordu... Abi yulafı sütle kaynatıp porridge yaparsan güzel oluyo.Onu siktir et ama. Ben yoğurt+sütle karıştırıyom yulafı, biraz bal da atıyorum tat getirsin diye. Min. 10 dakika bekletiyorum yulafı bu karışımda, o şekilde yumuşayıp insani forma geliyor.Güzel yeniyor.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=4rUpX3QSPmw
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 frostbite la noob sorulara devam ediyoruz. abiler probiyotiklerin yeri ve önemi varmı ?
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Probiyotik ürünlerin fazla tüketimi bağırsak tembelliği yapıyor gibi bir şey okumuştum yalnız. Özellikle şu activia yoğutların falan.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Onlar tras probiyotik. Eczaneden gidip bakteri aliyosun.
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 işte eshin dediklerinden eczanede içinde bilmem kaç milyar bakteri olan toz yada kapsüllerden.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 iyi sicirtiyor. kefir icin. o da iyi sicirtiyor ama en guzeli deve sutu abi. cok basarili.
Öne çıkan mesajlar