Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 İnternete koyayım dedim ama, burada daha iyi bence. Olay şu: Başımın çok yoğunlaştığı bu son senede tekrar oyun zevkini keşfettim, gittim bir yeni bilgisayar aldım, oyun oynuyorum. Ama oyunlar hakkında haberler, eleştiriler, genel makaleler bulabileceğim yerler bulamadım tatmin edici aşağıda verdiğim bağlantının götürdüğü yer dışında. Siz nereleri kullanıyorsunuz? Özellikle kaliteli yazıların olduğu eleştiri harici yerler iyi gider. Uzun makalelerin filan işte, anlamışsınızdır istediğimi. http://www.strategyinformer.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Takip ettiginiz siteler diye buna benzer bir konu vardi galiba. Varsa bile yenisi olsun iyi olur. Bana da lazim takip edecek guzel siteler, dergiler vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 gamerankings ve metacritic'ten bakıyorum kimler yazmış, oradan gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 kotaku yu seviyorum ben bitek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 /v/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 /v/, paticik, gametrailers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 trailer ve gamereview açısından gametrailers'ı seviyorum. eskiden gamespot ve ign'yi takip ederdim de artık ilgilenmiyorum. escapist de iyidir, anasayfasında birçok sitede bulabileceğiniz haberleri koyuyorlar. istiyorsan blue's news, evilavatar, ve3d, gamesetwatch, kotaku da takip edebilirsin, baya iyi siteler. ama bir sürü site takip edemiyorum, sadece gametrailers ile escapist yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 gametrailers, ign, metacritic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 reklam http://bolumsonucanavari.com/ /reklam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 kotaku gametrailers shacknews joystiq gameinformer Olaylara türk bakış açısı içinse bölümsonucanavarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 http://www.haberoyun.net kendi çapımda takılıyorum işte blog haberciliğinde asdf, yakında bir iki yazar daha alıp vaat ettiğim şeyleri yapmaya başlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 v Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Aslında benim girmem lazım böyle bir işe ama üşeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar