Esh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 abi oyunu oynamasan olmaz mı (= yani argümanlarından bazıları cok sığ ve şimdiye kadar yapılan en competitive fps lerden birine laf ediyosun gereksiz yere (= ne sen kendini parçala, ne de biz yorum yapmak zorunda kalalım. sana göre sabahın körü, bize göre öğlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 çoğu kişi zaten oyun değişmesin istiyor. yeni motorla güncelliyorlar işte. bence çok iyi yapıyorlar. adı cs olup bambaşka oyun olsa daha kötü olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 e tamam zaten bende farklı birşey söylemiyorum bu meret aynı bok farklı bir şey değil yıl 2012 ye göre update edilmiş birde console dan birilerini kazıklarmıyız diye entegre edilmiş kırk yıllık counter, sorun sevip sevmeme değil aman allahım yepyeni counter iddiası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 begenemedigin oyun bi 10 yıl steamde hayvan gibi oynancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 bende oynayacam ne var bunda, Oynanacak olması aynı şeyin yeniden ısıtılarak önümüze konduğu gerçeğini değiştiriyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 mighty ben de başta seninkine benzer bi düşünceye sahiptim de senin şu argümanları görünce düşüncemi değiştirdim yemin ediyorum, çok kötüsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 :( niye be yalan mı söylüyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 counter strike ile battlefield 3 karşılaştırıyosun bi kere, daha baştan faulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 oyunları karşılaştırmadım ki, motoru karşılaştırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 "befede bu kadar silah var cesede bu kadar silah var" diyince motoru mu karşılaştırmış oluyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Mighty_THoR said: e tamam zaten bende farklı birşey söylemiyorum bu meret aynı bok farklı bir şey değil yıl 2012 ye göre update edilmiş birde console dan birilerini kazıklarmıyız diye entegre edilmiş kırk yıllık counter, sorun sevip sevmeme değil aman allahım yepyeni counter iddiası. şu iddia kimin bu arada. kaynak verirsen okuyabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 basit bir patch ile yapılabilecek işler için her ay farklı bir FPS oyunu yapılıyor. aman tanrım kepenkleri kapatın, bundan sonra oyun yapılmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 closed beta key gondermiolar heralde artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 ya bu cocuk mw fanboi değil mi abi? bu başlikta ne işi var haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Adamı MW topiclerine sınırlayalım ya, rahat edelim, orda yazsın dursun "MW en iyi oyun abi" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 mw mi EAHEaheaejkae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 mw'de fena değildir ya. yiğidi öldürün hakkını yemeyin. açarsın 5-6 saatte single'yi bitirirsin. sonra yenisi çıkana kadarki 1 yıl sürede cs oynarsın. bunu loop'a aldın mı tmm işte. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 dafuq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 single yi bitirirsin.. bomba planlandı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 hadi bitirelim şu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Phyx said: bu arada elimde cs:go var fazladan. dotadan guzel itemlara takas dusunebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 guzel olmus bi de adamları secebilsem cok caf caf yoruyor gozumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 key veren/dağıtan vs bi yer yok dimi? denemek istiyorum hazır oynayacak oyun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 aynen napmak gerekiyor dota 2'deki gibi random mı dağıtılıyor veya forumdan falan mı? siz nerden buldunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Goering said: aynen napmak gerekiyor dota 2'deki gibi random mı dağıtılıyor veya forumdan falan mı? siz nerden buldunuz random denk gelmişti bana survey olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar