Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi oyunu oynamasan olmaz mı (=

yani argümanlarından bazıları cok sığ ve şimdiye kadar yapılan en competitive fps lerden birine laf ediyosun gereksiz yere (=

ne sen kendini parçala, ne de biz yorum yapmak zorunda kalalım.

sana göre sabahın körü, bize göre öğlen.
Mesaj tarihi:
çoğu kişi zaten oyun değişmesin istiyor. yeni motorla güncelliyorlar işte. bence çok iyi yapıyorlar. adı cs olup bambaşka oyun olsa daha kötü olurdu.
Mesaj tarihi:
e tamam zaten bende farklı birşey söylemiyorum bu meret aynı bok farklı bir şey değil yıl 2012 ye göre update edilmiş birde console dan birilerini kazıklarmıyız diye entegre edilmiş kırk yıllık counter, sorun sevip sevmeme değil aman allahım yepyeni counter iddiası.
Mesaj tarihi:
Mighty_THoR said:

e tamam zaten bende farklı birşey söylemiyorum bu meret aynı bok farklı bir şey değil yıl 2012 ye göre update edilmiş birde console dan birilerini kazıklarmıyız diye entegre edilmiş kırk yıllık counter, sorun sevip sevmeme değil aman allahım yepyeni counter iddiası.

şu iddia kimin bu arada. kaynak verirsen okuyabiliriz.
Mesaj tarihi:
basit bir patch ile yapılabilecek işler için her ay farklı bir FPS oyunu yapılıyor. aman tanrım kepenkleri kapatın, bundan sonra oyun yapılmayacak.
Mesaj tarihi:
mw'de fena değildir ya. yiğidi öldürün hakkını yemeyin. açarsın 5-6 saatte single'yi bitirirsin. sonra yenisi çıkana kadarki 1 yıl sürede cs oynarsın. bunu loop'a aldın mı tmm işte. =)
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Goering said:

aynen napmak gerekiyor
dota 2'deki gibi random mı dağıtılıyor veya forumdan falan mı?

siz nerden buldunuz

random denk gelmişti bana survey olayı.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...