Snake Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 siege de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 docks ilk oynadigim haritadir ya oranin havasi bambaska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Silphatos said: bitince oilrig de aç panpa, ben viaypiyim gönüllerin viaypisi silph Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Holy said: italy istiyorum ben ya. lan!!! cogseverimbende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 prodigy açtıran yok mu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 o mapler kasıyor beyler biz en iyisi dust kuralım gene. Bu arada çok takip edemedim de, silahlardaki geri tepme oranı önceki cslerdeki gibi mi sanki o farklı olacak diye bir bilgi vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Myshkin said: o mapler kasıyor beyler biz en iyisi dust kuralım gene. Bu arada çok takip edemedim de, silahlardaki geri tepme oranı önceki cslerdeki gibi mi sanki o farklı olacak diye bir bilgi vardı? %90 konsol FPS stayla geri tepme diye bir şey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Holy said: italy istiyorum ben ya. http://www.youtube.com/watch?v=1vIDbM-UL2A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 e o zaman ne anlamı kaldı ki csnin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acdervis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Myshkin said: Bu arada çok takip edemedim de, silahlardaki geri tepme oranı önceki cslerdeki gibi mi sanki o farklı olacak diye bir bilgi vardı? Pek farklı değil, oynama yapmışlar ama yine kolay kolay adam vurulmuyor. Yalnız ben pek anlamam, o yüzden güvenmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Phyx said: Holy said: italy istiyorum ben ya. http://www.youtube.com/watch?v=1vIDbM-UL2A OF OF OF ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 topic hortlatmaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 o değil de wicked gl mi ne vardi fps artışı için voodoofiles.com falan orda vardı asdasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Tek kelimeyle berbat. 10-15 dolardan fazla satılırsa hayatta tutmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 nesi berbat şu oyunun yahu? gayet güzel, beta 7.1 ruhunu korumuş ve oyunu olması gereken hale getirmiş. molotof oldukça taktiksel, silah menüsüne bayıldım ve level tasarımıyla iyi ilgilenmişler. zaten 10-15 dolara satıcaklar şu oyunu, singleplayer felan olmadığından 60-70 dolara satılmasını beklemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 harbiden süper olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Güzel olmuş. Maç zevkini alabileceğiz. Sağlam takımlar kurulacak gibi. Zaten alan da ya arkadaşlarıyla alıp beraber oynayacaktır ya da kısa sürede Steam üzerinden bi çok arkadaş edinecektir. Pati'den de çıkarırız temiz 5 kişi, 1 grup oynarız. Silah UI'sini sevmedim ben. Casual gamerlar için iyi de old-style UI seçeneği vardır umarım. Molo bir de beklediğimden daha az damage veriyorum. Sanırım düz koşuda 20dmg ile geçebiliyoruz tutuşan yeri. De_Dust da şahane olmuş açıkcası. Güzel Güzel. Ha 24 kişilik dönen oyunları, geyikleri de özlemiyor değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 ya beta için başvurucağımız biyer falan yok mu belki çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 ehuehue Blaxisin baştaki yorumları casuality level 99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 OsManiaC said: casuality vat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 silah modellemesi kötü değil mi ya? ne bilim bir garip namlusu kısa fazla tombul gibi duruyor. tam öyle değilde bir gariplik var sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Şunu oynayasım geldi çok ama key nasıl geliyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 bildiğim kadarı ile wishlist'e ekliyorsun. Gerisi Valve'e kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 wishlist hikaye gavurlar 2 mahalle ötelerindeki gaming toplaşmalarına gidip toplaşıyorlar keyleri alıyorlar. 2500+ cs:s oynayan adamlar anırıyor key diye. Valve hem 5vs5 ortam yapacağım diyor hem ömrünü 5vs5e vermiş adamlara key vermiyor gidip yha Iron sayt yok yha diyen adamlara key veriyor. Betanın asıl amacı hataların bulunup önerilerin yapılmasıdır Allahın lamer casualları gidip ADS ekleyin almam demekten başka bir şey yapmıyor. Yani çok mu zor bunları düşünmek yap sistemini atıyorum 2003-2004 accountlara, valve oyunların hepsine sahip olanlara, 1000 saat üzeri cs oynayanlara ver keyleri müşteri potansiyelin artsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 osmaaan ahahah rage'e gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar