Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 admin dust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 "retro fps hp" sistemi var dimi yine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 lord_gorthaur said: "retro fps hp" sistemi var dimi yine? olmadığını düşündüm bir an.. gözlerim karardı yere yıkılmışım... kalktım sonra hemen binkez izlediğim gameplay videosuna baktım... Konsolcular yüzünden artık hangi oyunun nasıl olması gerektiğini de unutuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 promod güncellendi son zamanlarda dün de serverları doluydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 bu devirde böyle oyunmu yapılır :'( hiç beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 l4d2 modu olmuş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 fail to the max... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemonarch Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Çok kötüymüş bu herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 get right coşturmuş ilk bölümlerde. mesela 16:29 - 16:55 isveçli miymiş bu adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 get right dünyadaki en iyi 1.6 oyuncularından birisi isveçli velet evet oyun source'dan bile kötü o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 abi o ne o pistol filan nasil igrenc bir gorunus o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 7 yıllık source grafikleri daha iyi bundan, onu nasıl başardılar anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 lurppis arada takımı kurtarıyor. konsollar için de geliştirildiği göz önüne alınırsa amacına hizmet etmiş oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 bu arada biri şunu gif yapsın: http://youtu.be/ogcBfHjzsIU?t=55m3s epic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Abi gebericem gülmekten herif süper ya ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 bombaların eldeki ve atılırkenki görüntüsü komik olmuş. Onun dışında silahların falan ne kadar teotiğini tam göremedim videodan, oynayarak tecrübe etmek lazım doğal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 video efsane imiş **grin** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Bone said: bu arada biri şunu gif yapsın: http://youtu.be/ogcBfHjzsIU?t=55m3s epic. arkadada monkey d. luffy :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Grafiklerden fazla birşey beklemediğim için bana hoş geldi, nostaljik hissettim ama silahlar REZALET gibi duruyor. AK'nin ses ne öyle? Recoil denen birşey yok sanki silahlarda falan. Bir acaip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Cok cirkin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 buna nasıl çirkin diyorsunuz onu anlamıyorum. tamam bi bf3 değil ama baya geliştirmişler, hatta sanki mw serisinden daha iyi bile olmuş grafikleri animasyonları hede hödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 abi recoil yok resmen :D çirkin işte aha csci olarak şu oyunu sırf zorunluluktan pre-order edeceğim ona yanıyorum ^^ gerçi sanki sanki biraz sankim sankim cs:s nin ilk zamanlarını hatırlattı bana 1.6cıydık bu ne lam demiştik pehhhh giden günlerim oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 recoil var ama adamlar iyi oynadığı için recoil yokmuş gibi görüyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 recoil varya, bide silah modellerini stilize etmişler, cs döneminin 3d motorlarını limitasyonlarını estetik alarak, hoş olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar