Tron Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 selamlar, toplam 4 kişi gideceğimiz iftar menüsü bulunan istanbul içi, şık bir restoran arıyorum. 4 kişi için Maksimum ödiyebileceğim fiyat aralığı 250-300 TL. Her ne kadar oruç tutan biri olmasam da bu iftar yemeği benim için çok önemli. Çünki o 4 kişinin için de benim için özel biri olucak. Aklıma güzel yerler gelsede yinede biraz kafam bulanık. belki daha güzel yerler vardır diye paticiğe sorayım dedim. Konunun koyabolmaması için bilerek konu dışına açtım. Bu orkidelerde amma pahalıymış üfff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 alkollü/alkolsüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 kilo ile et - restoranı varsa oralara git 3 kişi 80tl ye 1.5kg et yedik geçen gün sdfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 İftar yemeği veren yerde alkol olmaz zaten abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 moda terasa gittim dün. sufi müzikle içimizi geçirdiler, ama uzun süredir görüşmediğim sevdiğim insanlar vardı. iyi geldi. yemekleri fena değil, 4 kişi dediğin fiyata kalktık. manzarası on numero. bi de rezervasyon yaptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 alkollu ya da alkolsüz olması fark etmez. şık bir yer olması ve söylediğim fiyat aralığını karşılaması yeterlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 ha bi de gayet sakindi dolu falan değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Vendy said: İftar yemeği veren yerde alkol olmaz zaten abi. sebep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Mr_Hand said: moda terasa gittim dün. sufi müzikle içimizi geçirdiler, ama uzun süredir görüşmediğim sevdiğim insanlar vardı. iyi geldi. yemekleri fena değil, 4 kişi dediğin fiyata kalktık. manzarası on numero. bi de rezervasyon yaptır. üsküdar da oturuyorum. moda yakın haliyle. misafirlerim avrupada ikamet ettikleri için biraz ters kalır mı diye düşünüyorum. Fakat sufi müziği harika fikir, hemen netten bir bakim avrupa da sufi müzikli restoran var mı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Gelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Gelik kötü gitme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Gelik iyi, git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 applev0dka said: Vendy said: İftar yemeği veren yerde alkol olmaz zaten abi. sebep ? barda zemzem suyu satilmiyo ya ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Restaurant'a gidip aksam 20.25'de yemek yiyorsun iftar oluyor iste. Niye olmasin alkol alalala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 adam iftar icin diyo aksam yemegi demiyo, iftar menusunde alkol olmaz iste, mesela iftar menusunde domuzda olmaz, domuz kebabi olmaz mesela, cunku adam onu koyaras kimse gidip iftar yapmaz orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 kız kulesine gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 kalamış develi üsküdar filizler köftecisi tavacı recep usta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 applev0dka said: Vendy said: İftar yemeği veren yerde alkol olmaz zaten abi. sebep ? keywords: ramazan, oruç, iftar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 said: Her ne kadar oruç tutan biri olmasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 1-beyti (florya) 2-gelik (levent) 3-tavacı recep usta (levent) beyti fiyat limitini biraz geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 beyti de tatlı, salata artı bir kaç soğuk ile adam başı 75 e çıkarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 70`lik raki olursa fiyat ucar soliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 benim tutmuşluğum yok, ama iftar sofraları hoşuma gidiyor. dün bakırköy'de hacı dayı'nın yeri midir nedir, öyle bir yere gittik 10 - 12 kişi. hayatımda 25 milyona bu kadar doyduğumu hatırlamıyorum. çorba, meze, karışık ızgara (baya karışıktı), künefe yedim ve çay içtim iki bardak. 25 milyon hesap kişi başı. çok şık bir yer değil tabi, ama güzel yemek + arkadaşlar olunca çok da umurumda olmadı açıkçası. ilgilenirsen öğreneyim numarasını falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Ya vallaha bak benimde iftara gidesim geldi ozendirdiniz. Oruc tutuyormus gibi yapip 3-5 zibidiyle aksam iftara gidicem bende. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Gelik'e gidecekseniz leventtekine değil ataköy sahildekine gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar