Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iftar için restoran arayışı

Tron

Öne çıkan mesajlar

selamlar,

toplam 4 kişi gideceğimiz iftar menüsü bulunan istanbul içi, şık bir restoran arıyorum. 4 kişi için Maksimum ödiyebileceğim fiyat aralığı 250-300 TL. Her ne kadar oruç tutan biri olmasam da bu iftar yemeği benim için çok önemli. Çünki o 4 kişinin için de benim için özel biri olucak. Aklıma güzel yerler gelsede yinede biraz kafam bulanık. belki daha güzel yerler vardır diye paticiğe sorayım dedim. Konunun koyabolmaması için bilerek konu dışına açtım. Bu orkidelerde amma pahalıymış üfff...
Sosyal ağlarda paylaş

Mr_Hand said:

moda terasa gittim dün. sufi müzikle içimizi geçirdiler, ama uzun süredir görüşmediğim sevdiğim insanlar vardı. iyi geldi. yemekleri fena değil, 4 kişi dediğin fiyata kalktık. manzarası on numero. bi de rezervasyon yaptır.

üsküdar da oturuyorum. moda yakın haliyle. misafirlerim avrupada ikamet ettikleri için biraz ters kalır mı diye düşünüyorum. Fakat sufi müziği harika fikir, hemen netten bir bakim avrupa da sufi müzikli restoran var mı diye.
Sosyal ağlarda paylaş

benim tutmuşluğum yok, ama iftar sofraları hoşuma gidiyor. dün bakırköy'de hacı dayı'nın yeri midir nedir, öyle bir yere gittik 10 - 12 kişi. hayatımda 25 milyona bu kadar doyduğumu hatırlamıyorum. çorba, meze, karışık ızgara (baya karışıktı), künefe yedim ve çay içtim iki bardak. 25 milyon hesap kişi başı. çok şık bir yer değil tabi, ama güzel yemek + arkadaşlar olunca çok da umurumda olmadı açıkçası. ilgilenirsen öğreneyim numarasını falan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...