reyou Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 i$e derken ordaki dolar isaretinin iste kazanilan parayi vurguladigi ayrintiyi unutmayalim. saka lan turkce klavye yok fdsfdsfsdf
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 kısa kollu gömlek normal hayatta bile giymem bırak iş hayatını.
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Bunun arası da var yalnız, büyük abdestin bi aşağısında ve casualın yukarsında gömlek-polo kazak-kot tadında
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 işsizim evde don aTlet oturuyorum. T burada atletin tipini gösteriyor.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 işe gitmek T_T arı kıyafeti bile giyebilirim
Allure- Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 busiess casual, gerçi pek çok yerde business casual kravat takmamak oluyor haha.
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 bizimki böle freestyle (sort, parmak arasi terlik bile giyebilirim) ama yine de ben casual giyiorum kot tshirt vs
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 çıplak bile gidebilirim. sabah giyiyorum nanoteknolojik üniformamı akşam çıkarıp atıyorum. hatta üzerime kan man sıçrayınca gidip değiştiriyorum ferahıyla.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 valla şu an üstümdekileri sayarsam, kolları kıvrılmış uzun kollu gömlek, krem rengi kot, konvers dfgdsg. gömlek pantolonun içinde bile değil, üst düğme açık. euhaeuh. ayh ben rahat bişeyler giyip geliyorum. dsfg
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 İstesem çıplak bile gelebilirim öyle rahat bi ortam. Ama tişört, kot pantolon ve spor-klasik arası bi ayakkabı kombosuyla geliyorum
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Kanvas pantalon, kısa kol gömlek
AutolycuS Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 evet ben de o ara seçenekteyim; dockers üstü gömlek
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 aynen dockers ustu gomlek (kisa kollu hayatta giymem) ya aklima gelmisken, yokmu bu dockers in baska alternatifi?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 fiyat/performans o kadar iyi ki yok gerçekten.. 4 çift gündelik işe giymelik pantolonum var hepsi dockers kalıbı rahat, kumaşı güzelbaşka yerden pantolon almayı denedim fiyatı iyi olanların kalıbı kötüydü, kalıbı iyi olanların da fiyatı uçuktu
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Gangren said: Kanvas pantalon, kısa kol gömlek genelde bu şekilde ben de. arada ciddi takım elbise giydiğim de oluyor, kot-tişört yaptığım da.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 LuNiZ said: aynen dockers ustu gomlek (kisa kollu hayatta giymem) ya aklima gelmisken, yokmu bu dockers in baska alternatifi? bi wranglerın kotları var işte, likralı. baya rahatlar. dockers gibisi pek olmuyo hakkaten ama.
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 staja gidiyorum, ama geçen ay sabancıda şu an da coca-cola'da staj yapıyorum ve işe gidermiş gibi giyinmem gerekiyor dolayısıyla. pantolon olarak dockers takılıyorum. 2-3 farklı renkte dockers aldım, onları değişimli giyiyorum. gömlek olarak da biraz bolları tercih ediyorum, malum yaz. fakat şöyle bir durum var ki, giyim kuşamda koyu renkleri seven biriyim ve daha önceki stajlarım da kılık kıyafet çok önemli olmadığı için açık renk gömlek ve pantolonum yok. kravatım zaten hiç yok. bu stajlara başlarken açık renk bir şeyler alıyım diye alışverişe gittim, gene koyu şeyler aldım.
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Hep lisede dinlediğin metal müzik yüzünden o koyu renk kıyafetler.
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 hala dinliyorum. infinite loop 11!11!
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Gayeeet casual. Istesem kapriyle falan bile gelirim de kot tisort seklinde takiliyorum.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 hayır deno, senin içindeki saç tasarımcısının, sanatçının alt benliğindeki çığlıkları o koyu renk seçimler kendini kuaför oalrak kabul et ve dünyanın en iyi en güzel en uçuk saç tasarımalrını yap, bırak elidor, l'oreal, vs. kapına köpek olsun hepsi seninle sponsorluk yarışına girsin en ,iyi ol en mükemmeli yarat! içindeki kuaförü serbest bırak
Öne çıkan mesajlar