reyou Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 i$e derken ordaki dolar isaretinin iste kazanilan parayi vurguladigi ayrintiyi unutmayalim. saka lan turkce klavye yok fdsfdsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 kısa kollu gömlek normal hayatta bile giymem bırak iş hayatını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 business suit. başka seçenek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Bunun arası da var yalnız, büyük abdestin bi aşağısında ve casualın yukarsında gömlek-polo kazak-kot tadında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 işsizim evde don aTlet oturuyorum. T burada atletin tipini gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 işe gitmek T_T arı kıyafeti bile giyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 busiess casual, gerçi pek çok yerde business casual kravat takmamak oluyor haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 bizimki böle freestyle (sort, parmak arasi terlik bile giyebilirim) ama yine de ben casual giyiorum kot tshirt vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 çünkü korkaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 limuzinle gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 çıplak bile gidebilirim. sabah giyiyorum nanoteknolojik üniformamı akşam çıkarıp atıyorum. hatta üzerime kan man sıçrayınca gidip değiştiriyorum ferahıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 valla şu an üstümdekileri sayarsam, kolları kıvrılmış uzun kollu gömlek, krem rengi kot, konvers dfgdsg. gömlek pantolonun içinde bile değil, üst düğme açık. euhaeuh. ayh ben rahat bişeyler giyip geliyorum. dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 gitmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 İstesem çıplak bile gelebilirim öyle rahat bi ortam. Ama tişört, kot pantolon ve spor-klasik arası bi ayakkabı kombosuyla geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Kanvas pantalon, kısa kol gömlek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 evet ben de o ara seçenekteyim; dockers üstü gömlek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 aynen dockers ustu gomlek (kisa kollu hayatta giymem) ya aklima gelmisken, yokmu bu dockers in baska alternatifi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 fiyat/performans o kadar iyi ki yok gerçekten.. 4 çift gündelik işe giymelik pantolonum var hepsi dockers kalıbı rahat, kumaşı güzelbaşka yerden pantolon almayı denedim fiyatı iyi olanların kalıbı kötüydü, kalıbı iyi olanların da fiyatı uçuktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Gangren said: Kanvas pantalon, kısa kol gömlek genelde bu şekilde ben de. arada ciddi takım elbise giydiğim de oluyor, kot-tişört yaptığım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 LuNiZ said: aynen dockers ustu gomlek (kisa kollu hayatta giymem) ya aklima gelmisken, yokmu bu dockers in baska alternatifi? bi wranglerın kotları var işte, likralı. baya rahatlar. dockers gibisi pek olmuyo hakkaten ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 staja gidiyorum, ama geçen ay sabancıda şu an da coca-cola'da staj yapıyorum ve işe gidermiş gibi giyinmem gerekiyor dolayısıyla. pantolon olarak dockers takılıyorum. 2-3 farklı renkte dockers aldım, onları değişimli giyiyorum. gömlek olarak da biraz bolları tercih ediyorum, malum yaz. fakat şöyle bir durum var ki, giyim kuşamda koyu renkleri seven biriyim ve daha önceki stajlarım da kılık kıyafet çok önemli olmadığı için açık renk gömlek ve pantolonum yok. kravatım zaten hiç yok. bu stajlara başlarken açık renk bir şeyler alıyım diye alışverişe gittim, gene koyu şeyler aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Hep lisede dinlediğin metal müzik yüzünden o koyu renk kıyafetler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 hala dinliyorum. infinite loop 11!11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Gayeeet casual. Istesem kapriyle falan bile gelirim de kot tisort seklinde takiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 hayır deno, senin içindeki saç tasarımcısının, sanatçının alt benliğindeki çığlıkları o koyu renk seçimler kendini kuaför oalrak kabul et ve dünyanın en iyi en güzel en uçuk saç tasarımalrını yap, bırak elidor, l'oreal, vs. kapına köpek olsun hepsi seninle sponsorluk yarışına girsin en ,iyi ol en mükemmeli yarat! içindeki kuaförü serbest bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar