Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mists of Pandaria Genel Başlık

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

meh, wow'un gidişatını hiç sevemedim.
halen witch doctor, shadow hunter, brew master, blademaster vs gibi classları bekliyoruz gelmedi.
deniz savaşları göremedik.
kale savaşları, siege felan zaten koymadılar.
paso "hadi abi git dungeonlarda item grindle sonra bu itemlarınla havanı at" oyunu üzerine inşaa ediyorlar ek paketleri.

gerçi oynayamıyorum, eventleri kaçırdığıma üzülüyorum o ayrı...

hgokberk said:

oldu olacak bi' de at, maymun, tree falan gelsin.
gerçekleşirse wow'u bırakma sebebim olur resmen.

ne alaka lan.
sanki warcraft'ta pandalar yokmuş gibi böyle bir yorum yapmışsın.

bu arada maymunlar var, human. atlar var high elf. treeler de night elf oluyor zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

FreEmoon said:

Hayır karttan birşey çekmiyor. Sen istediğin şekilde 12 ay ödeyeceğini garanti ediyorsun o kadar. İster 6 aylık ödeme planı yap, ister 1 ay kredi kartından öde sonra kalanı game kartla devam et, sonra bir ara gene 6 aylık öde vs. Yani nasıl ödersen öde kimse senden sabit bir ödeme planı talep etmiyor, 12 ay boyunca ödemene sözü vermeni talep ediyorlar.

Muhtemelen herhangi bir ödeme yapmassan hesaptaki hiçbir oyuna giremiyorsundur, ne zamanki geçmiş ödemelerinide yaparsın oyunlar gene açılır.

Raf falan geçerli mi şunda, yani 12 ay aktif tut ta nasıl tutarsan tut modundalar mı acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

Talent sistemi değişikliği baya temel yalnız, bi sürü yeni oyun ability/talent/level üçlüsünde WoWla birebir aynı sistemi kullanırken adamlar 3ten seçmeliye dönüştürüyorlar. Maviden laciverte değil de sarıya geçiyor falan diyebiliriz, olay furye stun gelmesi değil furye de stun gelmesi.

Legend of the Five Rings oynamamış bilmeyen, çeki çen filmeriyle büyümemiş neslin "AYY NE TATLIIII"dan başka bişey görememesi normal.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...