Bone Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 meh, wow'un gidişatını hiç sevemedim. halen witch doctor, shadow hunter, brew master, blademaster vs gibi classları bekliyoruz gelmedi. deniz savaşları göremedik. kale savaşları, siege felan zaten koymadılar. paso "hadi abi git dungeonlarda item grindle sonra bu itemlarınla havanı at" oyunu üzerine inşaa ediyorlar ek paketleri. gerçi oynayamıyorum, eventleri kaçırdığıma üzülüyorum o ayrı... hgokberk said: oldu olacak bi' de at, maymun, tree falan gelsin. gerçekleşirse wow'u bırakma sebebim olur resmen. ne alaka lan. sanki warcraft'ta pandalar yokmuş gibi böyle bir yorum yapmışsın. bu arada maymunlar var, human. atlar var high elf. treeler de night elf oluyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 brewmaster geliyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 abi oyunda yürüyen konuşan inekler var 7 yıldır, pandaya niye takılıyor insanlar bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Taurenler 2002den beri var beybi, 10 yıl olacak nerdeyse. Pandayı da 1 yıl sonra falan gördük. Lorelol diyen insanlar genelde lore a çok hakim olmayanlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 evet onlar biraz nub sanırım hatta l2p bile diyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 ahmedinejad said: brewmaster geliyor işte. nerde yazıyor, göremedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 furrylere dün doğdu gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Bone said: ahmedinejad said: brewmaster geliyor işte. nerde yazıyor, göremedim? monk'un talent Spec ismi, Brewmaster-tank, Windwalker-dps, Mistweaver-healer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 ha anladım. ben direk brewmaster düşünmüştüm ama specle de idare ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 resim koyarken http kullanmayın çıkmıyor öyle koyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Saeros said: abi oyunda yürüyen konuşan inekler var 7 yıldır, pandaya niye takılıyor insanlar bu kadar onlara 7 yıl önce takıldık, unutan unutmuş. ha bir de http://www.youtube.com/watch?v=jdWk9TzgOV4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 FreEmoon said: Hayır karttan birşey çekmiyor. Sen istediğin şekilde 12 ay ödeyeceğini garanti ediyorsun o kadar. İster 6 aylık ödeme planı yap, ister 1 ay kredi kartından öde sonra kalanı game kartla devam et, sonra bir ara gene 6 aylık öde vs. Yani nasıl ödersen öde kimse senden sabit bir ödeme planı talep etmiyor, 12 ay boyunca ödemene sözü vermeni talep ediyorlar. Muhtemelen herhangi bir ödeme yapmassan hesaptaki hiçbir oyuna giremiyorsundur, ne zamanki geçmiş ödemelerinide yaparsın oyunlar gene açılır. Raf falan geçerli mi şunda, yani 12 ay aktif tut ta nasıl tutarsan tut modundalar mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 hangi oyun wowkiller oalcak acaba derken, wowkiller kutusundan mists of pandaria çıktı.blizzard açıkça beni kendimden başkası öldüremez diyor..resmen intihar.. swtor güzel değerlendirirse bu dönemi mmo camiası için güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tourmente Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Şerefsizim ayıp yav. Moralim bozuldu. Daha sert bir oyun beklerken, olanlara bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 ilk başta ben de şaka herhalde demiştim de sonra okudum ettim gayet tatlı geldi güzel olacak , öle demeyin, çatır çatır hepiniz panda monk karakter açacaksınız ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Monk işi fena değil ya mmoya bi video koymuşlar silahsız dövüş güzel olabilir aslında:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tourmente Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 neyi güzel olacak abi? adamlar o kadar oyuncu kaybettiler. hala 3-5 dungeon ekle, 3 tane bg ekle.. yav farklı bir şeyler üret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 E adamlar pokemon koydu oyuna, talent sistemi baştan aşağı değişiyo, aynı ırk iki factionda da var, daha nolacağıdı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Talent sistemi baştan aşağı değişiyor? Lolwut? Mavi değil lacivert yapıyorlar sistemi, değişen birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Talent sistemi değişikliği baya temel yalnız, bi sürü yeni oyun ability/talent/level üçlüsünde WoWla birebir aynı sistemi kullanırken adamlar 3ten seçmeliye dönüştürüyorlar. Maviden laciverte değil de sarıya geçiyor falan diyebiliriz, olay furye stun gelmesi değil furye de stun gelmesi. Legend of the Five Rings oynamamış bilmeyen, çeki çen filmeriyle büyümemiş neslin "AYY NE TATLIIII"dan başka bişey görememesi normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 ne iki yüzlüsün burak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Sen de baya travestisin. Ama bunun konuyla alakası yok. Mehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 meheheheeeç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 oynanmaz mı aga şu http://www.youtube.com/watch?v=ZLi9c6PqL3k&feature=feedrec_grec_index Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Idle animasyonunda şu hapşırık olmazsa bi daha da dönmem WoW'a http://www.youtube.com/watch?v=FzRH3iTQPrk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar