Mal Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 bu aletlerde salatalığı koyup bana bundan bugs bunny yap diyebiliyomuyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Fiyatını bilmiyorum da şirketin sahiplerinden biri arkadaşım olduğundan onların linkini atıyım: http://www.artiboyut.com/index.php/tr/ Mal said: bu aletlerde salatalığı koyup bana bundan bugs bunny yap diyebiliyomuyuz http://artiboyut.com/index.php/tr/filament Buradan anladığım kadarıyla printer'ın desteklediği filamentlerle, istediğin herhangi bir şeyi yapabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 bi ucuzlamadı şunlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 surada goreceli ucuz cihazlar var: http://lifehacker.com/how-to-get-started-with-3d-printing-without-spending-a-1340345210 amazon'un tr'ye gonderdigi printerlar: https://www.amazon.com/s/ref=sr_st_featured-rank?fst=as%3Aoff&rh=n%3A16310091%2Cn%3A!16310161%2Cn%3A6066126011%2Cn%3A6066127011%2Cp_n_shipping_option-bin%3A3242350011&qid=1490268461&bbn=6066127011&sort=featured-rank Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 @Phoenixlin fiyat ogrenmen mumkun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Modele ve istediğin özelliklere göre fiyatı değişiyormuş. Şu formu gönderdi doldurman için: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc6m7QOX8_iK2MUqzi7IXVlSPVqWFJ3e0Ks3e1JrTOXFBwq7w/viewform Bir fiyat aralığı öğrenemedim söri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Bu küçük heykelini filan yapıyorlar insanların. Hangi marka model basabilir onları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Zaxe X1 var bende. 2250$+ KDV idi fiyatı yanılmıyorsam. Gayet güzel, kullanışlı. Hem ABS hem PLA basabiliyor. vs vs vs. Tavsiye ederim eğer hobi için falan değil de gerçekten iş için kullanılacaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 aldim ucuzundan bir tane legoya sinirlenip. dedim lego millennium falcon alayim , nah dedi 700pound.. sana onu verene 3d printer alir alttaki 300kusur parcali 1metrelik maketi yaparim diyerek girdim bir yola.. bastirmasi 3ay surecek parcalari, montaji boyasi vs bu seneyi doldurur. printer anycubic mega-s.. millennium falcon su https://www.gambody.com/3d-models/star-wars-millennium-falcon-3d-model https://www.gambody.com/blog/wp-content/uploads/2016/03/millennium-falcon-interior-3d-model.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 sadece 3d plani 45 dolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 125 tum interior ve diger ekstralari ile.. 45 dis kabuk sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 benim dis kabugum o kadar para etmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Selam, 1 haftadır ben de inceleme okuyup duruyorum. Kullanım sonrası yorumlarını merakla bekliyorum :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 1 hafta deniyim yazarim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 ok ilk negatif cok gurultulu :) en azindan benim model. geri vermeyi dusunuyorum acikcasi. yavasligi vs hadi biliyoruz ama gurultusu cekilir gibi degil ve acikcasi modlayacak halim de yok.. bir suru guide hazirlamislar nasil sessiz hale getirilir diye. daha pahali modele bakabilirim onun yerine. guvenilir gelmedi ikinci negatif bu, ki daha onemli sesden, 5 kere bir seyi yapmaya calistim ama herseferinde ortasinda basinda sonuna dogru bozuldu. yani hersey mukemmel hadi kocum desem bile bir yerde bir sey oluyor ve model bozuluyor. tabii cok yeniyim ancak ses sorununu cozemem, ayri bir oda ya da stabil sicaklik olan garaj vb bir yer olmali sanki. ha aletin performansi ortam sicakligina nemine vs de bagliymis. nazli gelin masallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 o kadar parçayı basana kadar bi kaç kere tamir gerektirebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 mumkun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 open source olan 3d printerlar var, parcasini falan kendin basabiliyorsun yedek, modifiye edebiliyorsun bir de. oyle bir sey alsan daha iyi olabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Selam, PLA basıyorsan eğer sıcaklık sıkıntı değil ama ABS basıyorsan kapalı kabin falan şart! Tablayı kalibre ettin mi basmadan önce? Ayrıca kullandığın flament de çok etkiliyormuş kaliteyi. Benim detaylı incelediklerim Creality Ender 3 pro ve CR-10; gönülde yatan Prusa i3 mk2s : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Prusa alacaktim ama yok bekliyorsun. Bir tane robot bastim hareketli falan hos. Baykuslar tam biterken patladi tabladan ayrildi ama detaylar beklentimden cok ustte cikti Tabla ayarimda ve sicaklikta ya da pla malzememde bir sey var sanirim. Hos ama olay, sabirla bekleyip son anda sicmasa super olacak bastan dagilacaksan dagil yani. Bu da mod destekli cr 10 vb gibi. Olculeri cok hos bunun... Bir hafta kullanayim anca ogrenirim baslangicini diye dusunuyorum. Daha cok var ama son kullanici icin. Fazla ugras, teknik bilgi, arastirma, okuma izleme bok pusur gerektiriyor.. pozitif yani koku yok ondan korkuyordum. kullandigim malzeme aleti ureten ile ayni. su anda bana gonderdikleri beles numuneleri bastiriyorum yarin 99%alkol alip silip deneyecegim ama kendinden yatak ayarlamasini yapan prusa benzeri birseyi alacagim diye dusunuyorum cunku her 3-5 printten sonra ayari bozulacaksa isimiz is. neyse guzel hobi baslangici keyifli, cok yavas sinir bozucu gurultulu ama bir sey cikinca sevindirik olduk ailecek. esim robotun ayaklari elleri vs oynar gorunce bir an yetemedi nasil olduguna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 paramecium said: Ayrıca kullandığın flament de çok etkiliyormuş kaliteyi. Flament rengi ve saydamlığı bile etkiler Evde koyduğun yer de önemli. Özellikle açık printer olduğu için ortam sıcaklık değişimleri, hava akışı falan direk etkiler. Klima altı, esintili falan yerse sıkıntı olur. Belki çok kabaca ses izolasyonu tarzı bir kutu yapıp tepesine kapatabilirsin çalıştırırken. Ama aşırı ısınmadığını da kontrol etmen gerek tabi. Hem gürültüsünü yumuşatırsın, hem de dışarıyla biraz bağını kesersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 anycubic i3 mega var bende, çinden geldi. f/p açısından iyi alet. tek sıkıntısı, tablasında 0.2mm falan hata var sanırım. Yazdırmaya başlamadan prit sürüyorum tablaya kurtarıyorum o şekilde. hobi amaçlı, çok para vermiyim derseniz. tavsiye ederim. Sorularınız varsa yardımcı olurum. konuyu da takibe aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 bu arada site patlamış biraz ama http://print4purpose.com/ adresinden istanbulda bulunan 3 tane kafede, ücretsiz 4saate kadar um2 ile print alabilirsiniz. biri çamlıcada ve genelde boş oluyor. direk telefonla da arayabilirsiniz. 3dortgen.com 'un bir projesi. ortaklarından biriyle rastgele karşılaştım, tanıştım falan, baya iyi insanlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Aha kenarlardan ayar yapinca ortada kağıt sikişiyor benim de hata var sanirim tablasinda. Ama adamlar toleranslar icinde diye yazmislar o hatayi, simdi tabla ayar modelleri cektim birde modelleri destekli ve altlarinda ekstra bir kaide ile basmam gerektiğini öğrendim. Oglan robot istemisti o oldu cunku yatay pozisyonda basildi, kiz garip bir at istedi 4 ayaginin ustunde ama her seferinde ayaklardan baslayinca ayaklar tutmuyor yerinden cikiyor bunun altina bir 4-6 layer kaide sonrasi ayaga baslatacagim bugun. En zevkli anlari bir hobinin baslari... Ben gene de replacement istiyim sunlardan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 ender nasil? en cok onun incelemesini goruyorum sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar