Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Ceres'te Vanu açtık. Oynayanlar var ise bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 ben ilk defa vanu oynuyorum ekip saglam cereste vanu planli oynuyor infiltration yapip duruyoruz bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Var mı aktif olarak oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 ben aktifleştim tekrar ya. hatırlatma: miller NC'deyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Poyraz, Miller NC aktif değilim ama bir ara girerim, lib run falan yapalım ne bileyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 biz ceres vanu olarak 3kisiyiz bu aralar ben giremiyorum sehir dışındayim ancak cereste oynuyoruz.. varsa olan cereste isimleri ve skypelari alalim grupca devam edelim birde server transfer token gelirse acayip olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 server transfer şart da, faction pop.ları dikkate alarak dengelemek için transfer açmalılar. ne bilim x serverındaki terran çok yoğundur, y serverında azdır, X'den Y'ye terran transferi açılır, iyi olur güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Xeno giriyorum ben de ama Ceres Vanu'ya şimdilerde. Miller NC'yi denerim, denk gelirsek oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 abi nc'nin konseptine hastayım hele ki firefly izledikten sonra daha da bi aşık oldum ama miller'da durumumuz çok kötü ya, içler acısı öyle böyle değil. bi MBT'miz fena değil o kadar başka da bi bokumuz yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 abi hala ayni dram mi ya hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 valla bu oynadigim 3. sunucu nc hepsinde salak abi pert.. niye bilmiyorum oynayanlar yapayzeka gibi davranıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Bizim Vanu olarak seçtiğimiz server (Ceres) TR ve NC sayı olarak daha fazla. Saldırdılarmı heryer gidiyor elden maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 mbt'miz çöp ya, magrider dışında tanklık yapabilen yok oooh strafe ne ala. güdümlü füze de can almıyor zaten, azalınca kaçıyor arkasını göstermeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Yok mu hiç oynayan? NC Miller'da takıldım bir süre kimseyi göremedim? Vanu Ceres'teyiz şimdi 3 kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 hadin feci ekşın dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Var mı Cobalt'ta oynayan? Akşam bi squad toplansak oynasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 xenocide miller'da nc oynuyoz dedi, dün bi char açtım takılıyorum hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Benim account vardı ya, bizim ekipte kimler oynuyo şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 BalisticGel said: Var mı Cobalt'ta oynayan? Akşam bi squad toplansak oynasak. cobaltta vanu vardı benim bir ara içime eserse belki dönerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Hmm Terranım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 O kadar bir araya toplamaya calisip bu kadar daginik olabilmeyi de basarmisiz ya iste paticik farki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Aktif olarak oynuyorsanız akşamları, bende katılabilirim size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Aktif olmanıza da gerek yok gerçi oynamanız yeterli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 millerda nc açtım takılıyorum var mı gelen? arkadaş falan nasıl ekleniyor? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 O'ya bas friends sekmesinden ekleniyor direk benim nick Caethrion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar