Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PlanetSide 2

Bone

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya furyli atv ne nemen bişeymiş. cert harcadım biraz. stealth-scrapper chassis-turbo-irnv açtım. turbo inanılmaz imba adamları flankleyip deli kill alıyorum adamlar ne olduğunu anlamıyor.
Mesaj tarihi:
http://cloud-2.steampowered.com/ugc/542947273569549939/1A812844FC8F0FA524B2E445509D8F812590E751/
GALACTIC DEEP STRIKE!

patlatamadım ama crit kill bonus verdi lol
Mesaj tarihi:
daha önceden çok oluyoda, ekran kartının sürücüsünü değiştirdim "306.23" yükledim. 2 ay önceki felan sürümü. Bu daha stabil..
Yinede ara sıra göçüyor yani (eskisi kadar olmasada)
w7 + 64 bit kullanıyorum (32bit felan değilim)
Mesaj tarihi:
ekran kartlarınızada bi göz atın arkadaşlar. Ben eski sürücülerden az sorun yaşadığımı kurdum. Daha sonra "grafik kalitesi" gibi bir ayarı high dan med e çektim. şuan crash sorunum yok gibi.
Mesaj tarihi:
he yaw patladı. ekip artık oyunu geliştirmiyormuş. Oyuncularda küsmüşler paralarını refund etmişler. Sony zaten batıyormuş. Bu oyunu geliştiren ekip, meyve sektörüne girecekmiş. Zaten ekipdeki en sağlam adamlar ayakkabı boyacılığına başlamış. Patlayacağı taa ozamandan belliydi.
Mesaj tarihi:
Densiz said:

Bu oyunu geliştiren ekip, meyve sektörüne girecekmiş. Zaten ekipdeki en sağlam adamlar ayakkabı boyacılığına başlamış. Patlayacağı taa ozamandan belliydi.

ben açık deterjan işine giireceklermiş diye okumuştum bi yerde. bilgi kirliliği var.
Mesaj tarihi:
server: miller
NC oynuyor patidekiler.

Bende patileri vurayım diye TERRAN açtım.
Ama patiler yani.. Diğer mmo larda pek toplanabildiklerine şahit olamadım. Bu yüzden türklerle oynamak istiyorsan, karakterini kasmaya başlamadan önce iyice bi bakınmanı öneriririm.
Mesaj tarihi:
gene kimse online degildi bu aksam. yahu daha gecen hafta 6-7 kisi squad takiliyorduk beraber.

bu arada serverda 2 tane daha turk guildi var sanirim. galiba birisinin adi sanirim alay, nc de gene. digeri terran da bir sey ama dikkat etmedim ismine.
Mesaj tarihi:
kesinlikle BALANCe diye birşey yok. Ama yinede kasması zor değil. silah için CERT harcamazsan, istediğin bir sınıfı adam etmek 2 gün sürüyor.
Birde 1000cert ile gereksiz şey açamamk gerek.
Ayrıca aynı slota takılan şeyler içinde gereksiz CERT harcamamak gerek. Örnek: "c-4 açarsan, med kit kullanamazsın"
Mesaj tarihi:
evet oyunda asymmetric bir balance yapmaya çalışmışlar yani her factionda infantry/araç/aircraft'ında bazıları öne çıkıyor bazıları vasat kalıyor gibi. her ne kadar şuan vs biraz avantajlı da gözükse adamların amacı oyunu zevkli hale getirmek aslında. bir cod/bf3 balance'ı bu oyunda yok.
  • Yeni Oluştur...