Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PlanetSide 2

Bone

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
squad olarak hareket edince zaten süperde, aynı haritada infiltratorla takılırken veya millet infantry takılırken uçak uçursan bile outfitten laflamak oyunu baya zevkli hale getiriyor.

PATLATTIM İTİ! GEGE!! diye tepkiler verince iyi oluyor yani.
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

bi kere dediğin gibi yatırım çok, BR 30'um, unlock'un dibine vurmuşum, kazanan tarafa geçmek için karakterimden vazcayamam sori

ayrıca vanu ez mod ez mod diye dalga geçiyoruz bi ton, empire switch düşünmek nedir o zaman. oyuncu kimliğinize hakaret direk. AYIB AYIB.

bizi sen zorunda bıraktın bu duruma, ez mod oynasak bişi demezdik. :p
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

bi kere dediğin gibi yatırım çok, BR 30'um, unlock'un dibine vurmuşum, kazanan tarafa geçmek için karakterimden vazcayamam sori

ayrıca vanu ez mod ez mod diye dalga geçiyoruz bi ton, empire switch düşünmek nedir o zaman. oyuncu kimliğinize hakaret direk. AYIB AYIB.

yok abi zaten geçilmez yani şu saatten sonra. wow da alliance başladık öyle gittik burada da böyle artık nabalım.
Mesaj tarihi:
abi bakmayın, NC baya bufflandı büyük patchte. AF-19 Mercenary düzeldi baya. TR'da baya stealth nerfler var, silah değiştirmek zorunda kaldım. Carv ve Carv-S çöp oldu. Recoil sizdeki gibi sapıtmaya başladı. MSW-R çok daha iyi şuan. iki faction baya kafa kafaya denk gibi. ama VS hala ez mod. en iyi carbine ve lmg adamlarda. Solstice ve Orion.
Mesaj tarihi:
Sam said:

Xenocide said:

bizi sen zorunda bıraktın bu duruma, ez mod oynasak bişi demezdik. :p

zaten bi kere şöle bi durum var. hani müziğine tav olmuş olmamı bi kenara bırak, betada NC OP'tu hatta ez mod'du. beta bitti, adamlar release'de nc'yi itin götüne sokup çıkartmışlar ben nabam :)

ayrıca gamer adamlarsınız nedir bu ez mod isteği
Mesaj tarihi:
Bu kredi kartını silince aylık cash i vermiyor mu şimdi?

1.5 ay felan oynayamayacağım sanırım. Hesap yatana kadar harcadığım paraya satışa ilan bırakayım diye düşündümde.

Niye rested bonus yok yahu.. :'( (gerçi pasif cert diye birşey varmışta. Çok yalan birşey anladığım kadarıyla.)

6 aylık ödeme + 15$ (85$ felan işte)
33 rank karakter.
Mesaj tarihi:
yoo oyun lone wolf takılmak isteyen içinde gayet keyifli bence. istediğin zaman bir platoona girip, grup olarak da oynayabilirsin waypointleri izleyip, oyun voice chatini kullanıp.
Mesaj tarihi:
Xenus said:

en iyi lmg Orion

50 mermi sarjorlu lmg en iyi? yok artik daha neler, direk SC satin aldim pulsara gectim

biraz oncede millerda nc HA actim sirf silahlari test etmek icin (iyy nc, klavyeyi dezenfekte etmem gerekecek), baslangic lmgyle milleti takir takir aldim
Mesaj tarihi:
rate of fire orionda en yüksek, close-mid range'de canavar, long range'de iyi, super accurate, recoil ve bullet drop sıfıra yakın, clip size'a bakıyorsa tercih meselesi ama şuan oyundaki en iyi lmg bence. gerçi VS'te çoğu silah iyi o kadar farketmez :) bende 100 mermilik full modlu carv-s'i bırakıp 50 mermilik lmg'ye geçtim baya farketti. sizin orion'a benziyor ama o kadar iyi değil.
Mesaj tarihi:
planetside= faction pride

ps1den beri vanu oynuyorum, dunya yarilsa gidip sirinler koyune katilmam mesela

oyunun zevki boyle cikiyor =)

ha bu arada ncden inciler:

NC1: I just run around and shoot, have no idea what im doing
NC2: thats fine
NC3 (bu arkadas squad leader bide): yea run and shoot is good
NC4(base-rape yedikten sonra): nc...empire of 12 year-old girls

organizasyon kalitesi gozlerimi yasartti valla (gulmekten)
Mesaj tarihi:
Bu iş biraz skill işi, 1-2 örneği genele yaymak çok doğru değil. Bende TR ve Vanu'nun noob olduğunu düşünüyorum, anca zerg ftw. Silah üstünlüğü her ne kadar iddia etsenizde gözardı edilemez bir etken... NC'nin über top olduğunu kimse iddia etmesin bana..
Mesaj tarihi:
@xenus: simdi soyle bi durum var, ben HA olarak long rangede adam almak istiyorsam illa scope takmam gerekiyor, lmgye reflex harici bisey takinca short-mid range yalan oluyor. buna 50 mermilik sarjoru, yuksek RoF'u ekleyince elimizde zirp pirt mermisi biten bir lmg kaliyor. yakin mesafede zaten recoil cok onemli degil. HA dedigin adam base saldirilarinda hep en on safta oldugu icin bu durum cok can sikiyor. ha tercih meselesi dersin, onu anlarim ama NC sirf silahlarin dandikliginden kaybediyor demek pek gercekci degil
Mesaj tarihi:
abi işte olay o. orionla 1x reflex sight ile bile burst yapıp long range'de infiltrator adamı alabiliyorsun, absürd bir accuracy var, solstice kadar etkili olmasa da.

yakın mesafe'de de recoil önemli değil diyorsunda 1vs1'de recoil çok önemli mesela NC oynarsan pistollü infiltrator adam bile seni alabiliyor çünkü o sana strafe yapıp, ateş ettikçe recoili kontrol etmen çok zorlaşıyor. zaten HA ile close-mid range de rate of fire'la her türlü eziyorsun NC'yi hatta son patchten sonra MSW-R kullananlar dışındaki tüm TR'ı da eziyorsun rahat.

zırt pırt mermi bitme olayına katılıyorum ama bende KDR baya farketti. etrafındaki ammoları iyi takip etmek lazım, solo base takılacaksan kötü tabi.
Mesaj tarihi:
deneme amacli bir tane tr heavy assault actim. zoomladigim andan itibaren daga tasa burstleyebiliyorum. bir vanu degil ama nc den bin kat daha rahat adam olduruyorsun. terranlar kusura bakmasin, nerf merf tutmais bu arkadaslara gayet. girdigim gibi firtina gibi estim haritada zaten.

vanu engineerim da var bir tane, kosarken elimi cekmeden ardarda adam oldurebiliyorum, saka gibi kendisi.

ayrica masquito top speedi reaverdan yavas falan ama sanki handling i reaverdan daha kolay geldi bana. ya da ortada terrandan baska bir sey olmadigindan (butun kitalar kipkirmiziydi girdigim serverda :P) kimse bana ates etmediginden daha rahat oynadigimdan da olabilir.

genelde reaveri kaldirdiginiz anda basiniza ususurler, burada dag tas tepe ates ettim, gezdim durdum, rocketim yok, ona ragmen tikir tikir infantry vurdum (NC vurdum hemde). cok guzeldi valla.

bu arada chatte surekli, bosverin vanu yu NC ye gidelim, vanu ile ugrasmayin falan diye yaziyordu millet :P lol notu olarak ekleyeyim.
Mesaj tarihi:
Leopar said:

biraz oncede millerda nc HA actim sirf silahlari test etmek icin (iyy nc, klavyeyi dezenfekte etmem gerekecek), baslangic lmgyle milleti takir takir aldim

http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/176/076/coolest_story_bro.jpg
  • Yeni Oluştur...