Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Bir sorum var; aylık üyelik olmak çok mu saçma olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 ona verecek param olsaydı yapardım ya. daha çok xp, daha hızlı passive cert gain, aylık 500 station cash de veriyor, premium olduğun için sıra beklemiyosun falan. güzel özellikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Abiler oyunu oynayacak mısınız oynamayacak mısınız ne zaman girsem herkes offline 3 gündür ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 aynen lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Oyunda ikinizi nasıl bulabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 ekle abi Xaenin, Xenocide. Miller'da NC'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Ekledim ikinizide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Dworgian said: Abi oyuna gerçek para yatırmayı gerektiriyorsa hiç hoş değil F2P bu yüzden sevemiyorum. Benim elim gitmio 2 3 usd vermeye oyunun adı "free" olduğu için, ama elalem yardırıp basıo parayı sonra içim gidio o silahlara vs iki tur puan var, cert puanlar para ile satilmiyor. station cash (soe deki ismi) ise para ile satiliyor ve genelde kozmetik seyler icin kullaniliyor. nadiren para ile satilan seyler var, ornegin silahlar ancak bunlar hem cert hem de station cash ile unlock ediliyor, dolayisi ile sadece parayi bastiran kullanabiliyor diye bir sey yok. sadece parayi bastiran daha hizli unlock ediyor, digeri sabretmek durumunda. gercek para taktik ya da oyun tarzi degistireceksen lazim. yoksa gerekli degil. ornegin infiltrator in standart silahi mid range bir sniper tufegi. ama ben yakim mesafe kapisabilen, gorunmez olup ortada fink atan bir infiltrator olmak istiyorum, sniperlik yapmak istemiyorum dersen eger, yakin mesafede etkili otomatik bir silah (scout tufekleri) edinmen lazim. bu da ya sabredip puan (cert) toplayacaksin ya da bastirip parayi (station cash soe ise accountun) acacaksin demek. illa para da gerekmiyor yani, istersen puani toplar da acarsin, ama 700 puan dedigin en az 2 hafta falan puan biriktirmek demek. parayi odeyenin sadece 2 haftalik avantaji var yani. bir puan turu daha var, cert puanlari. bunlar para ile satin alinmiyor, exp ve zaman ile geliyor. diger oyunculara ustunluk saglayacak olan grip, scope vs yine sadece bu puanla ve para ile alinmiyor. cert puani konusunda tek istisna aylik abonelik, o da para ile esya almayi sevmeyen, "benim aylik giderim sabit olsun, o parali bu parali derken beni soyup sogana cevirmeyin" diyen klasik mmo oyuncusuna hitap etmek icin ucuncu bir model. para ile satilmayan cert puanlarini aboneler biraz daha hizli topluyor, ayrica her ay cuzi bir miktar para ile satin turde puani da hediye ediyorlar. satin almaya gore yavas, hemen trink diye odullendirmiyor ama free accounta gore avantajli bir ara model olsun diye yapmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 EA nin swtor da yaptigini gorseniz kosarak kacarsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Namessar yazınca merak ettim. Tıklamasanızda olur ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 sprint parayla olur mu ya ayip denilen bir şey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 bu leaderboard bir tek bende mi bozuk? edit: herkesde disabledmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 fir3blad3 said: Namessar yazınca merak ettim. Tıklamasanızda olur ehehe HAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Dworgian said: Abi oyuna gerçek para yatırmayı gerektiriyorsa hiç hoş değil F2P bu yüzden sevemiyorum. Benim elim gitmio 2 3 usd vermeye oyunun adı "free" olduğu için, ama elalem yardırıp basıo parayı sonra içim gidio o silahlara vs abi pek çok f2p oyun oynadım, gerçekten gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki, oyunu hiç para harcamadan keyifle oynayabilirsin. daha önce de belirttiğim gibi sadece 2 unsur var, uçmayı seviyorsan hava araçları için unlock edilebilen 2 adet silah var ve kesinlikle gereken silahlar, bunları para harcamadan açmak baya ölüm. ha ama yok ben karada takılırım diyorsan çok rahat eğlenirsin oyunda. yavaş yavaş unlocklarını da alırsın, yeterince sabredersen silah da unlock edersin ki infantry silahları arasında imba olan hiçbişey yok, birisi yakında iyidir, diğeri uzakta iyidir, default gelen silah mid-long range ki benim station cashim olmasına rağmen yeni silah açmıyorum çünkü gayet yetiyor bana. git, 200 dolar harca 20000 station cash al, bütün silahları aç, hiçbişekilde epik avantajın olmaz çünkü silahların upgradeleri için de certification harcamak durumundasın ve bunları parayla da alamıyorsun. bence adamlar güzel bi denge oturtmuşlar. sadece işte şu hava araçlarının silahlarındaki cert. gereksinimini biraz düşürürlerse beleş oynayan oyunculara da az biraz şans tanımış olurlar. gerçi yine bile 4-5 gün oynayarak o silahlardan birini açabilirsin ama biraz iyi oynaman gerekir. şöyle söyleyeyim hesabını siz yapın; 250 XP ---> 1 Certification 1 player kill ---> 100 XP 1 Outpost Capture---> 250 XP 1 Tower Capture ---> 500 XP 1 Base Capture ---> 1000 XP Vehicle Destroylar vehicle'ın tipine göre farklı XP'ler veriyor; ESF (Fighter Aircraft) Destroy --> 75 XP Liberator (Bomber Aircraft) Destroy --> 250 XP Main Battle Tank Destroy --> 250 XP Galaxy (Transport Aircraft) Destroy --> 500 XP O dediğim aircraft silahları ise 1000 certification istiyor. Yani toplamda 100.000 XP kazanmanız gerek para harcamadan açmak istiyorsanız. Tabi bu arada certificationları hiçbişeye harcamıcaksınız. İmkansız değil, ama adamı zorlar tabi. Lakin adamlar muazzam bir oyun yapmış, para kazanmak hakları, o yüzden bişey de diyemiyorum yani bi 10 dolar harcayı verin sdfg hatta bekleyin, kampanyalar oluyor, releaseden hemen önce 3x station cash kampanyası vardı, ben ordan 10 dolara 3000 cash aldım (normalde 10 dolar 1000 cash). Dediğim silahların tanesi 700 Cash'e alınabiliyor. Muhtemelen yılbaşı ayağına bi kampanya falan daha yaparlar. Baya Wall of Text oldu sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 vanuların A2G süper ya TR'de mosquitolar baya boktan. vanu seçip A2G dışında default ESF kullanmanızı önermem, xenocide'ın dediği gibi baya upgrade gerekiyor. liberatora main gunner falan olun daha. deli xp geliyor. oyun hakketen muazzam ama. ben normalde FPS oyunları pek oynamam en son cod mw2 falan oynamışımdır ama bu çok farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 birde beni oyunda friende ekleyen kim? kabul ettim offline gözüktü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 vanuların air to groundunun tek farkı sağdaki ve soldaki missile'ları aynı anda atıyor olması. ha avantaj mıdır avantajdır tabi. gerçi harbi lan vanu'ların ESF'i bildiğin her yönden en iyisi. manevra onda, hitboxu en küçük olan o, aynı anda missile atıyor, cannon'un rate of fire'ı daha yüksek. vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Xenocide öncelikle bilgilendirme süper olmuş ellerine sağlık, ben sniper oynamak istiyorum şu an için. Neleri açmamı önerirsiniz? Uzaktan güzel güzel saklanarak adam öldürmek en sevdiğim şey. Belki sonradan yakın assaulta göre şekillendiririm. Bir de tank upgrade edeyim diyorum. Oyunda squad gibi şeyler var birde, onlara katılmanın bir artısı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 sniper çok oynamadım, certificationlarına da bakmadım pek ama şöyle diyim, forumdan Falrod sniper için 10x zoom açmış ve memnun gözüküyordu. onun dışında sniperda cloak skilli var muhtemelen onu geliştiren certificationlar da vardır. Tank için, ben de ileride NC'nin main battle tank'inin shield özelliği var onu açmayı düşünüyorum. betada deneme imkanım olmuştu, shield açıkken bütün damageleri absorb ediyor. 3-4 saniye açık kalıyor shield, belli bi cooldown ile tekrar tekrar kullanabiliyorsunuz işte. Squada girmenin faydaları var tabii ki, bi kere teamplay mutlaka gerekiyor oyunda düzgün xp kazanmak istiyorsanız. tek başınıza yapabileceğiniz tek şey koca mapte sizin gibi tek gezen adam bulup öldürmek. o şekilde de çok bi xp kazanamazsınız. Ha teamplayden kastım illa "sen şurdan gir, ben bomba atarken sen dalacaksın içeri 3-2-1 gogo" falan değil, squada girdiğinde eğer düzgün bi squaddaysan Squad waypointler görürsün liderin koyabildiği. O waypointe gidersin, squadın geri kalanı da ordadır muhtemelen, beraber saldırırsınız base'e, daha efektif olursunuz. Ayrıca squad liderinde spawn olabiliyorsun bir de spawn beacon koyabiliyor liderler ekstradan, orayı da 1 dk cooldown ile spawn point olarak kullanabiliyorsun. Faydalı bi olay yani oyuna girer girmez random da olsa mutlaka bi squada girin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Afterdeep said: Xenocide öncelikle bilgilendirme süper olmuş ellerine sağlık, ben sniper oynamak istiyorum şu an için. Neleri açmamı önerirsiniz? Uzaktan güzel güzel saklanarak adam öldürmek en sevdiğim şey. Belki sonradan yakın assaulta göre şekillendiririm. Bir de tank upgrade edeyim diyorum. Oyunda squad gibi şeyler var birde, onlara katılmanın bir artısı var mı? eger cok uzaktan takılmayı sevıyorsan oncelıkle uzagı renderlayabilmek lazım. o yuzden yine bu forumda verilen render mesafisini kısaltan grafik ayarını oyun dosyasında yapmayın. cok uzak kapısmalar ıcın tufek olarak LA80 onerırım. scope olarak 10x ya da 12x. silencer acmak farkedilmeyi zorlastırıyor ancak one shotlamak da zorlastırıyor. ben o nedenle kullanmıyorum. ayrıca yakın mesafede bu setup la hic bir sey yapamayacagin icin sidearm olarka rebel acmak faydalı olabilir. bu setup ın bir kotulugu var, deploy edilen facility savaslarında degil, ufak istasyon, kopru vs gibi senin kendin gideceğin yarı kalabalık catısmalarda daha etkili. ozellikle indoor her turlu savastan kacınmak gerekiyor. sidearm a kalıyorsun ve sık yer degistirmek gereken bir hale geldigi icin cloak ve hp arttıran upgradeleri mutlaka yapmak zorunda kalıyorsun. yakın ve orta mesafede zoomladıgında hic bir sey goremiyorsun 12x scope ile ve la80 yakın ve orta mesafede pek etkili degil, uzaktan ise genelde one shot indiriveriyor, bazen 2 shot. benim koydugum videoda la80 ve 12x ikilisini kullanıyorum orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 http://planetside.wikia.com/wiki/Sniper_Rifles bilgiler updatelenmemiş ama bir fikir verir. ben NC icin onerdim, terran ve vanu icin diger alternatifler linkte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 bu sabah Miller'da NC açıp ise gelmeden önce 1 saat takıldım. oyun hakkında hiç bi bilgim yoktu simdi bikaç tutorial seyrettim youtubedan. olduğum yerde çok az oyuncu vardı, bunu oynadığım saate bağlıyorum. harita epey büyük, daha henüz bir hava aracı kullanmadım bayaa merak ediyorum. NC seçtirdiniz Millerda ama NC felaket eziliyor. Haritanın çoğu terran ve vanulardaydı. Eminmiyiz NC konusunda? Reroll yapsak da başka bi tarafta 0dan başlasak? :) nick: MadOrca ekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 bunun da sonu tribes gibi olur, 2 3 aya bırakacaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 sercan bırakmaz, nick'i bile ordan geliyormuş baksana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Silphatos said: bunun da sonu tribes gibi olur, 2 3 aya bırakacaksınız hemen oynamadan karar vermeyelim. Tribes'dan beş kat daha iyi bir oyun bu. Her yönü ile eziyor. Bir kere oyun klasik FPS değil. MMOFPS. Play now, quick join de tdm,ctf seç gir vs. değil. login oldugun an direk devasa bir dünyada binlerce oyuncunun arasında oynamaya başlıyorsun. şuan 3 adet kıta var. birinin boyutunun BF3 ile kıyası. http://edge.alluremedia.com.au/m/k/2012/06/mapsize.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar