fizban Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 oyuna yeni basladim, chapter 1'i yeni gectim henuz. fakat ilk chapter'daki guardlarin islik calarak soyledikleri sarki super http://www.youtube.com/watch?v=urV8MIcLDFk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Yeni oynama fırsatı buldum da, baya overrated gibi geldi. Bi kere enter gıcık olduğum olay 2 guard karşılıklı ayakta konuşuyorlar, 3. de konuşmaya dahil ama 4 metre kadar yanlarında. Gidip bayiltiyorum bu ayrı durani, ruhları bile duymuyor. Hayır bi de sonra patrol ediyorlar 20 metrekare alanda, demiyorlar "lan az önce Cemil yanimizdaydi noldu buna?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 easyde mi oynuosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Playbook said: easyde mi oynuosun Her zaman en zorda oynarım fps'leri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 dandik oyun ya, ilk başta ben de kral bir şey sanmıştım ama oynadıkça bayıyo. aynı firmanın 10 yıl önce yaptığı arx fatalis bundan 5 kat daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 abi paticik kadar geniş yelpazeye sahip bir oyun kritiği yapılan platform var mı çok merak ediyorum.. 2004 den beri başka hiçbir forum falan takip etmiyorum ama gerçekten şurada bir oyun ile yapılan yorumları okuyarak kafayı çizebilirsin asıhdasd. bu kadar geniş bir yelpaze olamaz. bayiliyirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 oyun cok iyi baslıyo da sonra hafiften baydı. high chaos bitirdim simdi, low chaos bitirmeyi planliyorum yakin zamanda da, sirf gizli giderek. avhievement sorusu gelecek: bazı bölümlerde low chaos gitmişim. ilk 2-3 bölüm falan. sonrası high chaos. o kalan bölümleri başlayıp low chaos bitirsem low chaos sonu falan alır mıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 şu oyunu beğenmeyenler ne oynuyor çok merak ediyorum ya. high chaos bitirdim. şimdi low chaos gidiyorum. bitene kadar başka bi oyun bulsam bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 sabonis said: Playbook said: easyde mi oynuosun Her zaman en zorda oynarım fps'leri... Evlen benimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 ya bu ne kadar kötü bir oyunmuş ya!!! saçmalığa gel ghost ve clean hands kasıyorum, lord regent'ın olduğu bölümdeyim, propaganda officer'a görünmemek ve ghost achi'yi bozmamak için, gittim bayılttım adamı, sonra gittim bütün mansion'ı bayılttım, şimdi regent'ı öldürmeden bitiremiyorum, niye çünkü propaganda officer ile konuşmak lazımmış regent'ın odasındaki kasanın kodunu almak için. o kod regent'ı öldürmeden bitirmek için şart... eee ulan propagandacıyla konuşacağımı ne bilicem ben ghost bozulmadan. hey allam. ha internetten safe'in combination'ı öğrenebilirim de, ne anlamı var yahu böle bi saçmalığı, propagandacıyı bayıltınca da adamın üzerinden bir kağıt çıkmalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 mekana tirmanirken Quest "Talk to the propaganda officer" diye ciyak ciyak uyariyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 aynen, sen kaçırmışsın olayı. ayrıca sen gidip adamı direk bayıltırsan, karşılığı olarak seçimlerinin kısıtlanması ve diğer herifi öldürmek zorunda kalman bence gayet mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Oyunun son görevlerinde quest takibi yapmazsan biraz dezavantaj olsun artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 valla mission okudum gayet hiç de git konuş demiyordu. O merdivenlerden tirmanirken dediyse de stealth gitmeye konsantre olduğum için atlamisimdir, gayet normal. Her halukarda saçmalık, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 abi nasıl saçmalık ya. binaya ilk girdiğimde laps diye çıkıyo indikatör. bugün oynadım daha. onu görmedin mission clues falan var. olayı anlamadıysan taktik veriyor. şöyle yap hacı daha rahat olur diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 yahu oraya tırmanırken adama gelmeme 1 kat varken çıkıyor update, baştan çıkmıyor. ben stealth gidip adamı bayıltayım diye konsantre olmuşken çıktı muhtemelen, ben de atladım. hayır yani o ana kadar adamla konuşmamız gerektiğine dair en ufak bir ipucu görmedik ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 bu kadar kişi görmüş sen görmemişsin. o zaman oyun bozuk demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 çok güzel oyundu ya coğu oyunda ne var ne yok öldürdüğüm için bu sefer değişiklik olsun diye 0 kill 0 detection kastım sadece maskeli baloda duello yapan adamı uyutan dartla vurmak yerine öldüren dartla vurmusum bölüm sonunda fark ettim :D 1kill le bitti oyun endingte çok güzeldi :3 bu oyunun tadı bence böle çıkar bence ya kimseyi öldürmeden ve fark edilmemeye çalışmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 hikayeli yeni dlc geliyormuş: The Other Side of the Coin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 ya ben bu oyuna yeni başladım. high overseer campbell'i öldürcem ama odaya girdiğimde ne şişe var ne bardak. son saveden falan tekrar başlattım iki kere ama yok. bug mu bu yoksa bi yerde bi şeyleri eksik mi yapıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 bardak olmamasının imkanı yok yanlış odaya giriyorsundur ayrıca zehirlemesende oluyor başka görev açılıyor o adam diğer adamı öldürmeye çalışıyor ona yardım ediyorsun ona şehirdeki muhafızları azaltıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Yanlış hatırlamıyorsam binanın içindeki havalandırma borularının (ya da bun benzer bi' şeyler) üstünden gezerek ulaşıyorduk oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 abi imkansız demeyin, yok işte. tepsi boş bildiğiniz. şimdi o yukarlarda gezerek girmeyi deneyeceğim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar