Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 trde gösterime girerse en az 2 kere giderim. 30 yaşındayım daha aynı filme 2. kez gitmedim saçma gelir izlediğim şeyi 2. kez izlemek oynamak okumak vs ama terminator2 bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 3d saçma bişi ya, t2 20 kere de izlenir ama bari imax falan bişi yapsalardı, sesleri de düzeltselerdi ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 dakikası dakikasına ezberlemişimdir filmi tr ye gelirse en az 2 kere giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 önce ben 2 kez gidecem lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 ben 3 kere giderim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 ikiniz de iki kere gidin ama heyecanlandığınız sahnelerde birbirinize sarılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 biz üçümüz salonu kaparız bence ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 (düzenlendi) burada marvel filmlerinde bile 2 3 kişi oluyor max terminator a kimse gelmez, kapatmış olurum ben Temmuz 2, 2021 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Abi uplamayın topici heycan basıyor. yeminle Dıdım dım dıdım, dıdım dım dıdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Bed tıdı boğğğğn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 bababababeeeeeeeeeeeeeeeed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 (düzenlendi) ömrü hayatımda daha büyük işsizlik görmedim asdfsda Temmuz 2, 2021 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 oha (tu) 18 ay uğraşmış adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 helal olsun, büyük emek var ama doğu bloku tvsi belgesel seslendirmesi olmasaymış keşke lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 sonundaki thumb up ile erbakana selam çakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 oha emege saygı duyduö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Sam said: 3d kısmı cazip değil de 4k olması çok iyi, sinemalara gelmez bizim tabii. :/ sinemada görmemişlerin görmesi lazım cidden gelirse. ben de giderim illa, 2 kere gitmiştim çocukken. :) bu filmi Sam'le izlemek lazım. yoksa olmaz. ilk filmi TV'de izlediğim zamanı hala unutamıyorum ya. nasıl bir hastalıksa, sonra T2'ye sıçradı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=KWzWhs6veJU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Bone said: bu filmi Sam'le izlemek lazım. yoksa olmaz. ilk filmi TV'de izlediğim zamanı hala unutamıyorum ya. nasıl bir hastalıksa, sonra T2'ye sıçradı... keşke geldiğinde izleseydik ya tüh. :) sinemaya gelmez herhalde burada. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 gelirim yine izleriz sıkıntı yok. o zaman Big Lebowski izlemiştik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 ahah evet, bir de 89 batman. :P izleriz bunu, ben 4k indirmiştim geçen yıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 geliyorum o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 25 ağustos gel gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 (düzenlendi) 29 ağustos terminator günü geliyor. Temmuz 2, 2021 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Bize gelmeyecek mi lan yoksa pffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar