Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arkadasimin kizi 18 yasinda erkek arkadasiyla tatile ...


tafircan

Öne çıkan mesajlar

Baslikta da belirttigim gibi arkadasimin kizi 18 yasini gecen ay doldurdu ve erkek arkadasiyla agustosta bodruma gitmek istiyor.

Cocukla da 1.5 yildir cikiyorlar ve arkadasim ( kizin babasi ) cocukla tanismis. Cocuk da duzgunmus, ayni universiteye gidiyorlarmis..

Arkadasimi, kizini gondermesi icin bir turlu ikna edemedim, acaba ben mi cok relaxim yoksa o mu cagin gerisinde ?

*Bu arada benim cocugum yok, baba olmak farkliymis, oyle diyor :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aman diyim,arkadaşını kızını göndermesi için ikna etmeye falan kalkma.Hem kızın başı yanar ve hem de yarın senn arkadaşınla aran bozulur.Bu ne ya?18inde ki kız erkek arkadaşı ile tatile gidiyor.Bir taraf yazın sıcağında simsiyah kara çarşaf,diğer taraf İsviçre rahatlığı?Noldu lan böyle bu memlekete?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sn. Mertadam rumuzlu arkadas;

Yasaklarla, baskilarla bir yere varilamadigini dusunuyorum. Bazi arkadaslarin da belirttigi gibi, iki insan kafaya biseyleri koyuyorsa zaten ogle yemegi arasinda da yapar.

Burada anlayisli baba rolunu oynamak, hem ileride kizina verdigin tavsiyelerde kizinin seni daha cok dikkate almasini saglar.

Obur taraftan izin vermeyen baba rolune burunursen, zaten kizin seni '' gerici baba '' olarak nitelendirecegi icin hem yine istedigini yapcaktir, hem de seninle arasi acilacaktir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sayın tafircan rumuzlu arkadaş.

İyi niyetinden ve açık fikirliliğinden zerre kadar şüphem olmamakla beraber, bir kız çocuk babası olarak bu türden haberler, fikirler, düşünceler mide krampları yaşamama neden oluyor ne yalan söyleyeyim. Ben de açık fikirliyim kardeşim de o kadar uzun boylu değil. Evlenene kadar öyle başbaşa tatil falan olmaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...