Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eşine yan bakanın kafasında şişe kırdı

Masticore

Öne çıkan mesajlar

abi sezon bitince diyo, dün oldu demiyo ki 1.5 aylık süre var bi ara olmuş üstü kapatılmış şimdi sızmış işte. Geçen de BJK'lı Cenk'in badigarddan dayak yemesi sızmıştı kaç haftalık olay olarak.

İşin esas noktası ortada böyle bi olay varsa karşısındaki adamın kafasına şişe kıran kişi nasıl arkadaşlarıyla eğlenmeyi sürdürebiliyor, yasaların üstünde mi oluyosun milli oyuncu olunca?
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

yalnız ben şunu anlamyıorum.

adam bakmış bakmamış taciz var yok haklı haksız onu geçtim tartışmayacam.

Ama ortada açık net bişi var, volkan birinin kafasında şişe kırmamış mı? Yasal olarak bu suç değil mi? Tanınmış milli bir oyuncu olmak ya da fenerin kalecisi olmak her istediğimizde kafamıza görenin birinin kafasında şişe patlatma ve sonra da hiçbişey olmamış gibi eğlenmeye devam etme hakkı mı veriyor bize? Adam sonrasında eğlenmeye devam etmiş yani.

abi ne yasa olması, haklısı haksızı.

bir adamı ağır dövünce, haklıda olsanız suç bulunuyor size yani haklıyım yaptım diyip işin içinden çıkamıyorsunuz.

yargılanması gerekir. bizim komşuyu bıcaklayıp burnunu kırayım davadan vazgeçsin , eyvallah o zaman iyiymiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Normalde kamu davası olur adam şikayetçi olmasa bile, ama adam şikayetçi olmaya niyeti olmadığından, millet de umursamadığından polis çağırmamış belli ki. Gazetede haberini okuyup eve gidip alacak değiller onlar da.

Süreç hiç başlamamış yani oradaki eksik o, başlamış da adam şikayetini geri çekmiş bile yok.
Sosyal ağlarda paylaş

e abi bi kere yalanlandı işte,kaç kere aynı aptal şey yalanlanacak

bence bi iki gerizekalı herifin "lan bu volkan kaslı,karısıda taş gibi,hadi karısı için adam dövdü haberi yapak" diye takılması yine,başka bişi değil.

ayrıca gündem biraz kalabalık araya kaynamıs olması dogal
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...