dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 roket alamanyayı da forumu da bırakıyor abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 ahahahh tam kaldırmıştım. font rengi ile bonzi rengim uyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 bak hala kaşınıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 roket yapma olm seviyorm ben seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 yo dawg, we herd u like bonzi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Abi imzayı niye değiştirdin, ben de kendim aynısını koymaya çalışıyordum tam. İmzaya resim getirme gereksizliğine güzel bir tepkiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 roket idolümsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Koyuyorum koyuyorum siliyo yöneticiler. BASSIYORUM BASSIYORUM OLMUYO TOLGA ABİ HÜGONUN DA SENİN DE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Baggio said: http://3.bp.blogspot.com/_odNj0c5_8mk/S8mRUzEgm1I/AAAAAAAAANc/KKjvtfFGInc/s1600/volkan_lincoln.jpg http://dl.dropbox.com/u/18366514/volkan_lincoln.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 off topic olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 SeaGle said: Baggio said: http://3.bp.blogspot.com/_odNj0c5_8mk/S8mRUzEgm1I/AAAAAAAAANc/KKjvtfFGInc/s1600/volkan_lincoln.jpg http://dl.dropbox.com/u/18366514/volkan_lincoln.jpg Sanki lincoln ün göte vuracak şaplağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 yalnız volkan chargeladımı birine direk koma. şişe yiyen adam iyi gene fazla damage almamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 fizban said: ciddiyim yalnız volkan istanbul'dayken çeşme'deki barda böyle bir olay olmuş diye haber çıkıyor. ne polis var, ne birşey. sadece haber. Konunun en kritik mesajı ne kadar ignore edildi lan, arada yazalım bari :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 abi sezon bitince diyo, dün oldu demiyo ki 1.5 aylık süre var bi ara olmuş üstü kapatılmış şimdi sızmış işte. Geçen de BJK'lı Cenk'in badigarddan dayak yemesi sızmıştı kaç haftalık olay olarak. İşin esas noktası ortada böyle bi olay varsa karşısındaki adamın kafasına şişe kıran kişi nasıl arkadaşlarıyla eğlenmeyi sürdürebiliyor, yasaların üstünde mi oluyosun milli oyuncu olunca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Rewendor said: yasaların üstünde mi oluyosun milli oyuncu olunca? bu ülkede evet. Bu ülkede yasaların üzerinde olmak o kadar zor degil düşüncek olursak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 "roket adam" said: Koyuyorum koyuyorum siliyo yöneticiler. BASSIYORUM BASSIYORUM OLMUYO TOLGA ABİ HÜGONUN DA SENİN DE temiz 20 saniye falan güldüm buna hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Rewendor said: yalnız ben şunu anlamyıorum. adam bakmış bakmamış taciz var yok haklı haksız onu geçtim tartışmayacam. Ama ortada açık net bişi var, volkan birinin kafasında şişe kırmamış mı? Yasal olarak bu suç değil mi? Tanınmış milli bir oyuncu olmak ya da fenerin kalecisi olmak her istediğimizde kafamıza görenin birinin kafasında şişe patlatma ve sonra da hiçbişey olmamış gibi eğlenmeye devam etme hakkı mı veriyor bize? Adam sonrasında eğlenmeye devam etmiş yani. abi ne yasa olması, haklısı haksızı. bir adamı ağır dövünce, haklıda olsanız suç bulunuyor size yani haklıyım yaptım diyip işin içinden çıkamıyorsunuz. yargılanması gerekir. bizim komşuyu bıcaklayıp burnunu kırayım davadan vazgeçsin , eyvallah o zaman iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Normalde kamu davası olur adam şikayetçi olmasa bile, ama adam şikayetçi olmaya niyeti olmadığından, millet de umursamadığından polis çağırmamış belli ki. Gazetede haberini okuyup eve gidip alacak değiller onlar da. Süreç hiç başlamamış yani oradaki eksik o, başlamış da adam şikayetini geri çekmiş bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 şikayet olmazsa sorun olmuyor sanırım. halletmişlerdir şikayet işini de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ayeıca olayın oldugu kesin mi? bi kaç ay önce yine böle bi haber cıkmıstı ama o kolpaydı bununda kolpa olma şansı yüksek bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 kolpa olsa fener resmi siteden ışık hızıyla yalanlar zehir zemberek açıklamalar yapardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 kaynak : götümün yeni versyonu bu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 yok, kaynak kendisine dokunan ve gerçeklik barındırmayan her açıklamayı anında yalanlayan o arada da yayınlayanı dövmekten beter eden (ki az bile yapıyorlar, yalan habercilere kapak olsun) fenerbahce.org. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 e abi bi kere yalanlandı işte,kaç kere aynı aptal şey yalanlanacak bence bi iki gerizekalı herifin "lan bu volkan kaslı,karısıda taş gibi,hadi karısı için adam dövdü haberi yapak" diye takılması yine,başka bişi değil. ayrıca gündem biraz kalabalık araya kaynamıs olması dogal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar