gecko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Hem iş hem de okul(tatile girdik gerçi şimdi sayılmaz ehe) stresinden abartısız günde 4 pakete kadar çıktığım oluyormuş, geçen kendimi karşıma aldım, sağlığı geçtim sırf sigaraya çalışıyormuşum nerdeyse. Çok canım çekmedikçe paket almamaya, iş güç bittikten ya da yemekten sonra otlakçılık yapmaya çalışıyorum. (:P) Ama en büyük salaklığım yataktan kalkıp sigara yakmam sanırım, onu bir türlü çözemedim. Sigarayı nasıl bırakırım topiğine dönüştürmek istemiyorum pek, merak ettim siz patiler nasıl tüketiyorsunuz vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 gecko said: en büyük salaklığım yataktan kalkıp sigara yakmam sanırım ben sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 sana sigara satıyolar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 2 paket içtiğim günler oluyor bazen stressden,sinirden. Sabah uyandıktan 5-10 dk sonra içmezsem kendime gelemiyorum. Nikotinell çiğnedim uzun bir süre bırakmak için, etki ediyor bayağı. Bıraktıyorda azıcık irade ile. Sonra b*k varmış tekrar başladım, zorladım kendimi içmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 gecko said: stresinden abartısız günde 4 pakete kadar çıktığım oluyormuş, at yalanı ....yim inananı ergenlikte bide böyle bi olay var ne kadar çok sigara içersen o kadar prim yaptığını sandıklarını düşünürsün bi sittir ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Yok, doğru olabilir. ben üni.ye ilk geldiğimde yurtta oda arkadaşım fizik okuyan kaşarlanmış öğrencilerden biriydi. Zaten psikolojik olarak da bambaşka bir karakterdi, bayağı sorunlu adamdı onu geçtim de, ilk gün bana "odada arada sigara içsem rahatsız olur musun?" diye sormuşu, ben de babam da içiyo nolacak diye düşünüp "yok abi takıl istediğin gibi" demiştim. Ne bileyim? Adam hakkaten günde 4-5 paket içiyodu, çük kadar odada kapıyı açınca karşı duvarı göremediğim kadar duman altı olduğunu bilirim. 1 ayda tüm kıyafetlerim çarşaflarım sigara kokusu içinde kaldı. Resmen içlerine işledi. Bir de asosyal falan bir adamdı, gece gündüz odada oturup sigara içerek CM oynardı, o sigara falan aboow felaket yani. Rahat o sene günde 1 paket içmiş kadar olmuşumdur ben de soluya soluya. Sonraları abi böyle olmuyo desem de tamam tamam diyip 2 gün sonra yine başlardı abartmaya. Ertesi sene (Allahtan adam esrarengiz bi şekilde ortadan kayboldu da, o da bambaşka hikayedir bayağı komedi) oda arakdaşım değişti, kat görevlisi "ya nasıl dayanıyodun sen bu adama, duvarları sile sile is gitmedi, baştan badana yapmak zorunda kaldık" dediydi. Hayatımda 3-5 kere tek nefeslik çekmek dışında sigaraya el sürmemiş adamım, öyle karizma coolluk falan olarak gördüğüm yok yani. Ama içen içiyo, kafasız adam kendini durduramıyo, abarttıkça abartıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Hacı o adama ne oldu ya anlatsana merak ettim şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Günde 4 paket ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 2 dedim ama 1 bucuk paket aslında sabah 9da 1 paket alıyorum akşam 7-8 gibi 2. paketi alıyorum o yarıda kalıyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 lan ben de merak ettim bak.. sigara kokusunu takip etseydiniz sıcağı sıcağına kesin bulmuştunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 bir tel içmedim, çok ihtiyacım olduğunda kürdan koyup redkit rpsi yapıyorum. tel denmiyor tek deniyor diye çıldırmıştır yancılar şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 o adam nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 En büyük salaklık zaten kalkar kalkmaz sigara içmek. Kendini az çok düzeltmiş bünyeyi sabah zımbalamak. Zaten bildiğim kadarıyla aga, aç karnına içilen sigaranın etkisi 2-3 kat daha fazla oluyormuş. Akıllı adam sigarayı bırakır. 5-6 sene içtim ve bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 ben 1 hafta da max 2 paket alıyorum.günde bi kac tane ancak bazı günler unutup icmedigim oluyor. evin icerisinde icmeyince oldukca azaltıyosun.tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 sene olmuş 2011 hala sigara içenler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 ehah adamı da anlatayım o halde, madem talep var. ilginç bi adamdı, fizik son sınıf diye tanıtmıştı bana kendini başta. en başlarda bütün gün odada oturur camdan dışarı bakarak (zemin kattayız ve boş ormana bakıyor oda, pek bi hareket yok yani, günde 2-3 kere bi iki köpek geçiyo bi de günde iki kere sulamaya çıkıyo görevli) çekirdek çitlerdi. bi de sürekli sigara. tek aktivite buydu yani. sonra 2 ay sonra falan bilgisayarı geldi, bu sefer de camdan boşluğa bakmak yerine 7/24 CM oynamaya başladı. kat görevlisi hariç kimseyle konuşmazdı, göz teması kurduğun anda kafayı kaçırırdı, koridorda yürürken karşıdan biri geliyorsa hemen duvara yapışıp sürtünerek o kişiye maksimum mesafeden yan dönmüş halde geçerdi, hele o karşıdan gelen kişi meraba ya da günaydın falan derse koşaradım duvara sürte sürte kaçardı. haftada bir kez duş alırdı onda da 2.5 saat falan duşta kalırdı. yurt kantininden beslenirdi, yemeğe dışarı pek gittiğini görmedim. ders mers diye de pek çıkmaz gitmezdi, bi iki kere başlarda sınavlara gitmişliği var. bi ara fazla sıkıldı heralde benim kitaplara dadanmıştı. neyse işte böyle bi adam sonuçta. 1 seneyi devirdik, adamın cep telefonunu almaya bile ihtiyaç duymamıştım, çünkü zaten odadan çıkmıyodu. Arkası bi sonraki mesajda... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 aquila said: gecko said: en büyük salaklığım yataktan kalkıp sigara yakmam sanırım ben sanmiyorum. hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 2 günde 1 paket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 rewin arkadaşı bi garipmiş nasıl kaldın o adamla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 gerekmedigi kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 2-3 günde bir paket. günde 4 paket nasıl içiyorsun ya. kusarsın falan söndürüp söndürüp mü yakıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Rewendor said: ilginç bi adamdı, fizik son sınıf diye tanıtmıştı bana kendini başta. en başlarda bütün gün odada oturur camdan dışarı bakarak (zemin kattayız ve boş ormana bakıyor oda, pek bi hareket yok yani, günde 2-3 kere bi iki köpek geçiyo bi de günde iki kere sulamaya çıkıyo görevli) çekirdek çitlerdi. bi de sürekli sigara. nolifer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Bella said: günde 4 paket nasıl içiyorsun ya. kusarsın falan söndürüp söndürüp mü yakıyosun. günde 16 saat uyanık olduğunu varsayarsak 12 dakikada bir içiyor. bir sigara ortalama 6-8 dakikada içildiğine göre her sigara arasında 4-6 dakika var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 sigaraya verceğiniz parayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Babamın günde 4 paket içişine bizzat şahit olduğum için olası bi olay olarak bakıyorum. 9'da kalkıp 11'de işe gittiğini düşünün, o arada 9 adet sigara içti adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar