Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 bırakın şimdi doğru söylediğim için zevksiz diyorsunuz anca statham ne ya.tamam bende severimde.adamın eli yüzü düzgün 4 filmi yoktur.azıcık film seçsin aga o da. genel olarak filmlerini bırak sinemada, televizyonda verse zaplarsın öyle filmler tom abinin filmleri sağlamdır hep.en kötü filmi cogu filmden daha iyi katie yengeye selamlar.sukiyi yanaklarında öperiz. tom kruz bruce wills bu adamların yerini dolduracak adam statham değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 o iki oyuncuyu kıyaslamak bile abes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 bad robot varsa ben yokum aga. adamların parmağı olan bütün yapımlar tırt çıkıyo, filmden diziden soğuttular yemin ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 su Jeremy Renner super herif daha cok filmde oynamalı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 aha man crush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=dWI-C-aD1W4 http://www.youtube.com/watch?v=GvOUO9lcDNo Hayvansın Tom. 49 yaşına geldin halen gökdelen tepelerinden atlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 lan oha o kadar teknoloji su bu var, hala adami damda faytonla dolastiriyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 teyzesi defterdar demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 ilk trailerın yarısı fade in/outlarla geciyomus be iyyğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 normalde bu film serisine karşıyım, görevimiz tehlike dizisiyle alakası olmayan bol patlamalı aksiyon filmi. ancak ghost protocol çıkınca gidip izliycem, ilk izlediğim mission impossible filmi olacak. çünkü içinde simon pegg var http://www.imdb.com/video/imdb/vi3313212953 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 içinde simon pegg olan ilk MI filmi değil ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 dizileri izlemedim ben, filmler güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 mi1 diziye yakın tarzda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 goldbären said: içinde simon pegg olan ilk MI filmi değil ama? öyleyse diğerlerini de izliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Darko2 said: gidilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 gelse de izlesek artık yauw... kaç gün var daha öff! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 mi2 çok kötüydü ama ya, john woo'nun kolpa ağır oynatımlı sahneleri, asyalı yakışıklısı saç modelli ethan hunt falan, abuk subuk anime gibi olan ama aynı zamanda olmayan fazla futuristik laboratuar falan, filmi atlayın hiç bir şey kaybetmezsiniz 1-3 yeterli ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 ahaha ben yeni fark ettim yönetmen brad bird, pixar animasyonlarının en kral yönetmeni ilk live action filmi bakalım nasıl olacak asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Pazar günü izledim. Action sağlam baya. İlginç sahneler var. Ortalamanın biraz üstünde bir film bence. Edik: Hatta biraz değil, gayet de iyi bir film bence eheh. Ayıp olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Aksiyon seviyorsanız izleyin abi, ben aksiyon delisi olmama rağmen bana bile çok yazış geldi bazı yerleri bunu da düşünün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 yarın akşam için aldım bileti aksiyondan ziyade tom cruise ve mission impossible hayranıyım diyim. inş. güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 güzel film olmuş ben baya beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 tam olarak 4 saat sonra izleyebilicem. ama yorumlar sevindirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 2saat 17dakika sonra filmdeyim hellyeaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 serinin en güzel filmiydi kesinlikle. Tom Cruise hayranı olmama rağmen Simon Pegg yönetmiş her zamanki gibi çok renk katmış. aksiyon sevenler kesinlikle izlemeli bence edik not vermedim 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar