senko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Bunu ben de merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 ben bunun kitabında bayıp yarıda bırakmıştım ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Vay zevksiz. Cok iyi kitapti la yazik etmisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 ian mcshane var bi şans verilir onun hatrına sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=1Ow1qPRIs8A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 çıkmış ilk bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 başlık değişşin artık ya. HBO nedir. STARZ yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Aluriel said: ian mcshane var bi şans verilir onun hatrına sdfdsf İniyor su an, Ian reis çekirdek çıtlasa izlenir. Çekirdek çıtlarken bile o hırlama sesi çıkıyordur kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 çıkmış demeye geldiydim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Güzeldi baya ilk bölüm. Cast çok iyi. Fantastik Hannibal olmuş dizi. Uyarlama olarakda başarılı gidiyor. Bryan Fuller <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 tek tük ufak şeyler var ama genel olarak ÇOGİYİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 özendirmeyin lan. başlayıp şimdi sonra her hafta yeni bölüm beklemek en nefret ettiğim işlerden biri sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 (genelde hic) okumadigim icin sadece bolume yorum yapabilirim. cok iyi. bi kac yerde muzik secimi cok sikintili geldi. uyumsuz degil, rahatsiz edici de degil, nasil anlatacagimi bilmiyorum. sahnelerde arkaplan muziklerinin sesi biraz fazla yuksek mesela. yatak ve bardaki fon muzigi ornegin. her neyse onun disinda cok harika ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 teknogods'a girmiş ne güzel. kitabını mı varmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Draması da iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Hepsini icine aldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 kitabı okumamıştım da ne izledim lan ben. diğer bölümlerde tabi aydınlanıcaz da ilk bölümde kafama takılan tek şey şuydu belki onun bi açıklaması vardır. adam bi kere de demedi ki ulan sen kimsin benim hakkımda o kadar şeyi nerden biliyorsun. ya da ben nerdeyim noluyor lan demedi hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 kitabini okumadigim icin hic bulasmadim.mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Red said: kitabı okumamıştım da ne izledim lan ben. diğer bölümlerde tabi aydınlanıcaz da ilk bölümde kafama takılan tek şey şuydu belki onun bi açıklaması vardır. adam bi kere de demedi ki ulan sen kimsin benim hakkımda o kadar şeyi nerden biliyorsun. ya da ben nerdeyim noluyor lan demedi hiç. biraz biz anlayalim diye yapilmis sanki konusmalar. Wednesday'in konusmalari mesela. bariz bakkal huseyin'e anlatir gibi acik ve temizdi. bence konu akisini hic bozmadan anlatmis oldular her seyi. daha temiz bir anlatim nasil olur emin degilim. spoiler gibi, degil gibi acilis kismi, teaser, son derece temiz bir sekilde amerika'ya gelisi anlatti mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 intro güzelmiş bi bölüm fırsat verelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Kitabı okuyan arkadaşlar dizi 1, 2 sezonda bitecek mi? Yoksa konu çok çok uzatılabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 İlk sezon kitabın 1/3 ünü kapsıyor demişler. Ama kitapta olmayan tanrılar eklemişler ya da olanlara daha çok sahne vermişler filan. 2-3 sezon gider işte dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 ilk bölüm çok iyiydi umarım bozmadan devam eder.birde evet sesler bana da biraz sıkıntılı geldi.izlediğim yerden öyle sanıyordum ama herkes bundan şikayetçiymiş.bilinçli yapmışlardır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 İlk bölüm bir şeyler vaat ediyordu ama toparlaması zor bir konsept, 4-5 bölüm sonra ilginçliği azalacaktır. Başrolde olduğunu varsaydığım karakter tek başına diziyi sırtlayamaz. Kitap okumuş kaslının üstüne bayağı bir şeyler koyulması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 kitabı okuyalı baya olduğu için hatırlaması da zor oluyor. güzel başladı ama. çarşamba cuk oturmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar