sabonis Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 ben bunun kitabında bayıp yarıda bırakmıştım ya :(
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Vay zevksiz. Cok iyi kitapti la yazik etmisin.
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 ian mcshane var bi şans verilir onun hatrına sdfdsf
progamer Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=1Ow1qPRIs8A
mani Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 başlık değişşin artık ya. HBO nedir. STARZ yapın.
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Aluriel said: ian mcshane var bi şans verilir onun hatrına sdfdsf İniyor su an, Ian reis çekirdek çıtlasa izlenir. Çekirdek çıtlarken bile o hırlama sesi çıkıyordur kesin.
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Güzeldi baya ilk bölüm. Cast çok iyi. Fantastik Hannibal olmuş dizi. Uyarlama olarakda başarılı gidiyor. Bryan Fuller <3
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 tek tük ufak şeyler var ama genel olarak ÇOGİYİ
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 özendirmeyin lan. başlayıp şimdi sonra her hafta yeni bölüm beklemek en nefret ettiğim işlerden biri sdfs
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 (genelde hic) okumadigim icin sadece bolume yorum yapabilirim. cok iyi. bi kac yerde muzik secimi cok sikintili geldi. uyumsuz degil, rahatsiz edici de degil, nasil anlatacagimi bilmiyorum. sahnelerde arkaplan muziklerinin sesi biraz fazla yuksek mesela. yatak ve bardaki fon muzigi ornegin. her neyse onun disinda cok harika ya.
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 teknogods'a girmiş ne güzel. kitabını mı varmış?
Red Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 kitabı okumamıştım da ne izledim lan ben. diğer bölümlerde tabi aydınlanıcaz da ilk bölümde kafama takılan tek şey şuydu belki onun bi açıklaması vardır. adam bi kere de demedi ki ulan sen kimsin benim hakkımda o kadar şeyi nerden biliyorsun. ya da ben nerdeyim noluyor lan demedi hiç.
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 kitabini okumadigim icin hic bulasmadim.mutluyum
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Red said: kitabı okumamıştım da ne izledim lan ben. diğer bölümlerde tabi aydınlanıcaz da ilk bölümde kafama takılan tek şey şuydu belki onun bi açıklaması vardır. adam bi kere de demedi ki ulan sen kimsin benim hakkımda o kadar şeyi nerden biliyorsun. ya da ben nerdeyim noluyor lan demedi hiç. biraz biz anlayalim diye yapilmis sanki konusmalar. Wednesday'in konusmalari mesela. bariz bakkal huseyin'e anlatir gibi acik ve temizdi. bence konu akisini hic bozmadan anlatmis oldular her seyi. daha temiz bir anlatim nasil olur emin degilim. spoiler gibi, degil gibi acilis kismi, teaser, son derece temiz bir sekilde amerika'ya gelisi anlatti mesela.
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 intro güzelmiş bi bölüm fırsat verelim
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Kitabı okuyan arkadaşlar dizi 1, 2 sezonda bitecek mi? Yoksa konu çok çok uzatılabilir mi?
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 İlk sezon kitabın 1/3 ünü kapsıyor demişler. Ama kitapta olmayan tanrılar eklemişler ya da olanlara daha çok sahne vermişler filan. 2-3 sezon gider işte dizi.
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 ilk bölüm çok iyiydi umarım bozmadan devam eder.birde evet sesler bana da biraz sıkıntılı geldi.izlediğim yerden öyle sanıyordum ama herkes bundan şikayetçiymiş.bilinçli yapmışlardır belki
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 İlk bölüm bir şeyler vaat ediyordu ama toparlaması zor bir konsept, 4-5 bölüm sonra ilginçliği azalacaktır. Başrolde olduğunu varsaydığım karakter tek başına diziyi sırtlayamaz. Kitap okumuş kaslının üstüne bayağı bir şeyler koyulması gerek.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 kitabı okuyalı baya olduğu için hatırlaması da zor oluyor. güzel başladı ama. çarşamba cuk oturmuş :)
Öne çıkan mesajlar