tafircan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 diyelim herhangi bir web sitesine girdiniz A sayfasindaki linke tiklayip B sayfasina gectin, B sayfasindaki linke tiklayip C sayfasina gectin C sayfasindaki BACK tusuna basip B ye geri dondun; simdi B deyken BACK tusuna tekrar basarsan C ye geri mi donersin, yoxa A ya mi donersin ?
bck Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 a ya dönmen için 2 tık daha yapman lazım
Sleeep Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 bilader hangi kafalardasın bu kadar yazana kadar denesen ? A ya döneceXin
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 aya gidersin dark side of the moon.
tafircan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 kimse ilgilenmiyoo benlee kustummm )):
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 A-B-C sırasıyla bastıysan ilk backte Bye sonrakinde Aya dönersin. Cye dönmesi için => tusuna basman lazım.
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Buraya yazana kadar dene gör madem bu kadar merak ettin :)
tafircan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 denedim, iki turlusu de var, o yuzden acaba hangisi olmali diye merak ettigim icin soruyorum:(
Bone Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 browserında geri tuşuna bastığın zaman komut olarak aktarılmıyor. ileri-geri tuşları son sayfaya göre hafızada kalıyor. senin ileri-geri tuşlarına basman, hafızadaki sayfa sırasını değiştirmiyor. A'dayken B'ye tıklayıp B'ye geçersen bir komut olarak algılanıyor. Geri tuşuna basarsan A'ya gidiyor, ileri tuşuna basarsan B'ye geçiyor. yani ileri-geri tuşuylsa A-B arasında gidip gelrisin. A-B-C örneğinde de durum farksız. A'dan B'ye, B'den C'ye geçince iki komut vermiş oluyorsun. C'deyken ileri tuşu gözükmez, geri tuşu gözükür. geri tuşuna basarsan B'ye geçersin. bu sefer B sayfasındayken geri tuşu A'ya, ileri tuşu C'ye götürür. A'ya geri döndüğünde ileri tuşu B olur. ileri yapıp B'ye tekrar gelirsen yine aynı şekilde ileri tuşu C geri tuşu A olur. ileri yapıp C'ye geçersen geri tuşu B olarak kalır. yukardaki örnekte, B'deyken ileri C, geri A olur demiştim. eğer bu B sayfasındayken D linkine tıklarsan, D'ye geçer. D sayfasında geriye basınca B'ye geri dönersin. ama B sayfasında bu sefer ileri tuşunda D olur. bilgisayar 101 dersi...
kermit Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Bone said: browserında geri tuşuna bastığın zaman komut olarak aktarılmıyor. ileri-geri tuşları son sayfaya göre hafızada kalıyor. senin ileri-geri tuşlarına basman, hafızadaki sayfa sırasını değiştirmiyor. A'dayken B'ye tıklayıp B'ye geçersen bir komut olarak algılanıyor. Geri tuşuna basarsan A'ya gidiyor, ileri tuşuna basarsan B'ye geçiyor. yani ileri-geri tuşuylsa A-B arasında gidip gelrisin. A-B-C örneğinde de durum farksız. A'dan B'ye, B'den C'ye geçince iki komut vermiş oluyorsun. C'deyken ileri tuşu gözükmez, geri tuşu gözükür. geri tuşuna basarsan B'ye geçersin. bu sefer B sayfasındayken geri tuşu A'ya, ileri tuşu C'ye götürür. A'ya geri döndüğünde ileri tuşu B olur. ileri yapıp B'ye tekrar gelirsen yine aynı şekilde ileri tuşu C geri tuşu A olur. ileri yapıp C'ye geçersen geri tuşu B olarak kalır. yukardaki örnekte, B'deyken ileri C, geri A olur demiştim. eğer bu B sayfasındayken D linkine tıklarsan, D'ye geçer. D sayfasında geriye basınca B'ye geri dönersin. ama bu sefer ileri tuşunda C yerine D olur. bilgisayar 101 dersi... yoo
Bone Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 reset atıyorsa ram'lerinde bir sorun vardır. atmaması lazım çünkü.
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 soru şaşırtmalı. soru aslında: back tuşu nerde?
tafircan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Sn. bone; ben browserdaki ileri/geri tuslarindan bahsetmiyorum :( web sitesindeki butonlardan bahsediyorum, detayli aciklaman icin tesekkur ederim :) A, B, ve C sayfalarini haber sitesindeki farkli basliklara ait alt sayfalar olarak da dusunebilirsin. kafam iyice karisti :((
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 browser tuşu değilse o back düğmeleri 2'ye ayrılır. 1- browser tuşu gibi çalışan back tuşları (javascript ile çalışırlar) (bir önce ziyaret ettiğin sayfaya döndürür) 2- link olarak çalışan geri tuşları. buna tıklamak sürekli ileri gitmekle eşdeğerdir.
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 bi önceki pron videosunu izlemeden kapatmış
Öne çıkan mesajlar