Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm # 6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ne abi? Fotoğraf koymuşlar öndeki kızın benekli sütyeni gözüküyor gömlekten merak ettim sordum.
ne gibi bi yorum bekliyorsunuz? Harika gülmüşsünüz eminim dostlarınızla geçirdiğiniz mükemmel bir akşamdan çekilmiş olmalı bu fotoğraf.
Mesaj tarihi:
dusuncelihayvan said:

ne abi? Fotoğraf koymuşlar öndeki kızın benekli sütyeni gözüküyor gömlekten merak ettim sordum.
ne gibi bi yorum bekliyorsunuz? Harika gülmüşsünüz eminim dostlarınızla geçirdiğiniz mükemmel bir akşamdan çekilmiş olmalı bu fotoğraf.

ahah nası savunmaya geçmiş

adam düşünceli
Mesaj tarihi:
biz naz'ı hep seviyor, sayıyoruz ama. adeta küçük, sevimli, yaramaz, altın saatli, kaprisli, alışveriş canavarı, müsrif kardeşimiz gibi.

sınıfa döner
öyle değil mi arkadaşlar?
Mesaj tarihi:
lan bi arda turan olmadığımız kalmıştı o da olduk :D çok benzetemedim ben gerçi.

o değil de resmi de kaçırmışız, hayır yani "valla bu kadar muhabbeti dönünce merak ettiğim için" diyecem doğru da olsa inandıramayacam :/
Mesaj tarihi:
pogodi said:

goldbären said:

karı fotosu düşmnüyor

goldbären said:

karı fotosu

goldbären said:

karı

http://www.capsverlan.com/bloggaleri/galeri/buyuk_resim/640x480_2700yigit-ozgur-karikaturleri-753.jpg
Mesaj tarihi:
pogodi said:

goldbären said:

karı fotosu düşmnüyor

goldbären said:

karı fotosu

goldbären said:

karı
NE VAR?

adam karı fotosu görmeyeli uzun zaman olmuş olabilir. insan bi tane koyar da öyle gider.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...