Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 "güncelleme" dediğimizde sözümüzü dinlesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 alpha'da olan tonla early access oyun var zaten. hatta greenlight'dan değil direkt olarak kataloğa girip de bu oyundan daha alpha olanlar dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Sam said: harita değişti, doğrudur. beta oynamanın sıkıntıları işte, xenonauts'ta da böyleydi. steam laftan anlamıyor. auto-update kapatıp modemi de kapatmak lazım oyunu açarken. Steami offline calistir??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 update etmeden farkedersen yapıyorsun, xenonauts'da update büyük diye yapabildim de burada 3-5mb. şak diye yaptı. don't update diyorsun ama unutuyor bazen nedense. kaç kere oldu başka oyunlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 ben oyunu almayı beceremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 abi bilmiyorum belki bende bi sorun var ama oyun aşırı monoton ve ilgi çekici hiçbişey yok gibi görünüyor. gez gez gez gez ordan soda al burdan fasulye al ye, iç, yat, kalk. Vallahi sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 2haftalık shadowbane'den sonra dayanamadım oyunsuzluktan aldım bunu bakalım inş. pişman olmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 şu anda çok büyük beklentilerle almayın derim, oyun hala yapım aşamasında. eski sürümlere kıyasla çok ileride olmasına rağmen eksik ve sorunlar var doğal olarak. geleceğe yönelik yatırım olarak görün. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 oyun bende çok sık takılıyor, kilitleniyor sizde de bu problemler var mı? yoıksa bir uyumsuzluk filan mı var bende anlamadım son versiyon java yüklü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Xenocide said: abi bilmiyorum belki bende bi sorun var ama oyun aşırı monoton ve ilgi çekici hiçbişey yok gibi görünüyor. gez gez gez gez ordan soda al burdan fasulye al ye, iç, yat, kalk. Vallahi sıkıldım. sen ne bekiyordun bilmiyorum ama benim anladığım zaten oyun bu tamamen. muhtemelen çıktığında da bu olacak. ama detay seviyesi (anlatınlara göre) baya yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 npc'ler gelecek daha. şu anda ayem lecınd styla geziliyor oyunda ama sonra volkin ded'e benzeyecek npc'ler ve pc'ler gelince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 ya ben oyunu desura dan aldım da desura güncellemeleri otomatik yapmıyor gibi oyunu direk indirdim öyle takılıyom.yapacağım başka bişey varmı patch falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 oyunun en son sürümü steam betada. steam key alıp beta tab'inden interim 64-bit. yeni sürüm çıkınca patlayabilir ama save. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 nasıl alıyoz abi steam keyi desura dan? bulamadımda ehe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 http://www.desura.com/games/project-zomboid/keys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 eyvallah yüklemeye başladım bile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 steamden açarken 64bit compatilibty mode ile oyuorum takılma problemleri kalmadı bende. sorun yaşayan arkadaşlar denesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Sam said: oyunun en son sürümü steam betada. steam key alıp beta tab'inden interim 64-bit. yeni sürüm çıkınca patlayabilir ama save. artık interim diye bi seçenek yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 resmi forumundaki downloads bölümünde yazıyorlar yukarıda sticky ile en son build'leri, oradan bakabilirsiniz hangisi en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Desura'da ki sürüm eski. Update'de olmuyor. Bu arada oyunun alt yapısı yok ileride nasıl co-op olucak çok merak ediyorum, dual screen'iniz varsa, diğer monitörde oyunun içindeki tüm itemler ekranın solunda gizlenmiş olduğunu görebilirsiniz. Hazır gamemaker ile yapılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 genelde böyle büyük hedefler indielerde patates oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Lord_Argos said: Desura'da ki sürüm eski. Update'de olmuyor. Bu arada oyunun alt yapısı yok ileride nasıl co-op olucak çok merak ediyorum, dual screen'iniz varsa, diğer monitörde oyunun içindeki tüm itemler ekranın solunda gizlenmiş olduğunu görebilirsiniz. Hazır gamemaker ile yapılmış. şunu gizlenme olayını anlayamadım, ne yapmak gerekiyor görmek için dual screende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Window mod'a al ikinci ekrana doğru genişlet. Solda görüceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Bu arada 2 kişi hot seat oynamayı test ettik. Tavsiye etmiyorum çok fazla hata var ingame hatalar haricinde, java da hata veriyor bir süre sonra ilk karakter donup kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Simdi bir patch indirdi oyun 110kusur mb..Steam Early Access'e geliyormus 1-2 gune..Cuma'dan sonra fiyat 2 katina cikiyorre haber ola. http://projectzomboid.com/blog/2013/11/its-been-a-long-road/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar