goldbären Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 doğru yere mi açtım bilmiyorum da, böyle gizemli, espriliden ziyade ciddi senaryosu olan, ama metafizik öğeler içermeyen adventure oyunları arıyorum. aslında son zamanlardaki grey matter iyiydi baya, hani onda da metafizik var ama kılıfına uydurmuşlar. amnesia gibi öcüler kovalamasın yani demek istediğim. ha penumbra oynadım, onu da oldukça sevdim. onda da metafizik öğeler var ama sdfsdf sanırım kavramı yanlış kullanıyorum. yani gizem doğaüstü olaylardan gelebilir ama korkuya kaymasın çok. sanki çeşit çeşit adventure varmış gibi mızıklandım ama, bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 still life'a bi bak. penumbra'ya condemned benzetmiştim oyunu, noir havasını a çok sevmiştim. bitirememiştim, steam'e gelmiş, kısa zamanda bitirmeyi düşünüyorum. edit: penumbra değil yanlış hatırlamışım. o değil de penumbra dediğin oyun amnesia gibi korku oyunu ya. firması bile aynı. penumbrayı sevip amnesiayı sevmemek enteresan olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Batman Arkham Asylum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 arkham asylum adventure değil ama asylum diyince aklıma sherlock holmes awakened geldi, güzel oyundu, tavsiye ederim ek: dreamfall ve indigo prophecy var, onları da tavsiye etmiş olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 hepsine tek tek bakacağım, teşekküre ich. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 PS3 kirala ve LA Noire ile Heavy Rain oyna, garip bir şekilde yakın zamanda bilgisayara iyi adventure çıkmadı oldschool seversen bir şekilde çalıştırmayı başarırsan Red Jack The Pirate oyne çok efsane oyundur ama 15 senelik falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 LA Noire bu tür için çıkan güzel örneklerden biri cidden. PC'ye de çıksaydı keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 still life yazmak için girdiydim, yazılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slaither Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Full Throttle gibisi gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 broken swordlar yeniden elden geçirilip çıkarıldılar. oynamadıysan bakıver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 syberia 1&2 baya iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 benimde aklıma ilk post mortem geldi. 2003 yapımıymış oyun grafikler falan çamur gibi geldi şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 metafizik olmasın dedin... yoksa fahrenheit derdim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 dreamfall - the loungest journey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 escape from the monkey island. edit: soruyu görmemişim. gene de oynamadıysan oyna. hem yenisini hem eskisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 monkey island serisi dicen ona sdfg 1 ile 2'yi re-master yaptılar zaten, tadından yenmiyor. ama oynamışsındır muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 toggie said: syberia 1&2 baya iyidir. eskidir falan ama , çalıştırabilirsen grim fandango , sanitarium falan da oyna oynamadıysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 hayat gerçekten güzel bi adventure oyunu değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 çoguzun sürüyo be :/ ayrıca skip the cutscenes yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 valla ben de nefret ediyorum ama olumlu yaklaşmaya çalıştım yoksa senaryo falan da berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 bi grafikleri güzel işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ehhh aslınd güzel de değil olm.. misal bak wolfenstein'a, bi de şimdiki rage'e. idsoftware ne geliştirdi grafikleri. bunlar hâlâ aynı motoru kullanıyorlar. adam bi update falan çeker, yeni ırklar, animasyonlar falan koyar bari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 still life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 stimpak said: toggie said: syberia 1&2 baya iyidir. eskidir falan ama , çalıştırabilirsen grim fandango , sanitarium falan da oyna oynamadıysan. syberia 1-2 benim makine de bile çalışıyo (win 7 - 64bit), zaten ekran kartı falan istemiyo, çatır çatır oynarsın. uyumluluk modu önemli tabi, ben 98 yapıyorum syberia 1 için mesela, 2 için xp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Bone said: arkham asylum adventure değil ama asylum diyince aklıma sherlock holmes awakened geldi, güzel oyundu, tavsiye ederim ek: dreamfall ve indigo prophecy var, onları da tavsiye etmiş olayım. KingV said: metafizik olmasın dedin... yoksa fahrenheit derdim ;) şu iki oyun aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar