reampage Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 en uygun rusçuda kutusuz 59 tl. alcam galiba gerçi malum yerlerede düşmüş fakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 2.gün önce 25$'a vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 ulen hep kaçırıom bunları nerde 25 vardı yine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 ben 20£ dan aldim dun, key geldi indirdim, hehe 3 saate unlock oluyor steamde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 ahah ağladım conan review şiddetin dozunu biraz abartmışlar sanki ya lol saçlar pamuk helva gibi fazla hafif hemen dağılıyor en ufak harekette bile, fikir güzel ama uygulamada yeterince iyi optimize edilmediği için iyi durmamış bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 valla o pamuk saclari Ati ekran kartlari gosterecek, guzel teknoloji insalla butun oyunlara adam edip koyarlar. Bakalim film havasinda bir oyun olsun, uncharted/alanwake vs tadinda iyi zaman gecirtsin yeter bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 abi bu fizik efekt olayları öyle birşey ki, iyi ayarı yapılmamışsa hiç olmaması daha iyi oluyor. bugün ölen tiplerin ragdoll modelleri filan 15 yıl önceki fix animasyonlardan kötü hala genelde. twister oynarken ölmüş gibi duruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Sam said: ahah ağladım conan review şiddetin dozunu biraz abartmışlar sanki ya lol saçlar pamuk helva gibi fazla hafif hemen dağılıyor en ufak harekette bile, fikir güzel ama uygulamada yeterince iyi optimize edilmediği için iyi durmamış bence. conan review efsane ya hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 conanın her review bomba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Conan'ın review iyimiş ya baya sdfsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 grafikler (tu) hatta ana menuye benchmark koymuslar sagolsunlar mwhehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Sabah sabah ne güldüm ya Conana :D Adam peşpeşe patlatıyo lafları yandaki eleman bile kopmuş bi yerden sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Conan ın review leri ilk defa gördüm, akşam gidince hepsine bakacağım =P Skyrim e'de baktım oda fena değildi hehe. Lara I hate tombs deyince 'what did she say, guess what than dont be a TOMB raider' çok komik haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 aynen bende ilk defa görüp başladım şimdi izlemye hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 yeni sac grafigini insallah her oyuna koyarlar ya..ATi'lerde fps sorunu olmuyormus ama Nvidia'da su anda fpsyi dusuruyor baya yeni efekt ile..driverla hallederler herhalde fakat BAYA iyi gozukuyor, umarim azcik daha gelistirip koyarlar bu opsyonu cogu oyuna. Oyun film tadinda, atmosfer/aydinlatma/fizik cok basarili eski tattla puzzlelar var ama cok daha ufak ortamlarda geciyor, combat, cover mekanigi hic rahatsiz etmedi. Guzel olmus bence rahatsiz eden sey cok gozukmedi bana 2.5 saatlik oynadim. sanirim toplam gameplay 8-12 saat arasi imis. Bir tek mini action sahnelerde "E" ile"F" tusunu karistirip kizcagizi kotu durumlara dusurdum panikden o tatsiz, ama sevindim Lara karakteri guzel olmus bence, reboot acisindan bakarsan kesinlikle iyiki yapmislar derim.. Ha oyun M rated. Vahset var, fakat rahatsiz etmedi beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Boğazından saplanan sivri odunu görünce direk M hakettiğini düşündüm zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 adamlar öyle ince düşünmüş ki orda, lara orda kan kaybından bayılana kadar tepinir durur. some grim shit http://en.wikipedia.org/wiki/Phineas_Gage http://i.minus.com/iMb1QhAYxpbHN.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 lol evet o phineas gage'i ben de düşünüyorum ben şeyler görünce. truth stranger than fiction durumu tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=q9BmH7mHFqs grafikler dandik olunca reaksiyon verilmiyor abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 yani diyorum ya panikleyip tuslari karistirdigim oluyor, her seferinde (farkli sahneler) Conan'in verdigi tepkiye benzer bir his oluyor, "hass gitti kizcagiz ya" gibi eheh. Yani, oyle epic destansi senaryo iddasi yok, ama mutlu mutlu oynatiyor gayet. Bence 8.5-9 puan verilir 10 uzerinden. Ucuza bulursaniz tavsiye ederim.. edit: daha once Tomb Raider, yada Uncharted (oda nerden esinlenmis ortada zaten) oynayip birsekilde sevdiyseniz, kesin oynayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Abi 10 üzerinden 9 olması için destansı bi hikaye gerekli bence. Artık yüksek puan kavramı çok karıştı ya. Gamepad'den port edilmiş gibi mi kontroller ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 aslinda dogru diyorsun, 9 not icin gerekir sanki oyle bisi..henuz 2.5-3cu saat icindeyim. O konuyu diyim, oyun cikmadan huylaniyordum ben butun reviewlar konsole reviewu PC icin yok, darksouls gibi mi cikacak diye.. Gordugum en iyi konsol portlardan galiba ehueh. Bir iki yer disinda (upgrade/skill menu) konsol oldugunu anlamadim ben..mini action sekanslarinda zaten el mahkum "E yada F" tusuna spam durumu var..onun disinda wasd hop oraya buraya ziplamaca..grafikler direk PC icin elden gecirilmis onu diyim..ultra'da ps3 mumkun degil calistirsin. edit: intel i5 4.2mhz, nvidia 560ti 2g, 16gb ram, 1920x1080 Ultrada oyun icindeki benchmark min16 max 27fps verdi oyle diyim. Ati de bir nebze daha dengeli olur herhalde bu yeni sac FX nedeni ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 conan review muhteşem olmuş. oyun bir uncharted olabilmiş mi onu merak ediyorum ben. uncharted vs. tomb raider tartışmaları çok dönüyordu yabancı forumlarda. tomb raider'ın hakkı yeniyordu, tamam uncharted kat kat daha başarılı bir seri ama tomb raider'ın da oyunun başarısında etkisi olduğu kesin. ondan yersiz çamur atmalar saçma olmuş bence. bir iki haftaya oynarız bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 ahahahaha conan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Tress FX i kapayinca fps acayip toparladi. Nvidia gief new driver plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar