Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tomb Raider (2013)

moriQ

Öne çıkan mesajlar

abi bu fizik efekt olayları öyle birşey ki, iyi ayarı yapılmamışsa hiç olmaması daha iyi oluyor. bugün ölen tiplerin ragdoll modelleri filan 15 yıl önceki fix animasyonlardan kötü hala genelde. twister oynarken ölmüş gibi duruyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

yeni sac grafigini insallah her oyuna koyarlar ya..ATi'lerde fps sorunu olmuyormus ama Nvidia'da su anda fpsyi dusuruyor baya yeni efekt ile..driverla hallederler herhalde fakat BAYA iyi gozukuyor, umarim azcik daha gelistirip koyarlar bu opsyonu cogu oyuna.

Oyun film tadinda, atmosfer/aydinlatma/fizik cok basarili eski tattla puzzlelar var ama cok daha ufak ortamlarda geciyor, combat, cover mekanigi hic rahatsiz etmedi. Guzel olmus bence rahatsiz eden sey cok gozukmedi bana 2.5 saatlik oynadim. sanirim toplam gameplay 8-12 saat arasi imis.
Bir tek mini action sahnelerde "E" ile"F" tusunu karistirip kizcagizi kotu durumlara dusurdum panikden o tatsiz, ama sevindim Lara karakteri guzel olmus bence, reboot acisindan bakarsan kesinlikle iyiki yapmislar derim..

Ha oyun M rated. Vahset var, fakat rahatsiz etmedi beni.
Sosyal ağlarda paylaş

yani diyorum ya panikleyip tuslari karistirdigim oluyor, her seferinde (farkli sahneler) Conan'in verdigi tepkiye benzer bir his oluyor, "hass gitti kizcagiz ya" gibi eheh. Yani, oyle epic destansi senaryo iddasi yok, ama mutlu mutlu oynatiyor gayet. Bence 8.5-9 puan verilir 10 uzerinden. Ucuza bulursaniz tavsiye ederim..

edit: daha once Tomb Raider, yada Uncharted (oda nerden esinlenmis ortada zaten) oynayip birsekilde sevdiyseniz, kesin oynayin.
Sosyal ağlarda paylaş

aslinda dogru diyorsun, 9 not icin gerekir sanki oyle bisi..henuz 2.5-3cu saat icindeyim. O konuyu diyim, oyun cikmadan huylaniyordum ben butun reviewlar konsole reviewu PC icin yok, darksouls gibi mi cikacak diye..

Gordugum en iyi konsol portlardan galiba ehueh. Bir iki yer disinda (upgrade/skill menu) konsol oldugunu anlamadim ben..mini action sekanslarinda zaten el mahkum "E yada F" tusuna spam durumu var..onun disinda wasd hop oraya buraya ziplamaca..grafikler direk PC icin elden gecirilmis onu diyim..ultra'da ps3 mumkun degil calistirsin.

edit: intel i5 4.2mhz, nvidia 560ti 2g, 16gb ram, 1920x1080 Ultrada oyun icindeki benchmark min16 max 27fps verdi oyle diyim. Ati de bir nebze daha dengeli olur herhalde bu yeni sac FX nedeni ile
Sosyal ağlarda paylaş

conan review muhteşem olmuş.

oyun bir uncharted olabilmiş mi onu merak ediyorum ben. uncharted vs. tomb raider tartışmaları çok dönüyordu yabancı forumlarda. tomb raider'ın hakkı yeniyordu, tamam uncharted kat kat daha başarılı bir seri ama tomb raider'ın da oyunun başarısında etkisi olduğu kesin. ondan yersiz çamur atmalar saçma olmuş bence.

bir iki haftaya oynarız bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...