Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Legacy AMD sürücüsü geçen hafta çıktı. Onu bulup yükle bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Kanuni said: siddetle tavsiye mi ediyorsunuz yoksa bekle biraz daha otursun sonra gecmi ? win 7 den mutluyum hani meraktan gecip de kalmayalim ortada, tekrar win 7 ye donmekte zulum ustu zulum olur sanki. Şiddetle tavsiye edilcek bir şey yok, win7'den yükselmesen de gayet olur. Ama yükselince de sorun yaşamazsın, merakını giderirsin, değişiklik olur. Pişman olmazsın sonuç olarak. Ben de win7'den gayet memnundum, sırf meraktan geçtim w8'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 200 lira felan olsa değmeyebilir ama şu fiyat lisanslı ürün app storeun geleceği ilerde gelicek service packler felan kesin alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 fix'lendi mi 29 tl olayi ? her browser'da key istiyor bende... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 tesekkurler. bende de key istiyor anlamadim o isi ve beceremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 İnternet explorer mükemmel çalışıyor, donma fln yok. Opera ya da chrome girdi mi işin içine boka sarıyor. Ama pc yi dinlendirince soğutunca bi süre düzeliyor chrome da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 bu aksam yüklüyorum beyler. Benim icin kücük insanlik icin büyük bir adim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 N kadar büyük mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 n 3 aya kalmaz gidip kizla konusurum demis. Ortak bir arkadasimiza. Ne dramalar dönecek allah bilir. N ile Z zaten pis kavga etti. Duygularimla oynadi benimle sevisirken iyiydi modunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoD Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Bişey sorucam, baktığımda baya normal kullanıcıyı zorlayacakmış gibi bir görüntüsü var. Neyi düşünerek böyle tasarlamış işletim sistemini windows bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 notebook, mobilephone and pads. canimin ici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 İşte bu kadar zor bir arayüze sahip... http://www.youtube.com/watch?v=dlZgcAacIxU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 bir arkadaş windowsun geçmişiyle ilgili epey uzun bir yazı yazmış böyle bu konuyla ilgilenenler okuyabilir güzel yazmış http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=30767627 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 iki günde 5 tane update çıkmış app'ler için, iyi hadi yükle dedim.. hepsini SIFIRDAN TEKRAR TÜMDEN yüklüyor. püh tüküreyim sana hem apple hem microsoft ya. bilgisayarlar 20 yıl geriye gitti cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Ayarları koruyarak sıfırdan yüklemek her zaman daha temizdir yani malum. Parçalı updatelerle sorun çıkabilecek daha çok element olduğu gibi, birden çok update kaçırdıysan süreç gereksiz karmaşıklaşır falan filan. Bağlantı standartlarının yeterince yükseldiği bu çağda en temiz ve basitine yöneliyor haliyle firmalar da, geriye gitmekten çok yeterince ilerlemenin konforu diye bakarım ben. Varsın 5 değil de 10 MB indirilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Parça parça güncelleme yıllardır Linux'de var ama daha kullanı görmedim. Bazen dağıtımlar deneme amaçlı kullanmayı deniyor ama geri dönüyorlar hemen. Temiz iş değil o, Windows gibi bir ürün için ise mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 ilginc bir sorun var bende Harici monitor kullaniyorum ama ses bazen monitorden geliyor bazen notebook üzerinden Win7 ile hic böyle bir sorunum olmamisti google amcaya sordum kimse kesin bir cözüm bulamamis var mi bir fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 arkadaşlar, siz nasıl güncelleme yapıyordunuz yıllardır bilmiyorum ama ben 5gb'lik programa 5mb'lik güncelleme yapılan bir çağda yaşıyordum. win8'in bu ios çakması "300mb'lik programı haftada bir tekrar indir" poliçesi evet benim için gayet çağdışı oldu. 5mb vs 10mb gibi bir durum yok, 5mb vs 150mb gibi bir durum var. bir saat önce update'e bastım ve hala birşeyler yüklüyor, progress bar da gmaps'de durdu öyle ilerlemiyor. ne yüklüyor, ne yapıyor hesap bile vermiyor yani. yüzde yok bişi yok zaten kıl kadar progress bar, bu 1970 model futurist tasarımı zaten maksimum stil sıfır fonksiyon. pause/cancel diyorum hiç sallamıyor bile. normal kullandığım programlar desktop sürümü olmadan tamamen app'e dönüşürse pc için karanlık çağlar başlıyor demektir. artık hangi şirket kurtarır sonra hiç bilmiyorum. nihayet cancelladı, bu sefer de app kayboldu. store'a gidiyorum, "you own this app" diyor yükletmiyor. ama app yok. tebrikler ballmer. apple'ın oyununa gelip batırdın os'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 3-5 ay bekliyim ben en iyisi videolarida pek sevemedim gibi ama kendim kullaninca belki farkli bir keyif veriyordur. Yeni surum zaten uzak durmak biraz daha zaman vermek daha mantikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 DareJedi said: Sana has birsey degil isletim sistemi uzerine kuran cogu insanin basina geliyor temiz yukleme yaparsan sorun kalmaz. GERGE said: Temiz yükleme yap zaten, çok hata çıkıyor yapmayanlarda. Düzeltilmiyor da sonra. burada temiz yükleme dediğiniz, mesela usbye windows atıp falan sonra onla bilgisayarı açıp formatlamak falan oluyor di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Yok. Windows 7'ye ya da Windows 8'e takıp DVD'yi ya da USB'yi yükseltme aşamasında Nothing seçmek oluyor. Böyle yapında tüm C diskini Windows.old klasörünün içine atıyor ve sıfırdan yüklenmiş gibi bir Windows 8 getiriyor önüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Ben direk bildiğin formattan bahsediyorum işletim sisteminin olduğu driver tamamen silinip yapıldığında sorun çıkmıyor. Bugünkü gerek telefon üzerinden gerek kendim yaptıklarım ile toplam 19 win 8 kurulumu yaptım hepsi hatasız ve kusursuz şekilde neticelendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 GERGE said: Yok. Windows 7'ye ya da Windows 8'e takıp DVD'yi ya da USB'yi yükseltme aşamasında Nothing seçmek oluyor. Böyle yapında tüm C diskini Windows.old klasörünün içine atıyor ve sıfırdan yüklenmiş gibi bir Windows 8 getiriyor önüne. e onu yaptım zaten ben :( dvdden mi kursam bir de formatlayıp falan. bu sefer de win7'ye de dönemem olmazsa ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Arkadaslar bilgisayarin agzina sictim suan telefondan giriyorum. Lenovo laptop var bende sifir kurulum yapim diye gaza geldim boot ettim dvd ile formatlayiverdim c diskini ama kurmuyor oraya diger iki bolum olan ssd ona da kurmuyor. Bok gibi kaldim. Onarma seceneklerine bakinca da hdd kilitli falan diyor. Daha da kotusu suan yurtdisindayim laptopsuz kaldim. Gozunuzu sevem yardim edin :D http://i11.photobucket.com/albums/a181/karabuz/E60CCF32-A6A0-4C08-A822-C90BA3BAF0E0-1230-0000010710F2DC93.jpg http://i11.photobucket.com/albums/a181/karabuz/38F8BE32-6B87-4728-9F8E-8E48320151DC-1230-0000010741767718.jpg http://i11.photobucket.com/albums/a181/karabuz/3B64102E-64D3-4439-8D77-6A55B20A4B7E-1230-000001075C3E0C02.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 bitlocker filan var mıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar