Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows 8

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

Kanuni said:

siddetle tavsiye mi ediyorsunuz yoksa bekle biraz daha otursun sonra gecmi ?

win 7 den mutluyum hani meraktan gecip de kalmayalim ortada, tekrar win 7 ye donmekte zulum ustu zulum olur sanki.

Şiddetle tavsiye edilcek bir şey yok, win7'den yükselmesen de gayet olur.

Ama yükselince de sorun yaşamazsın, merakını giderirsin, değişiklik olur. Pişman olmazsın sonuç olarak.

Ben de win7'den gayet memnundum, sırf meraktan geçtim w8'e
Sosyal ağlarda paylaş

Ayarları koruyarak sıfırdan yüklemek her zaman daha temizdir yani malum. Parçalı updatelerle sorun çıkabilecek daha çok element olduğu gibi, birden çok update kaçırdıysan süreç gereksiz karmaşıklaşır falan filan.

Bağlantı standartlarının yeterince yükseldiği bu çağda en temiz ve basitine yöneliyor haliyle firmalar da, geriye gitmekten çok yeterince ilerlemenin konforu diye bakarım ben. Varsın 5 değil de 10 MB indirilsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Parça parça güncelleme yıllardır Linux'de var ama daha kullanı görmedim. Bazen dağıtımlar deneme amaçlı kullanmayı deniyor ama geri dönüyorlar hemen. Temiz iş değil o, Windows gibi bir ürün için ise mümkün değil.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar, siz nasıl güncelleme yapıyordunuz yıllardır bilmiyorum ama ben 5gb'lik programa 5mb'lik güncelleme yapılan bir çağda yaşıyordum. win8'in bu ios çakması "300mb'lik programı haftada bir tekrar indir" poliçesi evet benim için gayet çağdışı oldu.

5mb vs 10mb gibi bir durum yok, 5mb vs 150mb gibi bir durum var. bir saat önce update'e bastım ve hala birşeyler yüklüyor, progress bar da gmaps'de durdu öyle ilerlemiyor. ne yüklüyor, ne yapıyor hesap bile vermiyor yani. yüzde yok bişi yok zaten kıl kadar progress bar, bu 1970 model futurist tasarımı zaten maksimum stil sıfır fonksiyon.

pause/cancel diyorum hiç sallamıyor bile. normal kullandığım programlar desktop sürümü olmadan tamamen app'e dönüşürse pc için karanlık çağlar başlıyor demektir. artık hangi şirket kurtarır sonra hiç bilmiyorum.

nihayet cancelladı, bu sefer de app kayboldu. store'a gidiyorum, "you own this app" diyor yükletmiyor. ama app yok.

tebrikler ballmer. apple'ın oyununa gelip batırdın os'i.
Sosyal ağlarda paylaş

DareJedi said:

Sana has birsey degil isletim sistemi uzerine kuran cogu insanin basina geliyor temiz yukleme yaparsan sorun kalmaz.

GERGE said:

Temiz yükleme yap zaten, çok hata çıkıyor yapmayanlarda. Düzeltilmiyor da sonra.

burada temiz yükleme dediğiniz, mesela usbye windows atıp falan sonra onla bilgisayarı açıp formatlamak falan oluyor di mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Yok. Windows 7'ye ya da Windows 8'e takıp DVD'yi ya da USB'yi yükseltme aşamasında Nothing seçmek oluyor. Böyle yapında tüm C diskini Windows.old klasörünün içine atıyor ve sıfırdan yüklenmiş gibi bir Windows 8 getiriyor önüne.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Yok. Windows 7'ye ya da Windows 8'e takıp DVD'yi ya da USB'yi yükseltme aşamasında Nothing seçmek oluyor. Böyle yapında tüm C diskini Windows.old klasörünün içine atıyor ve sıfırdan yüklenmiş gibi bir Windows 8 getiriyor önüne.

e onu yaptım zaten ben :( dvdden mi kursam bir de formatlayıp falan. bu sefer de win7'ye de dönemem olmazsa ama.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar bilgisayarin agzina sictim suan telefondan giriyorum. Lenovo laptop var bende sifir kurulum yapim diye gaza geldim boot ettim dvd ile formatlayiverdim c diskini ama kurmuyor oraya diger iki bolum olan ssd ona da kurmuyor. Bok gibi kaldim. Onarma seceneklerine bakinca da hdd kilitli falan diyor. Daha da kotusu suan yurtdisindayim laptopsuz kaldim. Gozunuzu sevem yardim edin :D

http://i11.photobucket.com/albums/a181/karabuz/E60CCF32-A6A0-4C08-A822-C90BA3BAF0E0-1230-0000010710F2DC93.jpg

http://i11.photobucket.com/albums/a181/karabuz/38F8BE32-6B87-4728-9F8E-8E48320151DC-1230-0000010741767718.jpg

http://i11.photobucket.com/albums/a181/karabuz/3B64102E-64D3-4439-8D77-6A55B20A4B7E-1230-000001075C3E0C02.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...