Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Font rendering daha bir sağlam gibi geldi bana. Sizce de öyle mi?

Sharpness azalmış, antialiasing eklenmiş gibi. Stemming de daha iyi, dengeli.
Mesaj tarihi:
o kadar dikkatimi cekmedi ama dedigin gibi olablir

su windows tusu ile gelen ekran guzele benziyor dusunce olarak ama bu haliyle kullanisli olur mu bilemedim, ordaki servisler yetersiz simdiki haliyle, kendimiz 3rd party olarak ekleyebiliyorsak ama cokguzel olur.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Oraya öyle ekliyorsun zaten. Ama Metro app değilde normal masaüstüne yolluyor.

Chrome yükle mesela; hem metro app yüklüyor o, hem masaüstü app.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Düzgün bir start menu de buldum:

http://www.stardock.com/products/start8/images/after.png
http://www.stardock.com/products/start8/

Temelli geçtim bu arada, 7'yi kaldırdım artık. Font rendering gerçekten daha iyiymiş.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
August 15th: Developers will be able to download the final version of Windows 8 via your MSDN subscriptions.
August 15th: IT professionals testing Windows 8 in organizations will be able to access the final version of Windows 8 through your TechNet subscriptions.
August 16th: Customers with existing Microsoft Software Assurance for Windows will be able to download Windows 8 Enterprise edition through the Volume License Service Center (VLSC), allowing you to test, pilot and begin adopting Windows 8 Enterprise within your organization.
August 16th: Microsoft Partner Network members will have access to Windows 8.
August 20th: Microsoft Action Pack Providers (MAPS) receive access to Windows 8.
September 1st: Volume License customers without Software Assurance will be able to purchase Windows 8 through Microsoft Volume License Resellers.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Watermark gitti. Bazı ayarlar açıldı Lock Screen customization gbi.

Watermark çok gıcıktı ama, birkaç saatte bir ekranın altında çıkıp kocaman bir şekilde aktive et diyordu.
Mesaj tarihi:
abi cok ilgincsiniz,

bankalar aldiginiz starbucks'a, prezarvative kadar biliyolar naptiginizi zaten ahaha

yahoo kimle yazistiginizi, google ne aradiginiz biliyor,

facebook 3. kusaktan kuzenini biliyo lan sen bilmesen bile

microsoft yuklediginiz programi bilse nolcak :D
Mesaj tarihi:
windows 7 zaten çok iyi neden yüklemeliyiz 8 i hala cevabını bulamadım. xp den 7 ye geçerken directx10 ve ramleri görsün diye geçmiştik 8 in ise işleyişte bir farkı yok gibi belki 8 e özel bir şeyler çıkarsa geçilebilir.
  • Yeni Oluştur...