Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Pro var bir. TechNet'çiler satmaya başlayacak diyorlar işte Çarşamba günü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 İyi ben bekleyeyim biraz daha böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Font rendering daha bir sağlam gibi geldi bana. Sizce de öyle mi? Sharpness azalmış, antialiasing eklenmiş gibi. Stemming de daha iyi, dengeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 o kadar dikkatimi cekmedi ama dedigin gibi olablir su windows tusu ile gelen ekran guzele benziyor dusunce olarak ama bu haliyle kullanisli olur mu bilemedim, ordaki servisler yetersiz simdiki haliyle, kendimiz 3rd party olarak ekleyebiliyorsak ama cokguzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Store'dan eklenecek oraya ama daha o da tam açılmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 store'dan eklenmese de olur mesela en basitinden evernote'u yukledigimde tak oraya da bi servis atsin ordan calistirayim mesela o arayuz ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Oraya öyle ekliyorsun zaten. Ama Metro app değilde normal masaüstüne yolluyor. Chrome yükle mesela; hem metro app yüklüyor o, hem masaüstü app. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 RTM'yi aktive edebildim biraz önce. Piyasaya çıkaan kadar idare edebilirim böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Düzgün bir start menu de buldum: http://www.stardock.com/products/start8/images/after.png http://www.stardock.com/products/start8/ Temelli geçtim bu arada, 7'yi kaldırdım artık. Font rendering gerçekten daha iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Daha bunun aslı çıkmadı di mi? Ona göre msdn'den beleşe indiricem =d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 August 15th: Developers will be able to download the final version of Windows 8 via your MSDN subscriptions. August 15th: IT professionals testing Windows 8 in organizations will be able to access the final version of Windows 8 through your TechNet subscriptions. August 16th: Customers with existing Microsoft Software Assurance for Windows will be able to download Windows 8 Enterprise edition through the Volume License Service Center (VLSC), allowing you to test, pilot and begin adopting Windows 8 Enterprise within your organization. August 16th: Microsoft Partner Network members will have access to Windows 8. August 20th: Microsoft Action Pack Providers (MAPS) receive access to Windows 8. September 1st: Volume License customers without Software Assurance will be able to purchase Windows 8 through Microsoft Volume License Resellers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Bnm DVD yi arkadaşa verdim ana makinede de geçiş yapıcam ama indirecek yer bulamadım yani çok yavaş çekiyor official link var mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 PirateBay'dan çekmiştim ben. Aktive edince hoş oldu ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Aktive edince ne değiştiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Watermark gitti. Bazı ayarlar açıldı Lock Screen customization gbi. Watermark çok gıcıktı ama, birkaç saatte bir ekranın altında çıkıp kocaman bir şekilde aktive et diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Realtek de çıkarmış Windows 8 sürücülerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Abi dual screen icin task bar uzuatma felan varmi yoksa yine baska programlarlami olucak o is ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 var bu kez. adam gibi yapmışlar çoklu ekran olayını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 prosu 70 dolar olacakmış http://www.theverge.com/2012/8/21/3257406/windows-8-pro-price-upgrade-price Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 büyük konuşmayayım da sanırım vista gibi hiç bulaşmayacağım bir işletim sistemi olacak. teğet geçmeyi planlıyorum çok zorunda kalmazsam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 kurduğunuz her programın/şeyin bilgisinin otomatik olarak microsofta gitmesi iyimiş lolol, kontrolümüz de yok üstünde hiçbir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 abi cok ilgincsiniz, bankalar aldiginiz starbucks'a, prezarvative kadar biliyolar naptiginizi zaten ahaha yahoo kimle yazistiginizi, google ne aradiginiz biliyor, facebook 3. kusaktan kuzenini biliyo lan sen bilmesen bile microsoft yuklediginiz programi bilse nolcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 windows 7 zaten çok iyi neden yüklemeliyiz 8 i hala cevabını bulamadım. xp den 7 ye geçerken directx10 ve ramleri görsün diye geçmiştik 8 in ise işleyişte bir farkı yok gibi belki 8 e özel bir şeyler çıkarsa geçilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 cok daha guvenli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Güvenli derken açık exploit vs. mi yok? Kendi antivirüsü firewallu falan değildir herlde bahsettiğin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar