Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 ahaha video supermis. konusurken atladik, cidden cok onemli bir nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Fon rendering nasıl Wİndows 8'de. O aşırı sharpening hala var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 abi bu customer preview hiç bir vm programında çalışmadı bende ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 virtual box ta takir tukur calisiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 verilmiş miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 ahaha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Win 8 çıktı mı şimdi ? Kaç $ dan snucaklar ? Üni'nin MSDN accountuna düşer heralde , bir deniyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 geri döndüm win7'ye. ayrıntılarda çok çok iyi win8. ama metro cidden çok lüzumsuz geldi bana. touchscreen mevzusu notebook ve pc de yaygınlaşmadan kullanmak pek akılkarı değil. bir de driver desteği şu bu zayıf haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 ekimde gelecek diyorlardı en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 windows 8 tanıtım videosu yayınlanmış http://www.youtube.com/watch?v=ZwModZmOzDs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...no. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Windows 8 Release Preview coming in the first week of June Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 df said: verilmiş miydi? ahahha çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 of windows me aynı vista gibi sazan etmişti ms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 W8 anca touch ekrana döndüysen herşeyinle o zaman kullanışlı diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Kötü haberler gelip duruyor: Windows 8 drops DVD playback, only available with paid upgrade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 abi şu mail bilmem ne pencerelerini minimal hale getirseler bari. yahu mockup screen hazırlayıp "işte böyle yapmalısınız!" diyen maillar falan mı atsam ne yapsam bilemiyorum. çok çirkin şeyler yapıyorlar. metro güzel neyse ki.. mail ise hâlâ dar ve dolu bir alandan ibaret :/ genelde böle ama tüm gündelik kullanılan uygulamalar. gereksiz ne varsa atın abi.. çok zor değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 testlerine ilgi w7 ye göre çok azmış bunun, beklenen hypeı yakalayamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 dasaaa said: abi şu mail bilmem ne pencerelerini minimal hale getirseler bari. yahu mockup screen hazırlayıp "işte böyle yapmalısınız!" diyen maillar falan mı atsam ne yapsam bilemiyorum. çok çirkin şeyler yapıyorlar. metro güzel neyse ki.. mail ise hâlâ dar ve dolu bir alandan ibaret :/ genelde böle ama tüm gündelik kullanılan uygulamalar. gereksiz ne varsa atın abi.. çok zor değil Pencereyi tutup sağa sola dayarsan küçülüyor zati? Yada yanlış mı anlıyorum mevzuyu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 ahahha yanlış anlamışsın evet. tasarımda sadelikten, rahat kullanımdan ve geniş alandan bahsediyorum. pencere minimize etmekten değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Yani ama start screen hedesi ve app'lar dokunmatik mantığı ile tasarlanmış zaten. Ultrabook ile kullanmak gerek. Onun dışında bana çirkin gelmedi zaten. Olmadı beğeneceğin app çıkar zaten Mozilla Firefox için çalışıyor. Thunderbird'de çıkarırlar herhal. Bide Microsoft Cloud olayı sağlam baya. Skydrive zaten 25GB bedava alan veriyor ki yıllık +20 için 10 dolar falan istiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 dvd ve Blu-rayleri oynatmaması çok komik sfdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 O bulut olayı artık herşeyde var ama. Bence en iyi yapan da Gnome 3. Doğrudan Google ile entegre çalışıyor, bir kere Google hesabını giriyorsun sonra e-posta'yı, takvim'i, belgeleri, mesajlaşma ile kişileri tamamen sisteme entegre oluyor. Yakın zamanda Google Drive da entegre edilecekmiş. MacOS da yaptı zaten aynısını. Microsoft geriden geliyor bu konuda. Ubuntu'nun bile kendi UbuntuOne'ı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 garip degil laptoplarda dvd devri bitti desktoplarda media center'a cok daha iyi alternatifler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Şunu düşün ama, etrafımda ben rahatlıkla Media Player'ın ötesine gitmemiş onlarca insan düşünebilirim. Bunlar Bluray'ı takınca izleyemeyecek sonra ne oldu diye gürültü çıkaracak. Microsoft fanları tam bu nedenle Linux kullanmayın demiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar