SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 idc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 muhtemelen bendne çok kazanacak zaten, yeteri kadar çok kazanırsa ben home office e dönüp onun muhasebe işlerini yaparım bir yadnan da çocuklara bakarım mis gibi olur hani benden çok aman aman fazla kazanırsa da sorun yok çalışırız artık napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 evetçilerin sesi çıkmıyor, neden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 behzat ç akbaba onlar 4 te 3 ü kompleks :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 annem babamdan 1.5 kat fazla kazanıyor atm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Eş değilde sizden zengin bi sevgili problem çıkıyor fedakarlıklar da olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 kazansın tabi güzel olur ama ne bileyim böyle erkeğin baskın olduğu bir toplum olduğumuz için biraz dokunur gibi geliyor.başımıza gelmeden tam olarak bilemeyiz tabi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 olmaz öyle şey, yakarım ortalığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Liebe said: kazansın tabi güzel olur ama ne bileyim böyle erkeğin baskın olduğu bir toplum olduğumuz için biraz dokunur gibi geliyor.başımıza gelmeden tam olarak bilemeyiz tabi =) ben de katiliyorum buna. yasamadan tabii kestirmek zor ama oldukca ataerkil bir toplumdayiz, azcik eziklik olur icte heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 problem olmaz ama benden de cok kazansin istemem oyle 2 kati falan degil 0.5 kati fazla falan alsin maximum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 olmaz tabi ki de bunu basına kakmıcak hatun zor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Holy said: Mümkünse gazlarım hatta daha çok kazanması için. Kendi ayakları üstünde dursun, beni de kucağına alsın ^^ben de alırım seni kucaga ayıp ediyosun simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 2 tane ablam var 2'si de eşlerinden daha çok kazanıyor eheheh ama benim için problem olur orana bağlı ama gene de ben 2 o 2,5 kazansa pek bişi farketmez ben 2 o 4 kazansa canım sıkılır en azından bir 3 kazanmak isterim ne bileyim. ben 5 kazanayım o 4 kazansın işte oh mis öyle ekonomik olarak bana bağlı olmasını falan isteyecek kadar geri kafalı değili neticede. Hem ortak bir refah konusu var ortada. Belki de rahatsız olmazdım ya eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 eşim bunu hissettirmezse, kullanmazsa sorun teşkil etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 mutfakta ne kazanıcak ki onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 her gun gelip paraları suratıma atıp ZAAA dese bile problem yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Zamanında sınıfta Türkiye'nin zenginlerinden birinin kızı vardı. Çok dediler git ayarla şu kızı, ilerde evlenirsin diye. Dinlemedim. Benden çok kazansın mümkünse, olabiliyorsa yani. Hiç bi sakıncası yok, memnun olurum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 benim hedef kitle direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 screwy said: her gun gelip paraları suratıma atıp ZAAA dese bile problem yok.. önce apraları suratına atar sonra da kendini atar sonra gel seksim gel oooh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 screwy said: Holy said: Mümkünse gazlarım hatta daha çok kazanması için. Kendi ayakları üstünde dursun, beni de kucağına alsın ^^ben de alırım seni kucaga ayıp ediyosun simdiberaber aynı yerde işe girelim, benden çok kazan bebeyim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 ikinşiz birden tüpraşa girersiniz inşallah artık "EEAAGLEEEEE!!" yaparsınız uluorta yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Holy TrollScience LTD. ŞTİ. Mühendislikte devrim yaratan pompa çözümleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 barnacle said: kazansın ama çok fazla kazansın. ben yatayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 cok mutlu olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar