Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ukrayna'da 19 yaşında Müslüman bir kız

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

zaten insanı dinden sogutan ve iten şeyler bu ve bunun gibi insanlar

nerden bakarsan bak hepsi tutarsız.ne bilim ben gerçekten muslumanım fanatiğim ve din hayatımın parçası ise ona göre davranırdım

hani millet işine gelen kısımda musluman.noldu kız muslumandı bikini giydi yarışmaya katıldı gunahy işledi.sen naptın öldürdün hatta taşladın.o zaman gunah olmuyor mu ?

konu nasılsa kızdan cıkıp dine geçiceği için yazıyorum haha

it gibi alkol alırlar.elalemin karı kızına bakarlar.her türlü pis düşünce vardır.ama 2 namaza gider.sorsan muslumandır.

musluman profili bu abi.istina vardır da 3-5 anca
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

nerden bakarsan bak hepsi tutarsız.ne bilim ben gerçekten muslumanım fanatiğim ve din hayatımın parçası ise ona göre davranırdım

hani millet işine gelen kısımda musluman.noldu kız muslumandı bikini giydi yarışmaya katıldı gunahy işledi.sen naptın öldürdün hatta taşladın.o zaman gunah olmuyor mu ?

it gibi alkol alırlar.elalemin karı kızına bakarlar.her türlü pis düşünce vardır.ama 2 namaza gider.sorsan muslumandır.

3-5 demek biraz abartı ama dediğin profil cidden çok var.hani bende içiyorum ediyorum falan ama hiç bir zaman muslim fan diye takılmadım.ama deli gibi içen , ayrıntıya girmeyeyimde her türlü boku yiyen elemanlar var etrafımda geçenlerde bulgaristanda camiyemi saldırmışlar bişi olmuş bunlar coştular asıcaz kesicez eylem falan filan.allah asıl böylelerine akıl fikir versin...
Sosyal ağlarda paylaş

10 kişi falan toplanalım suikast timi kuralım. ama öyle silahla falan değil. böyle karı kız taşlayanlar, doğuştan elinde kezzapla doğanlar falan ölmeye başlasın birden.

sularına virüs falan atalım farkettirmeden. kafa sallarken arkasına çivili tahta koyalım. böyle death note vari ölüm sebepleri olsun.

ALLAH BİZİ CEZALANDIRIYO diye vazgeçerler belki
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

Hayatın boyunca günah işle

Ölmeden önce hacca git
Sosyal ağlarda paylaş

dexterları kim denetlicek abi. ben de anti işkence planları kurup heyecanlanıyorum da, malesef tek geçerli yol ve en zoru sanırım şıkır şıkır çalışan yasalar koyup, bunları çatır çatır uygulamak ve baştan gözdağının kralını vermek. bak o zaman nası bırakıyo o sözde islamiyeti için kız taşlamayı.
Sosyal ağlarda paylaş

böyle almanya ukrayna gibi ülkelere giden yobaz müslümanlar daha bir mallaşıyor. Orda kışın bile mini etekle gezen hatunları görünce beyin devreleri iyice yanıyor, beyne gitmesi gereken kanın uzun zaman limitinde hepsi aşağı gidince orangutana dönüyorlar iyice.

farklı kültürlerin böyle şok şeklinde karışması iyi değil türkiye bile eritemiyor doğu batı kültürünü aynı potada türkiyeyi bi de ukraynaya taşısan kesin nüklerler bizi herkes fazla testosteron salgılamaktan mutant olacağı için
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...