Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 güzellik yarışmasına katılması nedeniyle taşlanarak öldürüldü... http://www.dailymail.co.uk/news/article-1392454/Muslim-girl-19-stoned-death-taking-taking-beauty-contest.html#ixzz1NrmjPyKb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 ukraynada? seriat gitmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 böyle tipleri josef mengele gibi tiplere versek hem kaybımız olmaz hem teknoloji daha hızlı gelişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Şu kızı taşlayanlara da insan deniyor ya. En çok o koyuyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 hurriyet olsa kızın resimlerini görürdük. o değilde muslumanlık bu mu oluyor şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 türk haber siteleri kızın resimleri için tıklayın linkli düşsün o zaman bakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 ileri müslumanlık bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Yorumlarda da yazılmış sitede , çoğu dinde can almak en büyük günahlardandır diye.Bunlar kendilerini nasıl müslümandan sayıyor anlamak mümkün değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Ukrayna çok acayip bi ülke.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 zaten insanı dinden sogutan ve iten şeyler bu ve bunun gibi insanlar nerden bakarsan bak hepsi tutarsız.ne bilim ben gerçekten muslumanım fanatiğim ve din hayatımın parçası ise ona göre davranırdım hani millet işine gelen kısımda musluman.noldu kız muslumandı bikini giydi yarışmaya katıldı gunahy işledi.sen naptın öldürdün hatta taşladın.o zaman gunah olmuyor mu ? konu nasılsa kızdan cıkıp dine geçiceği için yazıyorum haha it gibi alkol alırlar.elalemin karı kızına bakarlar.her türlü pis düşünce vardır.ama 2 namaza gider.sorsan muslumandır. musluman profili bu abi.istina vardır da 3-5 anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Red said: zaten insanı dinden sogutan ve iten şeyler bu ve bunun gibi insanlar nerden bakarsan bak hepsi tutarsız.ne bilim ben gerçekten muslumanım fanatiğim ve din hayatımın parçası ise ona göre davranırdım hani millet işine gelen kısımda musluman.noldu kız muslumandı bikini giydi yarışmaya katıldı gunahy işledi.sen naptın öldürdün hatta taşladın.o zaman gunah olmuyor mu ? konu nasılsa kızdan cıkıp dine geçiceği için yazıyorum haha it gibi alkol alırlar.elalemin karı kızına bakarlar.her türlü pis düşünce vardır.ama 2 namaza gider.sorsan muslumandır. musluman profili bu abi.istina vardır da 3-5 anca 3-5 demek biraz abartı ama dediğin profil cidden çok var.hani bende içiyorum ediyorum falan ama hiç bir zaman muslim fan diye takılmadım.ama deli gibi içen , ayrıntıya girmeyeyimde her türlü boku yiyen elemanlar var etrafımda geçenlerde bulgaristanda camiyemi saldırmışlar bişi olmuş bunlar coştular asıcaz kesicez eylem falan filan.allah asıl böylelerine akıl fikir versin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 what a lovely religion NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 islam fuck yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 10 kişi falan toplanalım suikast timi kuralım. ama öyle silahla falan değil. böyle karı kız taşlayanlar, doğuştan elinde kezzapla doğanlar falan ölmeye başlasın birden. sularına virüs falan atalım farkettirmeden. kafa sallarken arkasına çivili tahta koyalım. böyle death note vari ölüm sebepleri olsun. ALLAH BİZİ CEZALANDIRIYO diye vazgeçerler belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 islam fuck yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Red said: zaten insanı dinden sogutan ve iten şeyler bu ve bunun gibi insanlar nerden bakarsan bak hepsi tutarsız.ne bilim ben gerçekten muslumanım fanatiğim ve din hayatımın parçası ise ona göre davranırdım hani millet işine gelen kısımda musluman.noldu kız muslumandı bikini giydi yarışmaya katıldı gunahy işledi.sen naptın öldürdün hatta taşladın.o zaman gunah olmuyor mu ? konu nasılsa kızdan cıkıp dine geçiceği için yazıyorum haha it gibi alkol alırlar.elalemin karı kızına bakarlar.her türlü pis düşünce vardır.ama 2 namaza gider.sorsan muslumandır. musluman profili bu abi.istina vardır da 3-5 anca Hayatın boyunca günah işle Ölmeden önce hacca git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Abi hadi islam güzellik dini bu insanlar yanlış anlıyo tamam. Bre madem aptallara popoyu silmeyi öğrensin diye din gönderiyosun, şu malların anlayacağı şekilde tane tane anlatsaydın ya güzel rabbim yazık değil mi o kızcaza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Ren said: 10 kişi falan toplanalım suikast timi kuralım. ama öyle silahla falan değil. böyle karı kız taşlayanlar, doğuştan elinde kezzapla doğanlar falan ölmeye başlasın birden. aynısı yapmak lazım ağzından içeri kezzap dökücen sonra bırakıcan öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Öküz oğlu öküzler. Din ölsün abi, komple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Bence penisinden içeri cam bi boru sokup içine damlatıcan kezzapı. Sonra bi de karşısına geçip bol malzemeli kumpir yiycen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Seri dexter üretim merkezi kurup her komünüteye bir dexter salıcam, planım bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 dexterları kim denetlicek abi. ben de anti işkence planları kurup heyecanlanıyorum da, malesef tek geçerli yol ve en zoru sanırım şıkır şıkır çalışan yasalar koyup, bunları çatır çatır uygulamak ve baştan gözdağının kralını vermek. bak o zaman nası bırakıyo o sözde islamiyeti için kız taşlamayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 nası bırakıyo abi, içeri gireceklerini bile bile çatır çatır töre cinayeti işliyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 böyle almanya ukrayna gibi ülkelere giden yobaz müslümanlar daha bir mallaşıyor. Orda kışın bile mini etekle gezen hatunları görünce beyin devreleri iyice yanıyor, beyne gitmesi gereken kanın uzun zaman limitinde hepsi aşağı gidince orangutana dönüyorlar iyice. farklı kültürlerin böyle şok şeklinde karışması iyi değil türkiye bile eritemiyor doğu batı kültürünü aynı potada türkiyeyi bi de ukraynaya taşısan kesin nüklerler bizi herkes fazla testosteron salgılamaktan mutant olacağı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar