Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : Sivasspor - Fenerbahçe / 22.05.2011 @ 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tinu said:

oha valla sivas defansını felan bilmemde bu sivas kalecisi ikinci bir zalad vakkası gibi görünüyor o nasıl topa uzanmaydı lan öyle

:)))
Mesaj tarihi:
1-1de kaybolan fenerlilre ortaya cıktı sahahha

bence iyi oldu 80 de falan atsaydı fener kötü olurdu

şimdi fener tribe giricek yine 2-2 biter aahja
Mesaj tarihi:
E zaten sivas fenerbahçe için pit-stop gibi değil mi?
Refresh çekiyor resmen, sivas maçı öncesi tüm sarı kart sınırındakiler sarı kart görür bir hafta dinlenir maç da 5-0 falan kazanılır WIN_WIN
Mesaj tarihi:
Ama bu kadar da olmaz hani... Bilerek atılmayan arapaslar, pazarda yürür gibi adam geçirmeler, kalecinin iki golde de hatası falan. Millet ne dese haklı şimdi... Maçın başında savundum ama bu kadarı da garip yani biraz...
Mesaj tarihi:
vaperon said:

Ama bu kadar da olmaz hani... Bilerek atılmayan arapaslar, pazarda yürür gibi adam geçirmeler, kalecinin iki golde de hatası falan. Millet ne dese haklı şimdi... Maçın başında savundum ama bu kadarı da garip yani biraz...

Lidere gol attı adamlar daha ne yapsınlar abi? 15. takım zaten dediğin gibi süper arapaslar maslar yapsalar oralarda olamzlardı.
Mesaj tarihi:
dusuncelihayvan said:

kim derdi ki şampiyonluğu selçuk getirecek diye
fsgdfg
d

Çoğu pati hatırlamaz, bu takımın bir de KEMALETTİN diye emektarı vardı. O da kimseye yaranamazdı ama Uche-Högh-Kemalettin-Rüştü ile gelmiş geçmiş en muhteşem defansı oluşturmuşlardı Fener tarihinde.

Selçuk'u da bu nedenle Kemo'ya benzetirim. Gizli kahramandır o.
Mesaj tarihi:
tinu said:

sivasta toplu bir satış yok ama , şu kaleciye dikkat edin izlerken , o kaçan gol pozisyonunda çok enterasan bir hareket yaptı gerçekten.

2 defa yazdım kaleci konusunu , çok acaip hareketler yapıyor maçın başından beri,
  • Yeni Oluştur...